Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
Elég sok hülyeséget írtál le
A galaxy miniben sima 7227 van, nulla órajel tuninggal. X10mini-ben szintén ugyanez (armv6+adreno200).
Ebben már legalább armv7. Egy (két) fokkal jobb a réginél. Pont ezért a sok kavarásért nem értettem amúgy hogy Q miért nem adott új nevet a sz.rjainak. Ha már 7228 lenne 7227A helyett, már nem lenne ez a kavarás...
-
tjb007
nagyúr
Mint azt az előbb is írtam ezek a faceliften átesett verziók a korábbi, ARM11 magos verziók leváltására születtek, nem többre. Ezt a feladatot teljesítik/teljesítették is, az meg már nem a Qualcomm -on múlik, hogy a gyártók milyen készülékekbe rakják és azokért mennyit kérnek.
-
tjb007
nagyúr
Az utasításkészlet a processzormaggal együtt jön, nem külön kapja.
Ez így még mindig kevés, nem csak ennyi történt. Ha nem vagy tisztábban a dolgokkal akkor a fals információk helyett inkább ne írj semmit"elég sz*r a hardver."
Egy Tegra 3 -hoz képest kétség kívül az de nem ez ellen kell versenyeznie és nem is annak a leváltására született hanem a ARM11 magos verziókéra (7225/7227/7227T).
-
mrlujoak
veterán
...éppezért egészítettem ki a "relatíve" szóval... Nem hamis az állítás, de nem is épp teljesen igaz. Lágyítottam egy kicsit.
Egyébként pont neked is olyan van, amin ICS-ből 4.0.4 van... Meg még 11 modellen csak attól a gyártótól.A JB-t pedig pont ezért csak említettem, és nem is vettem ide...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest