- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12463 üzenetére
Igen, rossz kommentre válaszoltam, nem kell tovább lovagolni rajta.
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12461 üzenetére
Mármint a fent linkelt romban...
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #12459 üzenetére
Sajnos nincs benne bt-hci, valamint a kernel hiánya miatt nincs s2w, amíg ezek nincsenek, nekem marad a GE rom.
-
vkp
aktív tag
Akit érint, InsertCoin 3.0.5-el és JMB-GE-M7_r1.2-es kernellel megy a s2w, van root és bt-hci is, így megy a ps3 kontroller
-
vkp
aktív tag
Szívok a bluetooth-al, 4.2 alatt nem megy a ps3 kontroller, mert nincs bt-hci... 4.3 alatt megy, viszont a stock andoid nagyon buta...
Van arra esély, hogy lesz 4.3-as sense-es rom?
-
vkp
aktív tag
[link]
Ez mennyire lehet eredeti? -
vkp
aktív tag
Azért kell lehurrogni, mert idejön 2 nap használat után teleokádni a topic-ot, hogy milyen szar a telefonja, anélkül, hogy segítséget kért volna, vagy megpróbált volna utánajárni, hogy javíthatóak-e a "hibák".
Kismillió alkalmazás van a play-en, ha nem lenne neki elég a gyári alkalmazás-választék.
Ha akar, olyan launchert rak fel amilyet akar, nem kötelező használni a közössségioldalas "szart".
Nekem érdekes módon működik a céges levelezés a telefonom, ezen is, az előzőn is (one x), meg az azelőttin is (desire).
Senki nem születik úgy, hogy ezeket a dolgokat tudja, ezért jöjjön, kérdezzen, hogy tudjunk neki segíteni.
Ha viszont valaki a klasszikus "bazdmeg medve a fűnyíródat" elvet követi, az jobb ha visszamegy oda, ahonnan jött. -
vkp
aktív tag
Akció!
-
vkp
aktív tag
Én még Desire-en Miui-ztam, de pár hét után mindig hiányzott a sense annyira, hogy visszaraktam.
-
vkp
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #8131 üzenetére
Nálam romnál és kernelnél is előfordult már, kinyomta a szemét és kezdtem elölről.
-
vkp
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7888 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
-
vkp
aktív tag
Új Bulletproof kernel 4.2-re, minden jósággal.
-
vkp
aktív tag
info
InsertCoin_ONE_v2.1.2.zip rom
teaMSeven-sense-4.2.2-kernel-v2.0.2 kernelkamera indítása után újraindul a telefon
-
vkp
aktív tag
4.1.x-es romokból miért hiányzik a htc photo album widget? Raktam át 4.2.x-es romból, de elég bugosan működik...
-
vkp
aktív tag
4.2.2-es romokhoz van már s2w kernel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest