Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gabe8719

senior tag

válasz blueMerle #66 üzenetére

Egyszerűen kikövetkeztethető, hogy nem az "én országomban" élsz. Az "én országomban" pedig nem annyi a pénz vásárlóértéke, mint nyugaton. A nem egészen 80ezer forintos minimálbérhez viszonyítva ez bizony drága ahhoz képest, amennyiért más gyártók kínálják ugyanezt a hardvert - ez viszont a gyártók közötti árversenyben a gyártó sara, lehet mondani bármit. Arra írtam amit írtam, hogy a HTC szvsz úgy csinál, mintha valamiféle státusszimbólum lenne amit kiad a kezéből, holott ugyanolyan tömegcikkgyártóvá lépett elő az utóbbi időben, mint a Samsung, vagy anno a Nokia.

Nem mondom hogy a véleményem szent és sérthetetlen, de az enyém, külföldi bérezés mellett pedig én is könnyen állapítanám meg azt, hogy egy jó kétéves hardver 186 Euroért olcsó és megéri. Itthon, mint azt a többi komment és a teszt alapján is láthatod, egészen más az árak megítélése, teljesen érthető módon, különösen hogy két éve került ugyanennyibe ugyanez a hardver. Ennyi. Innentől számomra lényegtelen, hogy perpillanat kezdőárról van szó, ami sok, az sok.

Új hozzászólás Aktív témák