Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
exlepra
tag
Sziasztok, a fiam telefonja nem tölt, a sárga led világít de semmi. Másik aksival is próbáltam, az sem segített, kellene egy gyors szervizre javaslat. Thx
-
xtas
csendes tag
Segítséget kérnék!
Sehol nem találom a megoldást. HTC Desire X, belassult az android, gyári visszaállítást kértem teljes törléssel, majd újraindult és csak a HBOOT jön be, ahol nem reagál semelyik menüpontra sem. HEEEELP! Köszi előre is! -
hojos
aktív tag
Sziasztok.
Ez nincs meg véletlenül valakinek: InsertCoin 2.2-0
Nagyon megköszönném.
-
tag
Üdv!
Tud valaki működő megoldást a rootolásra?
Unable to mount /cache hiba van nálam is.Nekem sem jelzi semmilyen módon a bejövő hívást ha épp olyanja van, ezért cseréltem le, már csak "játszani" van.
Ha valaki tud rá normális custom romot azt is megköszönöm!
Bátran ajánlom mindenkinek az OnePlus One -t, az lett helyette!
-
Borosz
őstag
Ehhez lehet kapni külön fémkeretet?
-
kislg
tag
Valakit érdekelne egy ilyen telefon?
Hamarosan eladó sorba kerül a nagyon szeretett magenta színű-függős telefonom.
Az érdekelne, hogy szerintetek mennyit érne? tokkal és fóliával használtam, karcmentes.Vélemény?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Lehet közeljövőben veszek egy ilyen telót ismerősömtől és érdekelne melyik a legfrissebb gyári rendszer rá?Esetleg melyik a jobb a gyári vagy valami főzött vagy cm11 ?
Jelenleg egy lumia 520-am van ami eleinte nagyon tetszett de van sok idegesítő dolog ami nem tetszik benne (multitasking szinte nulla) de még lehet megmarad ő is mert sok jó tulajdonsága is van.[ Szerkesztve ]
-
spgabor
aktív tag
Sziasztok!
HTC desire X roottal kapcsolatban kérnék tanácsot, mert elakadtam. A bootloaderem már független, de az su-hoz nem férek hozzá. WinDroid-dal próbálkozom. A TWRP-t sikerül feltelepíteni, de amikor a harmadik lépésben recoveryből a SuperSU.zip-et akarom telepíteni, akkor elakad hibával. A telefonon lévő parancssorban többször is szerepel, hogy a '/cache'-t nem sikerült mountolni.
Valamint, ami inkább okozhatja a problémát, hogy kiírja világoszöld betűkkel, hogy a kernel nem támogatja az olvasást az SELinux kontextusban.Tudtok tanácsot adni, hogy mit tegyek a probléma elhárítása érdekében? Az elképzelhető, hogy a TWRP is kompatibilitási problémákkal küzd a Desire X-xel? Ezt azért kérdezem, mivel amikor elindul recoveryből, mindig ugrál a kép kicsit jobbra-balra, meg el is van csúszva legtöbbször.
Előre is köszönöm a segítséget és üdv:
spgabor -
rooland
senior tag
Azt nem tudjátok, hogy a Desire X fém keretét lehet-e cserélni és honnan lehetne beszerezni? Kicsit megfáradt az egyik sarka.
-
rooland
senior tag
Igen amúgy. Én is közel 4"-os alternatívát keresek 4 maggal, több memóriával, 720-HD kijelzővel. Mondjuk a Sony M2 (aqua) meg is felelne (mert árban még egész jó), de legalább egy HD kijelző lenne benne, azon elvérzik.
A Z3 compact nagyon ott van szerintem, szép, erős. Csak az árcédulája kétszer akkora, mint a desire X kategóriája.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
Mondanám, hogy vegyél te is 5S-t, de nem akarok én is a fanboy sztereotípia sokadik igazoló alanya lenni.
Én is csak azért vettem ezt, mert T-nél el tudtam hozni 40K-ért úgy, hogy nincs további részlet és két év hűséget írtam csak alá, ami nem egy nagy érvágás.
40-es árkategóriában nem igazán láttam jobb alternatívát droidoknál, ez meg egyben van, smooth, hát ezt vettem.
A következő teló meg vagy megint ilyen lesz vagy ha nem jön be akkor a feltörekvő nevek (xiaomi, miegymás).No mindegy, én szerintem rootolom, rakok majd rá egy rendes romot aztán jó lesz másodgépnek.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz rooland #4039 üzenetére
Félig off, de én örök droidosként ios-re váltottam és nem bántam meg. Ég és föld. Persze attól még megtartom a régi masinát és gyártok belőle ip kamerát vagy navit kocsiba, esetleg sleep trackert.
Nem bántam meg, hogy lecseréltem ... bármire igazából, nekem egy szenvedés volt a végén.
Mondjuk még azt is el tudom képzelni, hogy kap valami főzött ROM-ot."Super perfundo on the early eve of your day."
-
rooland
senior tag
Sziasztok!
Váltott esetleg valaki erről a készülékről Sony Xperia Z3 Compact-ra?
-
net84
őstag
válasz schmo07 #4036 üzenetére
Volt hasonlo gond ezzel is, de csak nagyon ritkan jott elo. Az utolso par hetben nem csinalta, ezert a tokra gyanakodtunk, mert annak lekerulese korul szunt meg a hiba...
Egyelore nincs aktiv hasznalatban. Nem tudom mennyire van jo allapotban. A teszt alatt semmi korabbi hiba nem jelentkezett.Read only...
-
schmo07
tag
Az enyém is szervízben végezte egy hete... meglátjuk, mire jutnak vele.
Az érintés nem érzékelés probléma megszűnt pár napon belül magától.
Helyette viszont - leírom, hátha valakinek lesz még ilyen.... megőrült a telefon - kb "gépek lázadása" - amikor épp kedve volt, az adott app-ban, ahol épp voltam, úgy tett, mintha összevissza nyomogatnám... így aztán különféle dolgokat hajtott végre anélkül, hogy le tudtam volna állítani (üres válaszemailek küldözgetése, emberek felhívása és telefon letevése egymás után 5x, chaten 20 db matrica elküldése egymás után, ja és persze gépelt is üzeneteket, többnyire space, vesszők, pontok... )
Csináltam factory resetet, de nem javult.
Akkor telt be a pohár, amikor - épp a beállitásokban voltam bent - úgy döntött, hogy beljebb lép egy menüponttal, és kiválasztja önjáró módon a Factory resetet, és meg is válaszolta magának, hogy "igen, akarom" .... LOL -
Csaky69
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy ilyen telefont édesanyámnak,hogy ő is okosodjon.Gyári visszaállítással kezdtem. Pár alap alkalmazás letöltése után az időkép következett volna de valami tárhelyes probléma miatt nem engedte letölteni.ez normális?fb,messenger,vibert sikeresen telepítettem.a másik furcsa hogy viberen átküldött képet nem tudom letölteni.ez csak azért van mert hibás a tárhely vagy csak kéne bele egy microSD?(Sajnos most nincs kéznél,már kipróbáltam volna).
Esetleg egy teljes ROM pucolás segítene?Telenoros,4.1.1-es rendszerrel.Előre is köszönöm!
-
net84
őstag
Visszajott a Desire X szervizbol.
Kijelzo es hangszoro csere volt a szoftvet frissites mellett. Most jonak tunik. Majd kiderul.Read only...
-
net84
őstag
válasz schmo07 #4029 üzenetére
Ha meg garos, add le a T-nel. Azaz egyszerubb. Mo-n nincs szeviz (tudtommal). Mindenhol csak atveszik es tovabbkuldik.
En a Desire X-et nem hasznaltam. Az elso HTC-m a Wildfire volt, az valtotta ket evvel kesobb a ONE X, 1 ev 7 honap utan jott a garcsere ONE M7-re. Egyelore nem all szandekomban HTC-n kivul mast keresgelni (a Sense nekem bejott, meg a keszulekek is egyben vannak). Az egesz ceget atallitottam HTC-re. Mar mast nem vehet senki.
Habar az alacsonyabb arkategoriaban most semmi epkezlab telefonjuk nincs. Pl a Desirenek sincs igazan valtotipusa.Read only...
-
spanyoll
addikt
Én is nézelődtem és hasonlóan vagyok. HTC-t szeretem, szerettem, de elég volt belőle, Samsungra én sem vagyok nagyon kíváncsi. Szerintem összespórolok egy Nexusra, ami szintén kihúzza két-három évig, ahogy az eddigi telefonjaim is, aztán akkor boldog vagyok, az legalább egyben van amennyire tudom.
Másik alternatíva még a Xiaomi és egyéb kínai gyártók által képviselt vonal, amit mindenki dicsér csak, de én valahogy attól is ódzkodok."Super perfundo on the early eve of your day."
-
zsoltxxx
újonc
Sziasztok, tud valaki értelmes asztali dokkolót HT Desire X-hez? Nem baj, ha nem töltő is egyben. Köszönöm
-
cserix
tag
válasz spanyoll #4026 üzenetére
Azt hiszem nekem is ezt kell tennem lassan.....Igazából már vagy fél éve keresem az utódot, de még nincs a piacon. olyan ami megfelelne. (kicsi gyors és nem Samsung).
Légyszi tájékoztass (akár privátban) , hogy mire esett a választásod.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
spanyoll
addikt
Azt hiszem ideje lesz új telefont nézegetnem, mielőtt még az enyém is elkezd döglődni.
-
net84
őstag
válasz schmo07 #4024 üzenetére
Ugyanennyire hulyult meg ez a Desire X-is. Csak a vegen mar naponta jatszotta ezt el. Nem segitett olyankor rajt semmi, mint a kikapcsolas+akku ki es pihen.
A belso memoria (+SD) meghulyulesevel parosulva mar nagyon kinezett a szerviz. Majd kiderul mi lesz a sorsa.
Habar a keszulek tulzott melegedese meg zavar. A ONE X is hasonlokeppen kezdte. Vegul elhalalozott. Azt igy mar nem javitottak, csereltek.Read only...
-
schmo07
tag
Nem feszegettem, SD kártyát formáztam.
A készülék alján lévő sor (vissza-home-menü) és a képernyő alján lévő "fix" alkalmazás-sor (aminek a közepén az app ikon van) nem működött.
Teszteltem - tegnap és ma délelőtt is - a HTC belső app-jával (ilyen vonalrajzolgatós teszt) , vagy totál érzéketlen az a terület vagy ha véletlen érzékeli, akkor vizszintes helyett függőleges vonalat rajzol, szóval megbolondult.
Már épp rászántam magam egy factory resetre most délután, mire helyrejött. A rajzolós teszt is tökéletesen megy. Akkor mégiscsak valami szoftveres lehet, nem hardveres probléma, ugye? Mert azért az csak nem javul meg magától... hm? -
net84
őstag
válasz schmo07 #4022 üzenetére
Csak a gombok nem működnek vagy a kijelző rész alsó fele (alkalmazások gomb?) sem működik?
Elviekben nem lehet köze a kártya cserének hozzá (ha nem feszegetted meg közben a telefont). Hacsak nem valami alkalmazás vagy a rendszer háttérben futó része okozza. Ezt kiszűrheted egy alaphelyzetbe állítással. Ebben az esetben viszont javasolnák egy formázást is a microSD kártyára.Read only...
-
schmo07
tag
Érintőpanel alja (legfontosabb gombok...) az utóbbi napokban csak alkalomszerűen elérhetőek.
Ez nem lehet SD kártya cserétől, ugye? Kb egybeesik a dátum, de furcsállnám, ha attól lenne.
Megírnád majd, mit csináltak vele a szervízben?
(a többi hiba nálam nem jelentkezik, csak (?) ez) -
net84
őstag
Amennyiben garos még, szervizbe vele.
Szombaton adtunk le egy cégeset. Hasonló hiba. A micro SD-re mappákat hozott létre (a belső memóriát nem néztem). Folyamatosan hisztizett a megtelt memória miatt. Nem lehetett frissíteni semmit. Alaphelyzetbe állítás ideig-óráig segített, utána újra kezdte. Aztán elkezdett elhalálozni az érintő panel alsó fele (akku ki, vár 5-10 percet, majd összerak és indítás után ment megint minden - szimpla ki-be kapcsolás nem segített). Normál használat mellett úgy izzott a telefon, mintha radiátoron lett volna korábban.
Most várom a fejleményeket. Remélem egy szoftver frissítéssel nem szúrják ki a szemem.Van valakinek tapasztalata, hogy készülék csere esetén típus azonos csere van-e még vagy váltótípusra cserélnek (ONE X-et ONE M7-re cserélték pár hónapja)? HTC-nél van ennek váltótársa?
A javítás idejére vettünk egy Desire 310-et (legvégső esetben tartalék telefonnak jó lesz). Sebességben jobb, kijelzőre szebb, de szoftveresen köszönő viszonyban sincs az X-el. 1.- Ft-ot azért megért.
Read only...
-
sicc33
aktív tag
Akadt nemi gondom a keszulekkel. Elkezdett akadozni, azt jelezte hogy keves a hattertar, magatol mappakat hozott letre a hattertarakon stb. Lett egy alap helyzetre allitas a beallitas menuben, majd kesobb a gyari recovery-ben is wipe cache-el egyutt. Nem javult a helyzett sot elfelejtett magyarul. Nincs root, sem bootloader nyitas rajta. 4.1.1 a rendszer. Otlete valakinek esetleg?
-
yodee_
őstag
Üdv Mindenki!
Érdeklődnék hogy előfordul e másnál is e az a probléma hogy hívás jelzést helyett csak egy smst Kaptok arról hogy valaki keresett titeket? Csajomnak van ilyen Telója és néha ilyet produkál. Hol keressem a hibát?
Köszi
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
szaki1
tag
Sziasztok!
Vettem egy gyári akksit a telohoz (nem volt olcsó 6000,- Ft), de nem müködik vele. Rádugom a töltőre a boltos azt javasolta, mert szerinte le van merülve, de egyszer felvillan a lámpája, de nem ég folyamatosan, ahogy töltéskor kellenen!
Szerintetek mit kellene ilyenkor tennem?
-
spanyoll
addikt
Nem akarom elkiabálni, de jelentem így lassan három év használat után is tökéletesen lehet használni a telefont. A bekapcsológomb majdnem teljesen kuka ugye, de azt gravity screennel kiküszöböltem. Csak ki kellett takarítani telefonról a szemetet, clean masterral napi szinten újrapucolgatni, greenify-al force cloesolni a fölöslegesen futó appokat és olyan selymesen vált és csinál dolgokat mintha akár csak új lenne. Lehet még egy fél évet ki is húzok vele mielőtt póttelónak a polcra kerülne
-
shanya83
tag
Még nem próbáltam, vajon kell egyáltalán (ha jól látom pár dolog nem működik), sztem így is pöpec ahogy van, leszámítva, hogy itt-ott sárgul a kijelző, de az nem a rendszer hibája...
Viszont egy anomáliát vettem észre. Szóval, gondoltam otthon függetlenítem a telefonom, most Telenoros, ki is írja a teló, hogy "Locked" (bár lehet, hogy nem arra vonatkozik, és akkor én kérek elnézést). Na szóval belepattintottam egy vodás kártyát és működik benne, hívni tudok. Egyszer volt neki egy panel cseréje, ezek szerint akkor a csehek voltak olyan jó fejek és nem SIM-lockolták le?
[ Szerkesztve ]
-
saces333
csendes tag
cyanogenmod-ot tett-e már valaki föl?
-
rooland
senior tag
Utángyártott, vagy gyári akksit érdemes bele venni szerintetek? Nagyon elgyengült már szegény, gondolkodom egy akkis cserén. Vagy ne reméljek sokat egy új akksitól sem?
-
cserix
tag
válasz spanyoll #4005 üzenetére
Köszi jól vagyok!
Nem tudom, hogy jobb -e, mert a másik progit nem próbáltam.
Nekem ez annyira bejött, hogy nem is néztem mást.
Azért az aksi idő sztem. elég nyomós ok.
A páromnak a ZTE-jén pl. a CoverLock nem működik rendesen (bár azon szinte semmi sem).Úgy tudom , hogyha a fizetős progi nem jön be, akkor pár napon belül uninstall és visszautalják a lóvét. Valahol ez biztosan le van írva. Még nem próbáltam.
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest