- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Tudnak mit kezdeni vele,szuperül megoldotta a HTC.
És amúgy félelmetes,hogy azon az órajelen is nem gyengén pörög az M9.Persze,hogy kardoznak a Qualcomm-al,HTC ezt nem fogja annyiban hagyni.
Nem azért dolgoznak,hogy egy 810 "tönkretegye" az M9-cet.
Még jó hogy van a HTC.
Mibe fogja eladni a Qualcomm a 810-et ??!!Azon se csodálkoznék,ha lenne egy 2. generáció az M9-ből,810 nélkül.
Teljesen jogos lenne a HTC részéről.
Már amennyiben képes lehet ezt a szerződést felbontani a Qualcomm-al.A másik dolog...
Amit már írtam is,ez abszolút jogilag támadható.
A specifikációkkal kapcsolatban. -
Fejvadi
nagyúr
Szerintem is teljesen felesleges hasonlítgatni. Érdekességnek jó, de nagy marha aki azért dönt egy telefon mellett, mert 3 hangyapöcsnyivel gyorsabban nyit meg valamit. Vagy tetszik, vagy nem amit venni akarok. Én fogom használni naponta nem a tesztelő, nekem kell, hogy megfeleljen.
-
s3nsitivity
addikt
Neked is grat hozz, használd megelégedéssel!+ akoska07
Nálam a designen bukik el az S6/S6 Edge páros. Az edgnek tényleg rossz a fogása, vágja a kezed.
A sima meg túl samsungos ahogy írták fentebb is.
Plusz nekem az a hátlap nagyon nem gyere be.. Tiszta 'raj' ... Borsodba az ilyen egyből szúrná a tudjuk kik szemét és azért is összekapna valaki az utcán.
A Sonykba tetszik az üveg hátlap, mondjuk ha a kamera nem állna ennyire ki lehet ezzel se lenen annyira nagy bajom, hogy csillog.A G4 meg ha tényleg ilyen 'bőrős' hátlapot kap akkor nagy csalódás lesz. Na meg a rendszer sejtem hozza az LG papír formáját.
Lassan jön a Z4-is.. ami szintén ugyan úgy fog kinézni mint a többi a Z szériából
Tényleg már csak a Huawei P8 marad ami érdekel a HTC mellett.
Egy preformance tesztre igazán kíváncsi lennék mit tud az a 8 A53 magjuk.--------
A Mérnök Urat meg hagyjátok.. mi nem érhetünk fel hozzá.
Sajnos mi csak porszemek vagyunk míg a homokvihar maga.
Inkább örülnünk kéne, hogy ilyen alsórendű emberekhez hozzászól mint mi!ON:
A múltkor olvastam, hogy kiadták a camera fixel a RUU-t, itt még senki nem kapta meg az OTA-t? -
Sima s6 nekem nem tetszik.
Az s6 edge abban az arany színben nagyon megtetszett.
Eddig még nem fogtam kézben,2 nap pihi jön melóból,lehet benézek 1-2 telefonos boltba.
G4 a kijelzője miatt lehet majd érdekes. (nekem)#1219 Sh4rk :
Hagyd nem érdemes...A napokban remélem lesz időm-erőm esti képekre videókra.
4K videó sztem ütős lesz. -
zsolt0017
tag
Jelenlegi szoftverrel nem melegszik, több tulajdonos is leírta, közöttük m8, nexus-t birtokló emberek is. Az alapja az, hogy lemérték a nem végleges sw-vel. Meg a fejlesztői mód bekapcsolásával feloldja a korlátozást és akkor is melegszik. Normál állapotban viszont nem.
Amúgy nekem még van másfél hónapom, hogy meggyőzzem magam valamelyik mellett. Nekem az ujjlenyomat olvasó és a kamera tetszik nagyon az s6-ban, de félek a tw+knox, párostól meg nagyon sokat csalódtam a gyártóban és tudom, hogy a htc szoftveresen 1000x jobb, amit a legtöbbet számít a mindennapokban. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- Reklámblokkolók topikja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest