HTC Desire X: Desire újratöltve

Bevezető, tartozékok

HTC Desire. A név, melyet meghallva minden Android-szimpatizáns tudja, miről van szó. A HTC egyik leghíresebb telefonja minden bizonnyal a Desire volt, a nagy várakozással övezett készülék a megjelenés után is be tudta váltani a hozzá fűzött reményeket, sőt, túl is szárnyalta az elvárásokat. Nem csoda tehát, hogy a tajvani gyártó még bő két évvel a mobil megjelenése után is vissza-visszanyúl a jól bevált márkanévhez. Tavay a Desire S és a Desire Z borzolta a kedélyeket, idén pedig a Desire C és a Desire V után megérkezett az X utótaggal megtoldott modell.

HTC Desire X
[+]

Azonban míg a Desire C és Desire V az olcsóbb szegmensben próbált szerencsét, a Desire X nagyobb babérokra tör. A közép és felső árkategória határmezsgyéjén lavírozó eszköz hardveresen és szoftveresen egyaránt előrelépést jelent az előző vágyakhoz képest, a telefon külseje pedig egyenesen telitalálat. Utóbbira jó példa, hogy a hétvégén több, a mobil eszközökre kevésbé gerjedő ismerősöm is megdicsérte a telefont (végre nem egy tepsi), így bizonyságot nyert, hogy nem csak az én ízlésemnek felel meg a kialakítás. Külön öröm, hogy a mobil egy kisebb kijelzőt kapott, a négy hüvelykes méret alulról közelíti az általam ideálisnak tartott 4,3 hüvelykes képátlót.

HTC Desire X
[+]

A Speedshoptól kapott mobil egy apró fehér műanyagdobozban érkezett. A csomagolás a szokásos extrákat rejti, a nagy rakás kézikönyv mellett egy microUSB-kábelt, egy töltőfejet és egy sztereó headsetet találni. A füles egy kicsit kényelmetlen, a hangzás viszont jobb az átlagnál, egy megfelelően beállított hangszínszabályzóval egészen élvezhető az élmény. MicroSD-kártyát sajnos nem rejt a doboz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • HTC J - J, te ki vagy?

  A válasz: felső-középkategóriás ritkaság a HTC-től, ami leginkább a One S-hez áll a legközelebb, de tud néhány különlegességet.

 • HTC Desire V - jégkrém dupla SIM-mel

  A HTC első kétkártyás okostelefonja, a Desire V jól néz ki és eleget is tud, csak a hardver lehetne picit erősebb.

 • HTC Desire C - nem nagyravágyó

  Lefelé bővült a HTC palettája, de úgy, hogy a gyártó jellemző összes stílusjegy megmaradt. Az ár pedig meglehetősen kedvező.

 • HTC One X - egy telefon mind felett

  A One széria csúcsa jött, látott és győzött: prémium anyaghasználat, ütős formaterv és előremutató hardver jellemzi a HTC újdonságát.

Hirdetés