- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Magisk
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
che 1990
tag
Pont ez a lényeg, hogy a garancia csak meghibásodás esetén véd.
A saját példámat tudom példaként felhozni.
Egyik reggel véletlenül betörtem a BlackBerry z10-em kijelzőjét.
Első dolgom volt felhívni a szervízt, mondták hogy sajnos ez 30 Mátyás Király lesz.
Utána megnéztem ebay-en, mennyibe kerül egy digitizer+kijelző... kb.10.000 Ft-ért találtam.
De ezzel még nem értem volna semmit sem az iFixit nélkül.
Ott részletesen lépésről-lépésre levezetik az alkatrészek cseréjét, ellátnak tanácsokkal...stb.
Sőt, ha nincs eszközöd, akár rendelhetsz is tőlük, mindenféle ritka pentalobe torx-ot meg hasonlókat.
Tehát igen, az iFixit azt írja, hogy a Htc jelen esetben baromi nehezen javítható, de vegyétek figyelembe, hogy az iFixit nem a szervizeseknek szolgáltat hanem neked vagy nekem, tehát így értendő. -
dejaris
addikt
Ha nem erted, hogy miert kell hulyesegeket irni, miert szolalsz meg
Mar az elozo, hozzaszolasra is irhattam volna, hogy hulyeseget beszelsz, de gondoltam ervelek inkabb es most is egy picit, bar remenytelen.
Elso nap is betorheted a kijelzojet, vagy darabokra zuzhatod a hazat. Aztan egesz vagany arajalatokkal tudnak dobalozni, aminek lattan mar nem biztos, hogy erdemes megtartani a garanciat. -
-=Starwing=-
tag
"Nem hinném,hogy valaki 2 évnél tovább nyüstöl egy telefont. "
Én a kivételek közé tartozom akkor... 2010 januárjában vettem a HD2-met, és azóta használom, minden nap.
Egyetlen egyszer sem volt szervizben! Semmi baja, és csak egyszer vettem hozzá egy új akksit, 1 éve.
Egy hónapja tettem rá KitKat-ot, és hibátlanul megy... -
dejaris
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest