Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
válasz
blueMerle
üzenetére
Egyszerűen kikövetkeztethető, hogy nem az "én országomban" élsz. Az "én országomban" pedig nem annyi a pénz vásárlóértéke, mint nyugaton. A nem egészen 80ezer forintos minimálbérhez viszonyítva ez bizony drága ahhoz képest, amennyiért más gyártók kínálják ugyanezt a hardvert - ez viszont a gyártók közötti árversenyben a gyártó sara, lehet mondani bármit. Arra írtam amit írtam, hogy a HTC szvsz úgy csinál, mintha valamiféle státusszimbólum lenne amit kiad a kezéből, holott ugyanolyan tömegcikkgyártóvá lépett elő az utóbbi időben, mint a Samsung, vagy anno a Nokia.
Nem mondom hogy a véleményem szent és sérthetetlen, de az enyém, külföldi bérezés mellett pedig én is könnyen állapítanám meg azt, hogy egy jó kétéves hardver 186 Euroért olcsó és megéri. Itthon, mint azt a többi komment és a teszt alapján is láthatod, egészen más az árak megítélése, teljesen érthető módon, különösen hogy két éve került ugyanennyibe ugyanez a hardver. Ennyi. Innentől számomra lényegtelen, hogy perpillanat kezdőárról van szó, ami sok, az sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- Samsung Galaxy S25 Ultra - 256 GB - szürke (341) újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (340) Használt, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - 256 GB - fekete (339) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Samsung Galaxy S25 Plus - 256 GB - kék (338) Újszerű, 10000 Ft kiegészítő ajándék, Garancia
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest