- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
Szerintük, de nem tették egymás mellé a kettőt. A hangerő nem minden. Az Opponak a hátulján van a hangszóró és nem nagyon hiszem, hogy sztereó lenne illetve a jack dugón kimenő hang sem mindegy. Ugye a One-ban ott van hozzá a dedikált erősítő is és a hangot irányítva szemből kapja a "néző".
-
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2860 üzenetére
Előfordul. Az ennél drágább tévéknél is becsúszhat. Ezért kel az első 3 napban jól megnyomkodni és ha lehet akkor a boltból távozás előtt ellenőrizni. Én tavaly a One X-nél ott a boltban kapcsoltam be és néztem meg mielőtt elhoztam.
De a Samsung tv-nket is bekapcsoltattam ott helyben.
-
Xaels
félisten
Akkor kérlek szépen biztos, hogy "használt" telefont kaptál. A 24hónap szoftveres garit a hajadra kenheted és csak olyanra kapsz 12hónapot amit használtként adnak tovább.
"A Korlátozott garancia az eredeti vásárlás dátumától számítva a mobil eszközök esetében huszonnégy (24), a tartozékok (kivéve azokat az adathordozókat, amelyeken szoftver található: CDROM, memóriakártya) esetében pedig tizenkét(12) hónapig tart (függetlenül attól, hogy azok értékesítésére mobil eszközhöz mellékelve vagy külön kerül sor)."" - Forrás
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2846 üzenetére
3munkanapon belül kérheted elvileg a készülék cseréjét.
"Vonatkoznak-e speciális rendelkezések a három munkanapon belül bejelentett reklamációra?
A jótállás alá tartozó termékek esetében, ha a fogyasztó a vásárlástól számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a forgalmazó nem választhatja az áru kijavítását, hanem köteles a meghibásodott árut - amennyiben van ugyanolyan árucikke - előzetes vizsgálat nélkül azonnal kicserélni. Ha az azonnali csere azért nem lehetséges, mert a fogyasztási cikk átmenetileg nincs a forgalmazó üzletében vagy raktárában, akkor itt is irányadó az, hogy a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze."
-
Xaels
félisten
Q2-ben olyan 60+%-os megújulásra számít a HTC. Jól hangzik, csak legyen is így.
-
Xaels
félisten
válasz
stilo18 #2800 üzenetére
Tavaly a One X is nagyon jó árban nyitott szolgáltatónál. Megeshet, pláne mert most szoros együttműködést ígértek a szolgáltatókkal meg kedvező ajánlatokat.
(#2801) adammkaa: magam részéről nekem teljesen mindegy mert részletre veszem meg. Ott meg a szolgáltató kamatmentesen adja. Az előfizetésem meg így is úgy is meghosszabbítanám, így ha a mellé valamivel olcsóbb lesz a vége mintha 200K-ért függetlenül venném akkor csak örülni fogok.
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
válasz
Spark_777 #2693 üzenetére
Mivel nagy hangsúlyt fektettek a szolgáltatókkal való együttműködésre így részint érthető is, pláne ha igaz, hogy "kedvező" ajánlatokkal is fognak cserébe szolgálni a szolgáltatók.
(#2692) Balinov: az csak egy sorszám. Kezdem úgy érezni, hogy nem attól lesz értékes egy készülék mert ott mindig a legnagyobb szám van. Én is most készülök előhívatni vagy 150-200db képet amit One X-el csináltam, a nappaliaktól nem tartok, hogy rossz lesz a végeredmény papíron viszont 1-2 esti/beltéri nem az igazi és azoktól kicsit tartok.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2659 üzenetére
Azért engem jobban érdekel, hogy beltérben és rosszabb fényviszonyok között milyen a különbség, mert a kislányom nem tudom megkötni. Nappal ez már a használható minőség. A kiscsaj miatt fontosabb lett nálam a videó is. Tegnapelőtt fel akartam venni ahogy próbálgatta a hangját este de nem lett valami nagyszám. A külföldön lakó rokonságnak szoktunk róla küldeni ezt azt és erre a Zoe baromira jó lehet alig várom, hogy kipróbálhassam rendesen.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2639 üzenetére
Itt egyértelmű a 13Mpx előnye, ez vitathatatlan viszont durván sokat javított a szoftver a One-on. Majd ha lesz időd csinálsz azért pár esti képet is? A kamera egyedi funkcióit(Zoe, Drama shot stb...) összehasonlítva mit gondolsz, kompenzálja valamennyire a felbontásbeli különbséget?
-
-
Xaels
félisten
válasz
galgyorgy83 #2612 üzenetére
Május első fele. Lesz a hazai szolgáltatóknál biztosan csak pontos dátum nincs. Állítólag különleges ajánlatokra is lehet majd számítani.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2605 üzenetére
Mindkét link 403Már jó. Majd nézd meg akkor az Auto Enhance mit csinálTényleg jobb lett.
-
Xaels
félisten
Röviden: Arról van szó, hogy a már HTC tulajdonában lévő mikrofonokat nem szerezheti vissza a Nokia így amíg a készletek ki nem fogynak addig ez kerül a One-ba.
-
Xaels
félisten
Nem tudok objektív maradni. Nekem mindenképpen jobb a HTC ha ez a válasz megfelel.
(#2533) hurrikan: na igen, ez meg a másik fele. Hajamra kenhetem, ha csak sokára lesznek elérhetőek. Nyomatni kéne őket, minél többet minél hamarabb. Persze mi nem vagyunk nagy piac, meg magam részéről el volnék a külföldi forrásokkal is, de azért némi hazai anyagnak tudnék örülni.
-
Xaels
félisten
válasz
hurrikan #2531 üzenetére
Gondolom ilyen Origo/Index és hasonló kaliberű oldalak közül várható. PCGuru/Gamestar. Esetleg PCWorld. Meg jó lenne PH lapcsalád is bekerülne. De nem igazán értem, hogy ezt miért kell 7 lakat alatt őrizni. Ennek pont, hogy remek reklám értéke lehetne a hazai piacon is.
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2524 üzenetére
Meg, de nem mondok róla véleményt csak annyit, hogy jobb mint az S3, de ez nekem még mindig kevés, hogy őket válasszam. Meg inkább a Blackberry volt ami érdekelt, ami őszintén kiábrándító volt ahogy a Nokia a dummy-jaival
(#2525) ForRedGlory: azt is leírhatod priviben. Érdekel mit gondolsz róla tudom a viszonyítást úgy ahogy.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2522 üzenetére
Priviben is megirhatod.
Amúgy azt is mondták, hogy idehaza még biztos az eredeti mikrofonnal jön a telefon. Blinkfeed-es kérdésre nem adhattak választ, így nem tudjuk milyen hazai tartalom lesz majd.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2519 üzenetére
Te csak maradj csendben
Frissítés még sehol? Na meg mit gondolsz melyik marad elsődleges telefonnak?
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2517 üzenetére
Én már 2-szer megnyomkodtam. Egyszer a Speedshopban most meg Veletech-en. Ma kipróbáltam a kislányomról a Zoe-t és igazán jó lett. Sokkal jobbnak tűnt az eredmény ott bent mint amiket a One X-el fotóztam. Boomsound nagyon jó és a Blinkfeed is gyarapodott valamelyest a legutóbbi próba óta.
A tájékoztatón azt mondták Május első felében érkezik a szolgáltatókhoz és különleges ajánlatokról is szó volt bár arról nem volt pontosan, hogy mit jelent ez.
-
Xaels
félisten
[link] azért látszik nyitnak a fejlesztők felé is.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2481 üzenetére
Majd elmúlik, ha már nem kell a promo. Amúgy régen a XV.-ben a Farkastanya vitt mindent. A családi tényleg családi volt, nem fért be az ajtón csak megdöntve és ott sem sajnálták a feltétet.
-
Xaels
félisten
válasz
sipy888 #2451 üzenetére
Külföldön sok helyen beelőzte a One az S4-et. Főbb piacokon. Idehaza meg le vannak feküdve más gyártónak, akkor sem találkozna vele ilyen nyilvánvalóan a vásárló ha már kapható lenne.
Speedshopnál Ápr. 30 egyelőre. Remélhetőleg az már nem tolódik és a hónap elején ideér a szolgáltatókhoz is.
-
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2414 üzenetére
Ha nem is MA-n de másik oldalon/blogon stb. még simán lehetne is. Elég sok a "hulladék", egy kis színvonal nem árthat. Meg igazi konkurencia sem ártana az MA-nak mert kicsit el vannak kényelmesedve. Félreértés ne essék. Tisztelem Bog-ék munkáját és néha nagyon jó munkát végeznek, de úgy érzem kellene néha egy kis plus motiváció.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2382 üzenetére
Biztos semmissé nyilvánították?
-
Xaels
félisten
válasz
CrAck69 #2375 üzenetére
Annyit tesz, hogy a HTC ártatlan. Volt egy 12 hónapos megállapodás a Nokia és az STM között viszont nem volt lefixálva mikortól lép életbe. A bíróság megállapította, hogy mivel a 720 az első telefon amiben a Nokia használta ezért innentől 2014-ig övék az exkluzívitás. A HTC meg eladhatja a már bevitt telefonjait Hollandiában.
-
Xaels
félisten
New information about the case shows that the courts have not found HTC to be liable for the use of the ST Microelectronics microphones used in the HTC One. Court documents show that Nokia and ST Microelectronics signed a contract which gives Nokia 12 months exclusivity on the microphone chips, but there was a misunderstanding over when the exclusivity deal was set to begin. Since the Nokia 720 was the first Nokia phone to use the chip, the courts have ruled that Nokia has exclusive rights to the technology until February of 2014. Since HTC is not at fault, the courts will allow HTC to sell the HTC One in the Netherlands as long as the devices have already been imported into the country.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2341 üzenetére
Pedig nem jellemző náluk ennyire. Anton D. Nagy például Note2-t használ egyelőre tudtommal.
-
Xaels
félisten
[link] A Pocketnowosok véleménye a mindenki által figyelt témában.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2329 üzenetére
Android SDK-val nem lehet jó minőségben?
-
Xaels
félisten
[link] a frissítésről kis hír.
-
-
Xaels
félisten
Na valami új kérdés a tulajok felé: ugye állítólag "intelligens" vakuja van a One-nak. "Intelligens vaku: Tárgytávolság függvényében öt különböző vakuszint automatikus beállítása" na erre kíváncsi vagyok, hogy működik vagy csak amolyan papírfunkció?
K.L.P-vel kapcsolatban érdekesség: [link]. Mit gondoltok. Elfogyott a spiritusz vagy valami más lehet a háttérben?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2262 üzenetére
Nem. Mert nem az enyém xD
-
Xaels
félisten
válasz
Dreamie #2211 üzenetére
Ennyit tesz a pénz és a hazai szolgáltatók le vannak teljesen feküdve egy gyártónak. Engem nem zavar ameddig elérhetőek maradnak a többiek is. Kell, hogy legyen/maradjon választási lehetőség.
(#2212) Kori77: vasárnap Veletech-en meg lehet majd nyomkodni az újdonságokat, köztük a One és az S4 is kint lesz. Ki kell próbálni, én sem vettem meg az Xperia X1 óta semmi olyat amit nem próbáltam előtte. Most még nagyon a gyártás elején vagyunk. Lehetnek első szériában kevésbé jól sikerült példányok, de ez igaz a konkurensekre is. Szerintem amiből már nekünk is hivatalosan jut már relatív stabil minőségűek lesznek.
(#2214) Kori77: bár vannak általában egész jó ROM-ok HTC-re is, de jelenlegi álláspont szerint itt nem biztos, hogy ők lesznek a legjobb választás a Custom ROM-ok tekintetében.
-
Xaels
félisten
[link] No comment. A Lumia720-at mikor is mutatták be és a One-t mikor?
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #2159 üzenetére
Arra nagyon kíváncsi vagyok hisz a 4G elég durva akkuzabáló. Szerintem nem kell 0%-ra merítened viszont már jó kiinduló alap lehet 1óra alatti %-os fogyasztás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged