- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Hadeska22 #898 üzenetére
Mik az objektív negatívumok?
Gyenge kamera és gyenge üzemidő, ha nem tévedek. Minden más szubjektív megítélés kérdése.
Elméletben mind a kettő javítható SW-vel, bizonyos dolgok pl. nem mint a kamera SW sebessége mert azt a 20MP korlátolja leginkább. De ezeket kivéve min sírjon egy tulaj úgy mégis? -
zsolt0017
tag
válasz
Hadeska22 #898 üzenetére
Sony tulajként szerintem nálad sem fog 55-60 fok között ingadozni, ha minden tesztben le lett írva, ha végleges szoftverrel, többszöri benchmarkok futtatása után is 43 fok körül van. Persze nem tudom, hogy fejlesztőként te mit fogsz vele tenni, de az nem feltétlenül érinti a felhasználókat.
A többi részével egyetértek, vannak itt elfogult emberek, de ha belegondolsz valahol igazuk van. Ha valakinek az örömet jelent, hogy naponta leírja milyen szar a telóm, én sem fogom kímélni, ha egyszer én boldog vagyok vele. Más kérdés, hogy a hibákat el kellene ismerni, de nem az én dolgom megítélni az embereket.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Hadeska22 #895 üzenetére
"Szerintem ez az M9+ ritka egy ronda jószág."
- köszönjük hogy megosztottad a véleményedet
szerintem meg csak a htc telefonokhoz képest nem a legszebb, a konkurenciát így is úgy is leveriegyébként azért fáradtabb és ingerültebb itt már mindenki, mert kb. hat milliószor olvassuk már ugyanazokat a bírálatokat
én se megyek galaxy S6 tesztje alá kiosztani őket, hogy pont úgy néz ki mint egy iPhone
ezt le lehet írni egy hír alá, de a tesztek topicjai hagyományosan inkább tulajok vélemény megosztására vannak
jó lenne ezt tiszteletben tartani
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Linux haladóknak
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest