Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
sprinter24
aktív tag
válasz
umfrider #2751 üzenetére
3 hónapig volt fenn a NIK 4.0 és azzal is csinálta...
Nincs egy hónapja, hogy a 4.5 van fenn.
Ráadásul úgy emlékszem, hogy amikor felkerült az Affinity előszőr onnantól kezdődtek a gubancok.
Szóval akkor nem kell semmi mást lementem csak azokat a mappákat amiket én raktam az sd-re? Mindent felrak magának?
Gondolok ilyenre, hogy Maps pl.
Jah és még valami, ezt már nagyon régen meg kellett volna kérdeznemHa felrakok egy új.romot akkor utána annak fenn kell maradnia az sd-n?
No és akkor ebből következik, hogy akkor értelem szerűen a memória kártyát csak azután formáljam miután felinsatálltam a romot?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Barcelonában bemutatták, máris megvásárolható. Nem is csoda, mert a fejlődésnek nincs sok jele, bár tény, hogy ettől még igen jó kis gép.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 13 Pro 128gb
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest