- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkorga
csendes tag
Azért fenntartással kell kezelni ezeket a híreket. Majd ha lesz official winphone7, és a htc a letöltéseknél elérhetővé teszi, akkor lesz tuti (de az még lehet fél év).
Ha ez mégse jönne össze, de XDA-n törnek rá egyet, akkor az se rossz, de az csak fél siker.
Persze az is lehet, hogy a microsoft kijelentése válik be, és nem lesz winphone7 a telóra.
Szóval ki tudja...(én azért reménykedek, mert a Sense nélkül a winmo6 nem sokat érne)
-
bkorga
csendes tag
Tyűha!
Az elején szeretném megköszönni, hogy ilyen tapintatosan fogadtátok az első írásomat. A kritikákat próbálom majd felhasználni a későbbi írásaimban, már ha lesznek (Accelero XTREME 5870-eshez ha sikerül hozzájutnom mindenképp szeretném megosztani a buktatókat, és hogy összességében megéri-e).
Akkor sorjában:
kingabo: lehet félreérthető, mert nekem tökéletes a teló mérete, csupán annyira hívtam fel a figyelmet, hogy kisebb kezűeknek valószínűleg meggyűlik a baja vele
Edenyke: az a baj, hogy nem tudom, hogy a magyar forgalmazók hogyan csinálják, ezért tettem idézőjelbe
Igen, a coreplayer lejátszik mindent (kivéve a feliratokat, amire vagy az a megoldás, hogy ráégetem, vagy tcpmp, ahogy Avicularia írja), csak annyi problémám van, hogy még nem ruháztam be egy microSD kártyába, és a 2GB tárterületből az iGO és a zenéim többet foglalnak, minthogy ráférjen még egy 700MB-os avi, szóval konvertálni kellett, és közbe rájöttem, hogy az mp4 kiterjesztésbe az általam használt program és a HTC lejátszója remekül működik, és közben rengeteg helyet is spóroltam. Gondoltam megosztom másokkal is.gergoke: azért még semmi sem biztos, mert mindkét fél teszeget nyilatkozatokat. Én úgy olvastam, hogy magának az oprendszernek kevés az 512MB ROM (javítsatok, mert nem tuti), ami viszont elég furcsa számomra, mert hát csupán egy mobil winfosról van szó, nem egy asztali programról. Nem akartam egyértelmű kijelentést tenni, inkább ráhagyom az időre, egyszer úgy is kiderül.
WiZARD: köszi, valószínűleg igazad van. Egyet találtam XDA-n, és az egy 1100mAh-ás példány, és állítólag gyári rommal 10-20%-kal tovább bírja (érdekes). Főzött rommal még nem próbálkoztam, majd ha már kevesebb gari lesz rá, meg lesz valami jól összehozott android rá (talán).
Gál István: ajándékba kaptam (nem egyet) rokonaimtól (de ezért nem utáljatok)
Szpisti: lehet, mert teljesen más a két készülék, csak azért raktam be, mert iPhone tulajdonos ismerősömnek is nagyot csillant a szeme amikor először meglátta. Pl.: XDA-ról szedtem le hozzá egy fémdetektor programot (rendes mágneses iránytű van benne, ezért csinálhattak ilyen programot), amihez tegyük hozzá, hogy a fémet kevésbé érzékelte fémnek, mint a kezemet
Szerintem csak a Microsofttól függ, hogy létrehoznak-e egy olyan fórumot, ami ösztönzi a programozókat, hogy energiát fektessenek a programok írásába (Samsung Omnia II-höz van letöltő portál ott is nézz körbe). A Microsoft ilyen jellegű oldala eléggé gagyi jelenleg.
Dr. Akula: bevallom nem vagyok nagy játék őrült, inkább a közösségi játékokat bírom (Wii, PS3, de inkább egy jó kártyázás). Két játékot raktam rá: Expreriment13 (jó kis logikai Sony Ericcson játék) és a Starcraftot (az a baj, hogy sose játszottam vele anno, ezért nem nagyon kapisgálom). XDA-n gyűjtik a kompatibilis játékokat.
petya89: köszi, ezt én sajna nem tudtam (amikor rádugtam, és semmi macera nélkül, hipp-hopp let rajta internet nagyon meglepődtem, és megörültem, ezért írtam bele)
EczkE: öcsémnek van egy a telónál sokkal többet érő Polar mérőórája+öve, ami infrán képes adatokat küldeni (most ez jutott eszembe példaként, de tény, hogy amúgy én se használnám sohase)
Davidof92: egy ekkora papírlapot nem lehet nem érezni
Nekem pedig azért zavaró, mert én nem az a "kiteszemazövemreatelómat" ember vagyok, hanem a "beteszemakabátbelsőzsebbevagyafarmerzsebbe"
Köszi még egyszer, hogy elolvastátok és a kritikákat is köszi.
Üdv.,
g
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest