Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_
üzenetére
Igen, rossz kommentre válaszoltam, nem kell tovább lovagolni rajta.
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_
üzenetére
Mármint a fent linkelt romban...
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_
üzenetére
Sajnos nincs benne bt-hci, valamint a kernel hiánya miatt nincs s2w, amíg ezek nincsenek, nekem marad a GE rom.
-
vkp
aktív tag
Akit érint, InsertCoin 3.0.5-el és JMB-GE-M7_r1.2-es kernellel megy a s2w, van root és bt-hci is, így megy a ps3 kontroller

-
vkp
aktív tag
Szívok a bluetooth-al, 4.2 alatt nem megy a ps3 kontroller, mert nincs bt-hci... 4.3 alatt megy, viszont a stock andoid nagyon buta...
Van arra esély, hogy lesz 4.3-as sense-es rom?
-
vkp
aktív tag
[link]
Ez mennyire lehet eredeti? -
vkp
aktív tag
Azért kell lehurrogni, mert idejön 2 nap használat után teleokádni a topic-ot, hogy milyen szar a telefonja, anélkül, hogy segítséget kért volna, vagy megpróbált volna utánajárni, hogy javíthatóak-e a "hibák".
Kismillió alkalmazás van a play-en, ha nem lenne neki elég a gyári alkalmazás-választék.
Ha akar, olyan launchert rak fel amilyet akar, nem kötelező használni a közössségioldalas "szart".
Nekem érdekes módon működik a céges levelezés a telefonom, ezen is, az előzőn is (one x), meg az azelőttin is (desire).
Senki nem születik úgy, hogy ezeket a dolgokat tudja, ezért jöjjön, kérdezzen, hogy tudjunk neki segíteni.
Ha viszont valaki a klasszikus "bazdmeg medve a fűnyíródat" elvet követi, az jobb ha visszamegy oda, ahonnan jött. -
vkp
aktív tag
Akció!

-
vkp
aktív tag
Én még Desire-en Miui-ztam, de pár hét után mindig hiányzott a sense annyira, hogy visszaraktam.
-
vkp
aktív tag
válasz
Kokufuu1986
üzenetére
Nálam romnál és kernelnél is előfordult már, kinyomta a szemét és kezdtem elölről.
-
vkp
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
-
vkp
aktív tag
Új Bulletproof kernel 4.2-re, minden jósággal.
-
vkp
aktív tag
info
InsertCoin_ONE_v2.1.2.zip rom
teaMSeven-sense-4.2.2-kernel-v2.0.2 kernelkamera indítása után újraindul a telefon
-
vkp
aktív tag
4.1.x-es romokból miért hiányzik a htc photo album widget? Raktam át 4.2.x-es romból, de elég bugosan működik...
-
vkp
aktív tag
4.2.2-es romokhoz van már s2w kernel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Crypto Trade
- Milyen TV-t vegyek?
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xbox One
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest