- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
sipy888 #2640 üzenetére
Pedig makróban is sokkal jobb az S4. Itt két dolog miatt nem látszik, egyrészt fújt a szél, másrészt a HTC expozíciós ideje SOKKAL rövidebb, így szeles időben van előnye. Normál makrónál S4 jóval részletgazdagabb. Az viszont feltűnő, hogy mennyivel gyorsabban gyártja a HTC One a képeket.
(#2641) NandorHUN: az ördög a részletekben rejlik
-
ForRedGlory
félisten
Bakker, annyiszor indult újra, hogy azt hittem bootloopot kaptam, de csak beindul úgy nézem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spawn21 #2567 üzenetére
Persze...nem lagol. Erre mondjak, hogy nem latod a fatol az erdot. De itt be is fejeztem, egy Sony hivot sem akarok megteeiteni, de attol a tenyekkel nehez vitazni. Aki szerint nem lagol mint a szar, azt sem tudja mi az a lag. Igen, a laincherrol beszelek, mert azt hasznalja az ember kb a legtobbet. Onnan navigal mindenfele.
toeki: hat igen....bar Kalandor most jol el volt az S4 topiccal
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
hurrikan #2549 üzenetére
Lehet trollkodás, de a Sony Z baromi nagy nulla a HTC One és az S4 mellett (de még nem egy tavalyi modell mellett is elbújhat)... 5 percig bírtam nyomkodni, elment az életkedvem a lagolástól, az okádék minőségű kijelzőtől. A harmadik meg a merülés. Szóval ez a három dolog kb a legfontosabb egy telefonban.
-
ForRedGlory
félisten
Továbbra sem rajtam múlik, felőlem már szerda este kint lehetett volna, Kalandor dönti el, de majd rákérdezek már, mert unom hogy privátban és mindenhol ezt kérdezi mindenki,.
Szerk: rákérdeztem, majd megírom, hogy mit írt. Többet nem tehetek, ugyanolyan senki vagyok itt, mint mindenki más
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
*#*#3424#*#*
Beepitett tesz program.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2480 üzenetére
PizzaKingtől van és ez a Parmezán pizza, pluszban tojással és pepperónival... Amúgy a PizzaKing szerintem a legjobb pizzázó, és nem azért, mert Majka is ajánlja
az a legjobb, hogy nem spórolják le az alapanyagot, mint ahogy látszik is a képen.
(#2479) Burt1793: Lehet én rontottam el, mert most látom burst sorouzaton volt és nem is makrón. Bár sokat nem javulna szerintem úgy sem. Már nem tudom letesztelni, elfogyott
-
ForRedGlory
félisten
Jó étvágyat kívánok
Nem makróra találták ki, de legalább színhűbocs, melóhelyen nincs mivel kicsinyíteni.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #2449 üzenetére
Nem, ha meglesed: [link]
Ő a főszerkesztő a Logouton, szóval Ő dönt. Neki már nem kell olvasgatnia, a korrektorok elvégezték a melót, és átadták neki a cikket, hogy minden rendben, megjelenhet. Innentől ha meghal, sosem látjátok
Bízzunk benne, hogy még él
(#2446) manokaki: Itt még mindig semmi. az angolokat szívatják úgy látom
-
ForRedGlory
félisten
válasz
HUTCHDB #2445 üzenetére
Kérdezd Kalandort, ő mondja meg mikor kerül ki. Már el van fogadva, korrektor is tegnap ellenőrizte. Szóval passzolom
(#2449) Burt1793: Ahogy Szélsz mondja... mondjuk már kurvára örülnék ha megjelenne, direkt időzítettem S4 megjelenésére, na meg a HTC One hazai elterjedése előtt, hogy tudjanak dönteni az emberek
A hülye Veleteches főcikk miatt nem került még ki szerintem. -
ForRedGlory
félisten
válasz
martinkeet #2443 üzenetére
Mindenhol frissitesekrol irnak mar. A nagymamam is errol beszel, de a telefonra baszik barmi is erkezni...
-
ForRedGlory
félisten
Most ellenőrzik a korrektorok a cikkem, hamarosan megjelenik.
Jobban várom, mint a Note 2 vs S3-at, de majd meglátjátok miért, ha olvassátok
-
ForRedGlory
félisten
válasz
BenHans #2378 üzenetére
Tess':
Az esettel kapcsolatos új információk alapján a bíróság nem találta büntethetőnek a HTC-t azért, mert az ST Microelectronics mikrofonját használja a HTC One-ban. A bírósági dokumentumok alapján a Nokia és az ST 12 hónapi exkluzivitásról írt alá megállapodást, de félreértés történt (vagy inkább magyarosabban: nem állapodtak meg abban), hogy mikor is kezdődik. Mivel a Nokia 720 az első olyan telefon, ami ezt a chipet használja, a bíróság semmissé nyilvánította a Nokia álláspontját, miszerint 2014. február 24-ig exkluzívan övék a technológia. A HTC nem hibázott, ezért a bíróság engedélyezte azon a HTC One értékesítését Hollandiában, amiket már beszállítottak.
-
ForRedGlory
félisten
Jesszusom...
App drawerban húzd bele a négy hely egyikébe azt, amit ott akarsz tudni, ekkor keletkezik egy mappa, amiben benne lesz az eredeti ikon és az új is. Az eredetit a mappából húz ki... A szerkesztés gombot meg használhatnád igazán, nem dísz...
(#2359) Takashi: Nem jól értelmezed, mert eltüntethető
-
ForRedGlory
félisten
válasz
penell1234 #2338 üzenetére
Duplazodik, a Blinkfeed pedig repul, mert az a Sense rese.
-
ForRedGlory
félisten
Na maximálisan kész a cikk, kigyomlálva minden hiba (remélem), innentől nem rajtam múlik. 8400 szó lett és 39 oldal
Na ki mondta ezt?
"A legnagyobb siker számomra az, hogy olyan külsőt alkottunk, amit az emberek szeretnek. Kézben tartva a telefont érezni fogod azt, hogy milyen nagyszerű, ami ráadásul gyönyörű is egyben." -
ForRedGlory
félisten
Tud valaki screen recordert, ami jó és nem limites? Összedobnék egy videót a teszt végére.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Burt1793 #2323 üzenetére
Vissza... 8 napos elállás van netes rendeléseknél.
Este fogom lezárni, és akkor lehet zaklatni a korrektorokat, hogy vegyék előre... bár 15 oldalt lejavítani nem 5 perces meló. Én azt mondom, hogy péntek reggel fog megjelenni, legalábbis az eddigi cikkeim mind kb 2 napra rá jelentek meg. -
ForRedGlory
félisten
A cikk elkészült. Barátnőm elő-lektorálja épp
8259 szó, Word szerint 38 oldal (persze ebbe a képek linkje is benne van...)
-
ForRedGlory
félisten
Smartbench 2012 lefut valakinél? Engem mindig kivág a picsába féltávnál, a halas résznél.
-
ForRedGlory
félisten
Első pont hülyeség, második pontban 1% igazság tartalom azért van, a harmadik pontban is van 1%, de alapvetően baromságokat írkált ez a majom is... kb mint S4 tesztben, aki lehúzta.
(#2301) hurrikan: Ebbe azért ne menjünk bele, mert lásd a linkelt cikket S4-ről... Azt meg sanszos, hogy HTC-s írta.
(#2296) HUTCHDB: Ma estére tuti befejezem, 15 oldal lesz, max 16, de itt már csak regélni kell, nem kell egyéb tetzsteket csinálni, fotókat csinálni
Onnantól nem rajtam múlik, hogy mikor kerül ki, de szerintem hamar. Melóban kicsit gyorsabban dolgozok és itt tudom reszelgetni még kicsit.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2224 üzenetére
Csak, hogy lássátok, eddig ennyi. Csomó kép még hiányzik, na nem mintha látnátok, max körvonalakban. Ez 12 oldal. Még 3-4 oldalt tervezek. A gondom, hogy az akku teszt mocskos sokáig tart, ha meg akarom csinálni... az is lehet, hogy azt utólag teszem bele, hogy ne kelljen addig várni. Meló mellett a cikket összedobom gyorsan, de nincs napi 3-4 órám akksit tesztelni. Kicsit tanácstalan vagyok miatta, aztán lehet, hogy külön tesztbe fog menni az akksi teszt, akkor az is lehet pár oldal. Majd kitalálom
-
-
ForRedGlory
félisten
Az S3 100% fényerővel jóval fényesebb, mint ez 50%-on, mégis 10 órát elmegy vidáman... ha már arányosítani akarsz (amit nyilván nem lehet, mert más méretű az akksi és a felbontás is). A fényerő csökkenéssel járó üzemidő növekedés meg távolról sem lineárisan változik. Látszik is, azon amit írtam. Fele akkora fényerő alig 20% nyereség (videó) üzemidőben. Ennél mélyebben nem megyek bele, mert flame lesz.
-
-
ForRedGlory
félisten
Ma tuti nem fejezem be a tesztet, mert eléggé elhúzódott a videó lejátszási teszt. Egyébként megsúgom:
- repülő üzemmódban 50% fényerővel 50% akku fogyás mellett 206 percet bírt
- repülő üzemmódban 100% fényerővel 50% akku fogyás mellett 169 percet bírtHát nem egy SAMOLED a kijelző fogyasztása az biztos. Igaz lesz ez még optimalizáltabb is. Részletek majd a cikkben.
Mintegy 20%-al bír többet 50% fényerőn, mint 100%-on.
Egyébként 5840 szónál és Word szerint 23 oldalnál járok (amúgy meg a 12., oldal fele van kész kb). Még tuti lesz 3-4 oldal.
-
ForRedGlory
félisten
A 11. oldalt koptatom... igyekszem még ma, hogy a lehető leggyorsabban megjelenhessen. Azzal, hogy elkészül még nem jelenik meg egyből, mert korrektorok ellenőrzik és majd utána dől el, mikor is kerül ki. Szerintem Kedden reális a megjelenése, ha ma be tudom fejezni és nem ugrik be valami hirtelen program mára.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #2101 üzenetére
(#2103) stilo18: Nyasgem
Ekkora cikket megnéztem ki dobna össze 2 nap alatt
-
ForRedGlory
félisten
Eddig ennyi van kész
Annyi még, hogy a formázással és a képekkel nem foglalkoztam, a nyers szöveg van kész. Microsoft Word szerint 14 tömény oldal és 4375 szó, és még jön kb 5 oldal, ha nem több. -
ForRedGlory
félisten
Mi a tököm az app drawer magyarul?
Mellesleg a Sense bemutató 4 oldalas lesz, most körmölöm a harmadikat.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
penell1234 #2065 üzenetére
Mi az hogy alvo mod?
-
ForRedGlory
félisten
Olyan lesz. Ha kicsit összekapom magam még olyanabb, és hosszabb is lehet, de szerintem az már túl hosszú volt így is
Annak a cikknek az első és utolsó oldala között befeleződött az olvasottsági szám. Első oldalt valami 17k ember olvasta, utolsót "csak" 7k. Kifulladtak a végére, bár a hardcore MA olvasók tuti végig olvasták. Na meg tényleg azt tartom a legjobb cikkemnek eddig.
-
ForRedGlory
félisten
Elkezdtem a cikket
Első oldal kész a sokból... Igyekszem a hétvégén befejezni, de mivel olyan 10+ oldalt tervezek, haladni kell...
Tippek jöhetnek, hogy mi legyen benne... Igyekszem mindent beleírni,csak hogy ne legyen részletesebb magyar leírás
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Suzuki topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest