Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ride01
csendes tag
Sziasztok!
Az első párszáz hozzászólást átnyálaztam,Gondolkodom egy hd2es vásárlásán,kérdésem lenne:
Mi a különbség egy gsm üzletben vásárolt EU garanciás,illetve pl egy speedshopos magyar garanciás készülék eseteben,ha mind2öt az E-Care kft javítja.
Hallottam érdekes dolgokat az eu garis készükékről a szervízelést illetően,de utánanéztem,hogy ezt is az E-Carenél javítják.
Köszönöm a segítségeteket.
-
C.Brigante
veterán
ilyen ganét még nem láttatok: csodálatos koppintás, nem is látni a különbségeket lol
off vége
-
C.Brigante
veterán
nem vág ide, de egy windows 7-től ez egy erős lol kategória az optimus 7 nek!
"Az első Windows Phone 7 operációs rendszerre épülő okostelefon elég meggyőzőnek bizonyult. A rendszernek annak ellenére is nagy jövőt jósolunk, hogy rengeteg butasága van; hiányzik belőle a copy-paste, nem lehet egyedi csengőhangot beállítani, nincs rendes multitasking, Bluetooth-on keresztül nincs mód fájlok küldésére, a böngésző jelenleg nem támogatja a Flash-t és a Silverlight-ot, és akkor még nem említettem a késve bekapcsoló mikrofont."
-
Dictator^
veterán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nekem total storage 176mb és van kb 40 szabadon
Szóval én örülnék még a 87nek is.. amúgy tényleg csinálhattak volna nagyobb tárhelyet a hd2-be. -
erdoke
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Milyen problémát okoz, hogy "csak" 87 MB van szabadon? Nekem most 45 MB körül van az eredeti ~200-ból, és augusztus óta használom ezt a ROM-ot.
A Sense-es képnézegető és zenelejátszó elég sokat eszik egyébként, ha rájuk fanyalodsz. Én ezeket a tabokat sose kapcsolom be, Resco Photo Manager és CorePlayer (+TCPMP) megy helyettük. -
C.Brigante
veterán
srácok, már párszor feltettem a kérdésem de nem igazán jött rá válasz.
Nem tudom ti, h vagytok vele de engem kissé aggaszt a storage memory mérete! Tudom egyenlőre elég de most jelenleg 87Mb free van. A program memoria 280mb free, de ez sose volt problémás.
Mely' programok használják ilyen mértékben a storage-et? Elvileg internet temp fájlok nyomják meg nagyon de töröltem mindent. Azért furcsa mert fleshelés után, amikor a rom frissen indult 115mb free volt a storage-em. márcsak 87mb. programot kemény egyet tettem fel (coreplayer) ami nem indokolja a különbséget! Netet sokat használom rajta de nem tudom már honnan töröljek...
tényleg nincs senkinek ötlete, vagy neketek is ennyi van? -
Mauddip
aktív tag
-
Router
őstag
Nos, felettem én is a wp7-et.
Lehet, hogy le fognak érte páran hurrogni de nekem tetszik. Ez az első olyan (nem 6.5) rom amit nem volt ingerem 10 perc után visszacserélni. Stabil, gyors, könnyen kezelhető. Van pár idegesítő dolog benne de alapvetően használható rendszer csak még jó pár dolog hiányzik belőle.
Ha valakinek sikerül törni a live id-t akkor kérem írja le mert úgy lenne teljes a kép.
-
toeki
senior tag
ginger kb 2 nappal a forráskód közzététele (1 hónapja) után elkészült a kedvencünkre azóta csak a folyamatos javitások vannak teritéken , jelenleg a gps jellel van problémája (viszonylag lassan fogja és gyakran dobja) de azon kivül már minden tökéletes rajta - talán tökéletesebb mint a hivatalos kiadás

-
keIdor
titán
Most nézem van Android 2.3.1 (Gingerbread) HD2-re. Mekkora már... Nexus S kivételével nincs egy olyan eredetileg Android telefon, amire lenne már Android 2.3.
Erre meg van... ez kész. HD2
-
-
WiZARD
veterán
nekem tetszett wp7, szép, jól kezelhető, nagyon gyors. egy átlag kezdő usernek ajánlanám, aki nem ért hozzá, nem akarja állítgatni, csak használni.
saját használatra nem kell, ez az 1 nap elég volt belőle, de ettől még nem rossz.
maradok androidnál

-
Dictator^
veterán
3.14.405-ben szarabb az ébresztő mint a 1.66-ban, van valami megoldás rá, külső progin kivül?
Riasztás is teljesen más, illetve magától is elhallgat...
-
gabor85
őstag
No, akkor én is hanyagolom a témát. Marad a gyári ROM.
-
Router
őstag
A wp7 tényleg kajálja a mobilnetet szépen csendben? Nekem van 500 megás előfizetésem de azért nem volna jó ha a picsájára verne.
-
keIdor
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Már mint WP7-ben? Mert szerintem se az SE, se a Motorola nem fog csinálni WP7 telefont, mind más-más okok miatt... Asus viszont már bemutatott valamit, csak az ronda.
Ha WP7 akkor csak LG Optimus 7, vagy Samsung Omnia 7, a többi nem tetszik. A Dell Venue Pro jó lenne, ha nem lenne rajta QWERTY, mert WP7 billentyűzete nagyon szuper, semmi szükség fizikai billentyűzetre, csak vastag a telefon tőle. -
C.Brigante
veterán
a desire HD amire azt mondom, hogy ez ok, ez tetszik. a mócárt meg a trofi szóra sem érdemes, ezeket a wp7 alsó kategóriájának szánták sztem.
De ha megnézzük a 2011-es új termék palettát, ott már erősítenek a többiek is. (szonierikszon, motorola stb.) Nekem a HTC marad a nyerő mert küllemre verhetetlen! -
keIdor
titán
válasz
C.Brigante
üzenetére
Nincs hát, de még mindig inkább a HD7, mint a Trophy, vagy a Mozart. Egyébként mind a három gagyi műanyagnak néz ki, a kamera is szarabb mint a HD2-é. Meg a HD7-nél ott figyel a SIM kártya is.

Mondjuk mostanában a HTC egy vicc, a Desire óta nincs olyan telefonjuk amire azt mondtam, hogy ez igen... -
keIdor
titán
válasz
Mauddip
üzenetére
Hát jah, iOS-el is az a baj, hogy kell neki az iTunes.
C.Brigante: Pedig nem rossz, csak a jelenlegi állapotában lóf@sz kategória. Egy eredeti WP7 készülék meg messze nem ér 150 ezret, ez most ráébresztett erősen. Kb. felét éri, de még akkor is rengeteg munkája lesz vele az MS-nek, hogy az iPhone-al vagy az Android-al felvegye a harcot...
-
C.Brigante
veterán
válasz
Mauddip
üzenetére
Nekem olyan szépnek, futurisztikusnak tűnt (most is az) ez a wp7, de ha ennyire gagyi akkor tényleg nincs értelme!
én sms-nél nem használok kézbesítési jelentés, én ezt a régi telefonjaimon is utáltam. (ha megkapta megkapta ha nem, nem! ha fontos dolog úgyis felhívom az illetőt)

Viszont az MMS-nél mindenkitől kapok jelentést, h megkapta az üzenetet, de ez alapból így volt beállítva, nem én csináltam.
Ha most megkérdeznék tőlem, h mondjak egy hibát erről az energy romról, kapásból rávágnám, h nincs hibája! Én szószerint el vagyok szállva tőle!!
-
Mauddip
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Igazából az a 2-3 képernyőn kívül nincs más!
Ez benne a poén.
Olyan, mintha bal és jobb oldalt lenne 1-1 oldal, és annyi. Azzal együtt persze, h belépsz a képnézegetőbe pl és ugyanezek a kis négyzetek fogadnak, és annyi. Semmi értelmes nincs ebbe, hidd el. Mondom, sokkal jobban meg vagyok most elégedve az Energy rommal, amit ajánlottál. Egyedül azt nem értem, hogy az sms-eknél, ha beállítom egy embernél, hogy kérek visszajelzést, h megérkezett az sms, akkor annál az embernél működik, másnál meg nem szokta jelezni. Ez miért van? (másik embernél is megnéztem, ott is be van pipálva, de semmi, és utána válaszolt is az sms-re, szval megérkezett neki!) -
Mauddip
aktív tag
Router:
De, csak én mikor múlt héten felraktam az Energy-t, akkor feldobtam már rá, hogy legújabb legyen rajta! Szval ezt a lépést nekem nem kellett megcsinálnom! De ajánlom!A memóriakártya tartalmát felmásoltam gépre, mert írják, hogy formázza a wp7. Utána vettem észre, hogy összesen 200 megás partíció van rajta, és a telefonnal kellett leformázni, hogy visszanyerjem a 2 gigát.
Keldor papa:
Egyébként azért akartam pár dolgot felmásolni, hogy pl a telefonkönyvet meg tudjam nézni, de mivel még a PIM Backup progit és a hozzá tartozó mentésemet sem sikerült felmásolni, hogy visszaállítsam, egyszerűen a sim kártyáról felmásoltam a neveket, de az is annyira leegyszerűsített sz.r, hogy az már fáj!Én egyszerűen ezzel a kis írással azt próbáltam elmondani, hogy egy mezei felhasználó, aki most vesz egy wp7-es készüléket, az mennyire bonyolultan tudná használni azt. Én mikor megvettem HD2-met, egyszerűen rádugtam gépre, total commanderben rámásoltam, ami kell, és kész ,kihúztam, ment. Ennyi.
Itt? Szörnyű, 1 órás sz.rakodás után sem jöttem rá, hogy hogy tudnám disc drive-ként kezelni. Igazából nekem annyira az Android sem tetszik, még olyan butuska úgymond. De ennél ezerszer jobb az is.bzoley:
Ez tetszett
: "A HD2 úgy jó, ahogy megcsinálták."
És én is így gondolom!
-
C.Brigante
veterán
válasz
Mauddip
üzenetére
én személy szerint köszönöm, h ezt leírtad, mert ezekután 100%, hogy nem fogom feltenni a wp7-et! Megspóroltál egy csomó szemöldök felhúzást nekem!
Valahogy én is azt éreztem a videós bemutatókban, hogy valami hiányzik, mindig vártam, h belépnek valahova amit még addig nem láttam, de mindig csak 1,2,3 képernyőt huzogattak jobbra, balra. (Ezért akartam feltenni, h majd én jól belenézek) de akkor felejtős számomra, főleg egy ilyen energy romot nem fogok lecserélni egy mankós romra.még1x köszi a megosztás!
-
bzoley
veterán
válasz
Mauddip
üzenetére
Nem lesz hurrogás. Már az először megjelent képeken látni lehetett, hogy ez egy kerülendő OS lesz. Nekem már anno a Sense is butításnak tűnt először, de ezzel még lehet élni. WP7-től továbbra sem fogok hasra esni, jó lesz az a célközönségnek. Talán egyszer majd kipróbálom, hogy igazoljam az előítéletemet, de ennyi. A HD2 úgy jó, ahogy megcsinálták.
-
keIdor
titán
Van benne valami. Mondjuk mi van ha kamu nevet mondok (ha kérdezik) és eldobás előtt álló SIM kártyáról telefonálok?
Mauddip: 100%-osan egyetértek veled. Most hogy már lassan 24 órája fent van a WP7 bennem is marha nagy hiányérzet alakult ki... valahogy nem az igazi, bár hozzáteszem, hogy Markettel és Xbox-al azért sokkal jobb lenne.
Android, iOS és WinMo 6.5 után ez sovány.
-
Mauddip
aktív tag
Sziasztok, nos, rávettem magam, h felrakjam én is a WP7-et,de nem is tudom, h azt mondjam, h szerencse, vagy szerencsétlenség?...
Ha egy szóval szeretném kifejezni, akkor azt mondanám csak rá, h : sz.r!
Egy kis leírást mellékelnék, mert látom néhányan még gondolkodtok rajta, hogy felrakják.
Nekem épp egy Energy rom volt rajta, 1.66-os hspl-el. Namost, ha valaki fel akarná rakni a wp7-et, ezen el sem indult a MAGLDR 1.12 flashelő módja, semmi, állta az Energy felirat, vártam-vártam, de semmi, hard reset se oldott meg. Utána a boot képernyőn, usb módban felraktam hspl2-ből a 2.akárhányas hsplt, a legnagyobbat, amit tud, na onnantól kezdve már ment minden rendben, egész gyorsan fel is rakta a wp7-est, majd a boot idő is gyorsabb, mint wp6.5 alatt! Utána a főképernyőn találtam magam néhány beállítás után (idő,dátum,szolgáltató), és végül is jól néz ki, a maga egyszerűségéhez képest, de annyira le van hülyítve, annyira nem kapunk kb semmit ezzel az operációs rendszerrel, h az már fáj.
Egyszerűen az a legtöbb, amit tud nyújtani, h lehet vele telefonálni, sms-t írni, nézegetni a naptárat és számológéppel pötyörászni. Ennyi! A fénykép minőségére meg azt mondom, hogy kifejezetten rossz. Félhomályba fényképeztem a szobámban, és teljesen elmosott képek lettek. Felraktam a Zune nevű programot a gépemre. Látom, valami célmappa van, ahonnan kiolvasgatja a képeket,videókat, zenéket. Na, hát ezt nem tette! Bárhogy is próbálkoztam semmi! Próbáltam a jól megszokott módon is, hogy rádugom disk drive-ként, és majd úgy felmásolgatok pár cuccot, mégis, h lássak valamit. Semmi, bedugtam, és meg se kérdezett, hogy mit is akarok. a zune jött elő egyből, a programban sehol nem találtam olyan gombot, hogy rá tudnék "magam" tenni bármit a telefonra. Csak szinkronizálás, de az folyamatosan! Idegesítő. Nézem a telefon menüjében, semmi olyat se találtam, hogy fájlkezelő. Komolyan mondom, a beállítások ott kimerülnek, h átrakhatom a főoldal színét kb 10féle színre, és megváltoztathatom a csengőhangot. A wp6.5-höz képest ezt úgy képzeljétek el, hogy abban tegyük fel, ha van 100 féle beállítás, akkor ebben 5.
Én most ezzel úgy vagyok, hogy összeteszem a két kezem, hogy nem vártam annó a 7-es készülékekre, hanem vettem egy Sense felülettel rendelkező 6.5-öst.
Egy ilyen árban mozgó készüléknél azért elvárnám azt, hogy legyen tudása is a készüléknek, de tényleg annyira leegyszerűsítették az egész dolgot, és az, hogy a felhasználó nem lát bele a hardver és a szoftverrészletekbe azzal, h teljesen el van takarva ezekkel a színes négyzetekkel minden, és annyi.Ezután fogtam , és visszaraktam ezt a romot, tényleg annyira jó, gyors, és a beállíthatósága is annyira finomhangolható, hogy a főképernyőn, mint mondjuk az androidba oda húzod az órát, ahova csak akarod, akár ki is kapcsolhatod... Én személy szerint úgy használom, hogy a főképernyőnél a legelső képen látható módon használom, és jobbra-balra még elhúzhatóak a quicklinks ablak, ott pedig a bal oldalon van 8 db, felette pedig egy zenelejátszó kis widget, jobb oldalon pedig egy 16db-os. A háttér pl olyan, mint androidba, ilyen landscape stílusú, hogy arrébb lapozva a háttér kis mértékben mozdul el. A képeknél és a zenelejátszóban pedig ha megdöntjük a telefont, akkor az albumokban való lapozást olyan gyorsa sikerült megcsinálni, hogy előtte egy szűz gyári romban sem láttam még, hogy így pörgött volna, ha belehúzok.
Remélem nem lett túl hosszú ez a kis iromány!
És majd nem hurrogtok le érte, hogy ilyeneket mondtam a wp7-re, de nekem tényleg annyira idegesítő volt, hogy egy mindennapi felhasználónak, vagy éppen annak, aki szeret saját programokat telepíteni a készülékére, és kicsit jobban ért hozzá, annak egyáltalán nem ajánlom!üdv, Mau
-
Router
őstag
Sziasztok!
Valaki aki már felrakta a WP7-et, készíthetne egy kis leírást, hogy pontosan mit mi után kell mert láttam, az egyik tutorial videó megjegyzésében, hogy új radio rom és HSPL 3 kell hozzá. Nálam 2.08-as HSPL van fent, erre ráhúzhatom?
-
C.Brigante
veterán
nagyon nagyon kipróbálnám ezt a wp7-et, nekem nagyon tetszik!! de annyira gyors és stabil a mostani romom, h nem tudom eldönteni, felborítsam e a rendet...? ez ám a dilemma
-
ku-cu
tag
Thought: Why activating your HTC HD2 is a bad idea
C.Brigante, kösz, még szerncse hogy nem vettem eu-s IS-t.
-
keIdor
titán
MerLinh:

-
MerLinh
senior tag
-
keIdor
titán
válasz
Dictator^
üzenetére
Így semmit, mert marketen ugyan tudok nézelődni, de letöltéshez be kéne jelentkeznem a live id-men. Így elég üres is a rendszer... De elvileg már van törés hozzá, majd holnap utánanézek. (aki többet is tud linkeljen már valamit róla, köszi)
gabor85: Minimálisan talán jobb, mint az Androidnál volt. De ugye kevésbé erőforrás igényes az egész az UI miatt. Játékot meg nem tudtam kipróbálni, mert nincs Xbox.
-
keIdor
titán
válasz
Dictator^
üzenetére
Látja a Zune. Látom a képet is a programban, amit az előbb csináltam kamerával.
Most még ismerkedem a programmal. -
Dictator^
veterán
-
keIdor
titán
Na nekem is fent a WP7, eddig 8GB-os kártyával egy restart sem volt. Nagyon stabil és gyors. Egyelőre én fent hagyom, mert nekem a HD2 úgyis csak másodlagos telefon a Galaxy S mellett. Úgyis WP7 és iGO Primo miatt vettem (sajnos egyiket mindenképpen bukom).
Még utánanézek ennek a hacknek, jó lenne belőle teljes értékű WP7-et faragni. -
MerLinh
senior tag
felhivtam mst mondván hogy netről rendeltem egy htct és aktiválási kodot kér mikor be akarok jelentkezni, nevemet meg a számomat kérte, és le diktált egyet...és be tudtam jelentkezni, de a marketplace kiirja hogy nem elérhető a régióban... igaz a xbox live sem megy, az aktiválás előtt sem.
Mikor felraktam elöszőr, meg tudtam nézni mindent azóta tünnek el a dolgok, de sikerült gépről rátöltenem programokat, ingyeneseket. Lehet én is megvárom meg teljes lesz, nem tudom hányszor lehet ellőni a kulcsot -
WiZARD
veterán
feltettem wp7-et én is.
tetszik, jópofa.
este lehet megtöröm, hogy legyen marketplacetetszik, hogy működik minden, és normális rls, nem mint egy csomó android build millió hibával
aztán max megy vissza az android
-
hudyfiu
senior tag
Le is töröltem végül(WP7).
Kellett volna a törés Markethez.
Nem volt most türelmem hozzá.
Majd egy egyszerű főzöttnél biztos benne lesz.
Akkor vissza térek rá.A market viszont utoljára ismét ment csak a telefont kellett volna regelni vagy a törés hozzá.
-
C.Brigante
veterán
ezt már postolták többen is, hogy megvárják amíg cotulláék rakják ki. Ez így tényleg sántított.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Mauddip
üzenetére
Mivel nem a készítők rakták ki ezért gondolom nem tetszett nekik.
+ lehet ki sem akarták adni még mert elég hibás még sajna.Néha resetel, néha hard resetel és most tényleg nem megy a market bár arra is láttam már valamit de lehet nem is kínlódok vele többet.
Látom az alagút végét az a lényeg

-
hudyfiu
senior tag
Xda-n ez nem "hivatalos" ROM-ként jelent meg...most egy ilyen hsz jött...
Alright listen up guys. It's important that you follow this one simple direction from here on out. It's going to be a simple one... Most of you will not like it.. You WILL get over it...
ALL DOWNLOAD LINKS HAVE BEEN REMOVED FROM THIS THREAD.
Either the post was edited or removed completely.
DO NOT POST LINKS TO THE DFT WP7 RELEASE HERE ON XDA. WHEN THEY FEEL THEY CAN RELEASE IT HERE, THEY WILL DO SO ON THEIR OWN TIME.
IF YOU DO POST A LINK TO THEIR DOWNLOAD OR MIRRORS TO IT, YOU WILL RECEIVE A 3 DAY TEMP BAN FROM THIS POINT ON!!
-
hudyfiu
senior tag
http://www.megaupload.com/?d=IK6B5S8A
Elég gyenge lett de én már nem csinálok másikat

Próbálkoztam közben a zoommal az nem ment, lehet amiatt villan be néha.
A lényeg sztem hogy látszik hogy jó úton haladnak a fejlesztők. -
hudyfiu
senior tag
Ha az az SD van bent amikor telepíti a windows-t akkor formázni fogja a kártyát.
A MAGLDR 1.11 csak 1 speciális Androidot tudott futtatni.
Pontosabban azok közül amiket kipróbáltam.
Más androidot még nem próbáltam bár lehet fogom mert ígérték a többi android támogatását is a MAGLDR 1.12-be de azt még nem néztem meg. -
hudyfiu
senior tag
Ja még mielőtt valaki gondolkodás nélkül feltenné...
Az SD kártyát formázza!!!Hmm ez érdekes...
Igaz hogy javasolták hogy telepítés után nyomjunk egy resetet de nem tettem...
Fagyogatott...de a market működött
Most sztem magától resetelt...most nem megy a market és még nem fagyott. -
hudyfiu
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Rendben.
Na videót most a Zune-nel sikerült leszedni.
720p 24fpsCsinálok vagy 2 videót bár elég csúnya idő van de legalább meg lehet nézni milyen amikor a lehető legrosszabbak a körülmények

Nekem megy a market bár még nem töltöttem le semmit de gyorsan leszedek valami apróságot a teszt kedvéért.
-
toeki
senior tag
"I installed it and everything works for me, besides the Live ID and Service (marketplace). But other than that, wifi, gps, data, camera works. Calling and texting is working perfectly for me. Got Gmail to import my contacts, mail, and calendar."
eszerint a srácnak nem megy a live + market de azonkivül minden.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
jaj de szívesen megcsinálnám/kipróbálnám már ezeket...
Fájlokat még át sem tudok húzni a telóról most azon vagyok.Vicc amúgy ez is...
Mert ez nem a törés miatt van.
Pontosabban a gyári wp7es telókhoz jár szoftver de ez nekem nem elfogadható hogy összedugok gey Windows-t egy Windows-al és nem ismerik fel egymást azonnal.
Na de remélem csak a kezdeti nehézségek ezek.Igo is az elsők között lenne amit kipróbálnék.
Remélem lesz ma időm nyúzni.
Majd írok mindent ha érdekel valakit.Meg volt a 2. fagyásom is szval, mégsem ajánlom

Pedig nem csináltam semmit a telefonnal. -
hudyfiu
senior tag
válasz
Mauddip
üzenetére
Programokat még nem nagyon pakoltam rá.
Sebességre isszonyat jó.
Most csináltam egy 720p-s videót csak még le kellene mentenem gépre megnéznem az adatait.
Nagyon állat bár nem vagyok oda a windows-ért de mindenképpen ki akartam már próbálni.
Hívásnál be kellett állítani a szolgáltatót.
Beszélgetés közben tisztán hallanak.Eddig ennyi
Mindenképpen próbáljátok ki.
Eddig semmi bug semmi probléma nem volt vele.
persze mindenki saját felelősségre.A kósza híreket is figyelembe kell venni.
Ha valaki nem olvasta volna...
Előfordul hogy ha wifi közelben van a telefon akkor is mobilnetet használja.Most keresek valami forgalom figyelőt rá először.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
Keresek most valamit rá bár a mobilnetet kilőttem.
Gondolom a rémtörténetek csak arról szóltak hogy ha valaki használta a mobilnetet és a wifit is akkor nem részesítette előnyben a wifit teljes mértékben -
hudyfiu
senior tag
Már fent is van

Remélem a mobilnetet nem akarja nálam használni ha ki van kapcsolva
-
runner 125
nagyúr
..a felesleges hardver gombok ilyenkor funkcionalitásukon kívül lesznek?
-
hudyfiu
senior tag
XDA-n beindultak a WP7 ROM hírek.
Már páran fel is tették.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10562152#post10562152
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911369&page=5
-
Dictator^
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Mi az, hogy aktív gyári tartó? Miért van passziv? Vagy ez mi ?

Az aktív az, ami ugy van kialakítva, hogy pont belepasszol és az usb és csatlakozik rá ? -
vgergo
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
még él, különben ki fizetné ki a javítási költségeket
-
vgergo
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
Először ősszel ejtette le [ez lett az eredmény] és azóta nem működik az oldalán lévő hangerőszabályzó. Az érintőkijelzőt már kicseréltem.
Második alkalom után nem tudok rajta telefonálni, netezni. Abban bízok, hogy csak az antenna zsinórja sérült meg.
Megpróbálom megjavítani aztán jöhet a csere -
vgergo
aktív tag
válasz
C.Brigante
üzenetére
még mindig érdekel a téma csak közben egyik ismerősömnek köszönhető nem működik a mostani hd2-esem és annak a javításával vagyok most elfoglalva
-
runner 125
nagyúr
-
Dictator^
veterán
Ezt a gyári autós tartó+töltőt megéri megvenni 17e-ért?!Vagy az ADAPT márka ugyanak 9ért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval én örülnék még a 87nek is.. amúgy tényleg csinálhattak volna nagyobb tárhelyet a hd2-be.