Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
-=Starwing=- #54 üzenetére
A HD2 valóban még az ami szétnyűhetelen és futtatható rajta wp és android. Nekem is volt 2 belőle. 10 fölhasználóból max.1 aki ezt így teszi. Ma One t használok és még nem volt eszembe,hogy szétszedjem. A mai telefonok azt sugallják,hogy sűrűn cserélgesd mert nem lesz mit enni a gyártónak. Ez a fogyasztói társadalom és amid van az vagy lenéző gondolkodás mód.
-
Badboys
őstag
Úgy őszintén te,vagy bárki akinek van garanciája a készülékre neki állsz otthon egy gitárpengetővel barkácsolni? Amennyiben meg nincs garanciád ez otthoni módszerrel a nem próbálkozom kategória. Személyem szerint nekem sem tetszik ez a nem bontható meg oldás,de őszintén 2 év garancia mire nem elég? Nem hinném,hogy valaki 2 évnél tovább nyüstöl egy telefont. A mai fejlődés és gyártási technológiák nem hozzák a használom 7-8 évi lehetőséget. Aki meg veszi az ilyen készülékeket az számol ezzel a lehetőséggel,hogy otthon nem fog benne semmit sem cserélni. Ezért nem értem miért kell ilyesmin vitázni és hülyeségeket írkálni.
-
Badboys
őstag
iFixit, ezek valószínű,hogy a Mekk Elek barkács műhely kategória. Tavaly az One ra is ezt mondták.ezek egy balfasz társaság. A trolloknak meg jó mert van miről fosni a szót anélkül,hogy lenne tapasztalatuk az egészről. A nem kivehető akkumulátorról annyit bármivel szervizbe küldöd kérés nélkül cserélik. Erről ennyit.
spawn21!
Hagyjad ezeknek hiába beszélsz. Fogalmuk sincs az egészről,de mára meg van a kielégülés tárgya.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest