- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
pzoley #11251 üzenetére
Ezzel vigyázzatok. Én is fel akartam tenni amikor kijött, de ha jól vettem le a leírásokból, ha sikerül rendben felrakni (root kell), utána nem szabad megmozdítani a widgetet, mert többet nem fog működni, sőt az óra részt sem szabad onnan megnyitni az órára kattintva. Szóval csak óvatosan. Olvassatok utána az xda-n.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #11249 üzenetére
Nem tud ilyet. (Az új HD Sense romban már így működik.)
-
-
delbarta
senior tag
Végre kijött a gyári Skype kliens. Nálam jól működik.
-
delbarta
senior tag
Ez a multitouch probléma a normál használat során nem jelentkezik, de most felraktam a modern combat sandstorm játékot... hát itt nagyon zavaró. Ide oda ugrál a nézet ha mindkét kézzel használom ahogy kellene. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele játszani, de messze nem olyan élvezetes, mint a tesóm SGS-ével.
-
delbarta
senior tag
Én is felraktam a MIUI 0.9.24-es romot. Hát, én nem vagyok elájulva tőle.
Persze, vannak benne ötletes, érdekes dolgok, de szerintem a sense felület sokkal jobban használható. Nem éreztem gyorsabbnak semmivel. Legalábbis használat szempotjából, viszont van pár idegesítő dolga amivel nem tudtam mit kezdeni:
- az asztalokról nem lehet eltüntetni a programokat. Nincs külön app mappa, minden feltelepített cuccot oda rak. A kuka az uninstallra van, csak a widgeteket lehet kidobni, eltüntetni,
- fényképnél, videónál nem tudok fókuszt beállítani odabökéssel, nem tudtam wide módra váltani fénykép készítésnél, egy csomó opció hiányzik (self timer, geo-tag, hangletiltás, időbélyegző, stb.)
- stb... (volt még jópár negatív élményem, de most ezek jutottak hirtelen eszembe.Benchmark tesztek:
- linpack:33.307
- qudrant: 1541
- benchmarkpi: 1548
- neocore: 30,3. -
delbarta
senior tag
Egy nagyon érdekes dolgot találtam. Engem néha zavar, ha újratördeli a böngésző a lapot a nagyítás után, viszont néha tényleg jól jön. A jó hír, van rá beállítási lehetőség, igaz eldugva.
Amivel elő tudjuk csalogatni: nyissuk meg a böngészőt és írjuk be: about:debug. Ekkor egy üres képernyőt kapunk. Most a menü/settings részben egy csomó plusz beállítási lehetőség lesz, ami eddig rejtett volt. A vége felé találunk egy olyat, hogy "Enable GEP zoom". Ha ezt kipipáljuk és visszatérünk normál böngésző módba, a kétujjas nagyításkor nem tördeli újra a lapot, viszont ha dupla kattintással nagyítunk akkor igen.
-
delbarta
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #10273 üzenetére
A 2.1-ben is benne volt már, de csak az utolsó 10 karaktertől kezdte el kijelezni.
-
delbarta
senior tag
Na, egy két kép, ha már megígértem.
Az RCMixHD v01 romot használtam.
Összeállított képernyők, hátterek új fajta kiválasztása, valamint egy újdonság: témák:
Testreszabás egy lapon minden:
A widgetek alatt a settings-ben számos új opció:
Különböző helyzetekhez, hang előbeállítások:
Újdonságként a beállítások között egy Powersaver funkció:
A programok között egy Trasfer Data a különböző telefonokban lévő adatok átvételére:
Beépített kereső (wikipedia, google, youtube, google translate, stb.), Névjegyeknél új funkcók, sorrendek meghatározása:
A kicsinyített képernyőknél a sorrend megváltoztatása áthúzással, widget eltávolítása mellett egy szerkesztés funkció:
Új fajta értesítési tálca, az utoljára megnyitott alkalmazások listájával a tetején:
Billentyűzet alján kurzormozgató nyilak, még több alkalmazás amiben kereshetünk:
És itt van egy csomó kép a morelocale2 feltétele után. Minden magyar lett (csak linkek, mert nem akartam elfoglalni az egész fórumot)
[link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link]
keresőszavak: új sense, hd sense, Sense 2.2 HD
-
delbarta
senior tag
Nem érzek semmi különbséget. Ugyanolyan gyors. Quadrant tesztnél kicsit alacsonyabb az érték mint a régi rommal, de a linpack, benchmarkpi, neocore hasonló a régihez.
Felraktam próbából az asphalt5, need4speed játékokat, röccenés nélkül fut mindkettő.
Valamint felraktam a morelocale2 progit, hogy megnézzem mit tud, még sosem néztem és meglepődtem. Szinte minden magyar nyelvű lett a rendszerben. Egy-két elhanyagolható kivételtől eltekintve. Szóval kár aggódni azoknak akik nem tudnak csak magyarul, feldobják ezt és minden gondjuk megoldva.
-
delbarta
senior tag
válasz
kosturica #9758 üzenetére
Felraktam a 2.2 HD romot az új sense felülettel. Nagyon tetszik, egy csomó olyan egyszerűsítés van benne ami miatt jobban használható. Sajnos ez még nem az igazi, pár dolog nem működik, pl. fénykép, videó készítés/megtekintés de a többi funkció már jól megy. Csináltam egy csomó képernyőképet, majd felrakok pár érdekeset ha visszatoltam a régi romomat. Ha van kérdés vele kapcsolatban most szóljatok.
-
delbarta
senior tag
Hát, igen. Talán, ha vannak még más eszközök is amit tölteni akarsz. De ha azért veszed mert pl. kirándulsz vele, vagy bárhol mozogás közben vagy, akkor szerintem ez nem túl hasznos, mert kilóg a végéből, nehéz, letörik, tönkremegy a csatlakozó, stb. Na, ennyi. Nem ragozom tovább.
-
delbarta
senior tag
válasz
kosturica #9420 üzenetére
Töröm a fejem, de nem látom sok értelmét ennek a külső akkunak. Szerinted ez miért jó? Ez is csak egyszer tölti fel az akkut nem? Szerintem ezerszer több értelme van egy pótakkunak. Azt legalább rögtön be tudom rakni, ha lemerült a készülékben lévő, ezzel meg + 2 óra míg feltölti a másikat.
-
delbarta
senior tag
Rootolt készülékem van xda-s rommal, erre nekem is feldobta a frissítés lehetőségét. Csak néztem mint rozi a moziban. :
Azt hittem ilyeneken nem működik. Persze nem frissítettem, csak érdekességképp írom.
-
delbarta
senior tag
Használja valaki a radiotime online rádió programot? Vagy bármilyen online rádió appot?
Feltettem a TrafficStats progit, ami minden appot külön mutat mennyi adatot tölt le és fel, és meglepődve láttam, hogy e szerint a radiotime letöltött 29MB-ot (ez még rendben is van), de eközben feltöltött 15MB-ot. Na ezt sehogy sem értem. Miért tölt felfelé is?
Direkt megnéztem a SystemPanel-ben is rádióhallgatás közben, hátha a trafficstats számol rosszul, de ott ott is látszott, hogy felfelé is megy az adat.
Tud rá valaki magyarázatot?
-
delbarta
senior tag
Nekem is fent van a trafficstats, de semmi ilyet nem tapasztaltam.
(#8940) Dinamiq: Az a ROM egyenlőre fake kategória. Hetek óta csak ígérgeti a romot, nem válaszol a kérdésekre, a példa videó link nem él, le is zárták a fórumot amíg nem adja ki, ne lehessen hozzászólni, mert egyre ingerültebbek a userek.
-
delbarta
senior tag
Ha valaki szeretné tudni melyik program mennyi adatot forgalmazott, akkor neki való ez az app: TrafficStats. Elképesztően jó. Állítólag csak 2.2 alatt működik.
-
delbarta
senior tag
válasz
Joachim #8769 üzenetére
Egy másik zenefelismerő: SoundHound
-
delbarta
senior tag
válasz
19_OsY_81 #8648 üzenetére
Általában rá van írva, de ha mégsem, próbáld ezzel: SD Card Speed Tester
-
delbarta
senior tag
Skype chat miatt a nimbuzz-t használom, mert csak ezen van, de ma ledöbbentem. Nem sok skype ismerősöm van, de az egyik, írt nekem, mert látta, hogy online vagyok. Rendben megkaptam az üzenetét, válaszoltam is rá, de ő nem kapta meg, egyiket sem, hiába írogattam. Kipróbáltam egy másik ismerősömmel is, ő sem kapta meg, pedig én az övéit azonnal.
Van egyáltalán olyan program amin jól működik a skype?
A másik kérdésem gtalk-al kapcsolatos. Van egy gmail címem amit a gtalk-ra használok, de a telón, nem ez az alapértelmezett, hanem egy másik. Ha elindítom a gtalk-ot, akkor azonnal az alappal jelentkezik be, és én nem találtam rá megoldást, hogy a másikat tudjam használni. Tud valaki segíteni? Kösz.
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
válasz
knorbi77 #8607 üzenetére
Persze. mp4-re meg 3gp-re. Mást nem játszik le. Nagyon jó a rockplayer xvid/divx filmekre, csak nem 720p felbontásra. Sorozatokra, dvdripekre tökéletes. Nekem még egy ilyennél sem csúszott, sem a hang sem a felirat. Tökéletes. Nincs is még egy ilyen lejátszó ami ilyen jól vinné ezeket.
-
delbarta
senior tag
Azt én sem mondanám, hogy kell... csak ott a lehetőség én meg meg élek vele.
Főleg, hogy a rom manageres backup-al egy pillanat alatt vissza tudom tenni az előzőt, ha az új mégsem tetszene. Így már semmi sem akadályoz meg, hogy próbálgassak. Pedig ezzel sincs semmi bajom, tökéletesen működik.
-
delbarta
senior tag
ROM Manager-t használok, de néha ha nem megy fel az új rom valami miatt és ki kell vennem az akkut, hogy magához térjen. Újra tudom flashelni valahogy a kártyán lévő zipben lévő romot számítógép nélkül? Mert ha bekapcsolom a hangerő le kombinációval, a gyári recovery menü jön be, ahhoz meg kell a számítógép is. Remélem érthető volt a kérdés.
-
delbarta
senior tag
válasz
csillagkomp #8439 üzenetére
Hát, aki ebben belemegy annak oklevelet kell kiállítani amin BALEK felirat szerepel. Azért annyival előrébb vagy, hogy legalább gyanús neked a dolog. De csak egy kicsit vagy előrébb. Vagy nagyon fiatal vagy még, vagy nagyon hiszékeny, mert már ránézésre üvölt a hirdetésről, hogy átverés. Akkora hülyeségek vannak benne, hogy az már fáj.
-
delbarta
senior tag
válasz
Integra #8332 üzenetére
Esetleg próbáld ki ezt, hátha működik: Copy Paste It Trial. Van fizetős változata is, korlátozások nélkül.
-
delbarta
senior tag
A kör diagram a CPU használatot jelzi (rendszer, felhasználó, üresjárat meg valami nice ami nem tudom mi) a másik pedig a cpu aktuális sebességét tehát nem ugyanaz a kettő.
---
(#8112) RazorGTR1:
"Erre is jó a root. Ext3/Ext4 partíció az SD-n, 1-1,5GB sose fogy el, de az 512MB is nehezen."
Én már túlléptem a 512-n. Örülök, hogy annó 1GB-ot állítottam be ext3-nak.
-
delbarta
senior tag
válasz
makaveli666 #8001 üzenetére
Jobb?? Hol hallottál te ilyet?
Ez egy kényszer csere. Nem azért cserélik mert jobb, hanem mert nem szállít többet nekik a samsung az amoledből.
-
delbarta
senior tag
Igen. Ez az amiben a legkevesebb változtatás van a gyárihoz képest, azért használom én is ezt: Pinky Desire 1.6
-
delbarta
senior tag
válasz
n0_gAboR #7269 üzenetére
Innen letölthető: Adobe Flash Player Final v10.1.92.8
-
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
Láttátok már? Need For Speed Shift for Android. Nem hittem volna, hogy ilyen grafikájú játékot lehet erre a készülékre készíteni. Teljesen leesett az állam. Ráadásul röccenés nélkül, viszi a telefonom. Nem semmi!
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #7068 üzenetére
Semmit sem kell csinálni. Bejön egy adó, hallgatod és ha sugároz adó információt, megjelenik. Pl. Juventus.
-
delbarta
senior tag
válasz
Viper26 #7061 üzenetére
A root-tal önmagában még nem. Ahhoz kell az a2sd vagy a2sd+. Nekem a2sd van, de ezzel sem megy át minden a kártyára. Pl. a Motonav csak a belső memóriába megy (30MB). Fent van kb. 120 app. és van még 81MB szabad hely. A gameloft-os játékok is ha jól emlékszem a belsőt foglalták. De ha jól tudom van olyan is ami mindent átpakol a kártyára, még a cash, data fájlokat is.
-
delbarta
senior tag
válasz
hoffman_ #7007 üzenetére
"A root az mehet fel teljesen gyári telóra is froyo-ra, és tul. képpen ez az általatok említett rendszergazdajog, de ahhoz hogy fözött romod legyen, ahhoz feltétlen kell. Garanciavesztéshez nem kell fözött rom, elég hozzá ha rootolsz. És ennyi, ugyé?"
Majdnem. Pillanatnyilag OTA-n keresztül 2.2-re frissített készüléken lecserélődik a HBOOT is 0.80 verzióról 0.92-re. Erre pillanatnyilag még nincs root. De van már megoldás, vissza lehet rakni a 0.80-at és az már a szokott módon rootolható. A többi stimmel. Viszont akinek független készüléke van, az gond esetén egy mozdulattal visszarakhatja az eredeti, gyári 2.1-es ROM-ot, és akkor olyan lesz, mint amikor kivette a dobozból.
Egyébként én is úgy voltam vele a legelején, hogy nem nyúlok hozzá, tökéletes ez ahogy van, nem akarom bukni a 2 év garit. De mivel nagyon sok programot használok, pillanatok alatt a végére értem a 147MB-nak, amit a telepítéshez használhatok és nem tudtam várni tovább a 2.2-re, ahol a kártyára is telepíthetek. Jelentem, nem bántam meg. Egy olyan főzött romot raktam fel, ami csak annyiban különbözött a gyáritól, hogy rootolva volt és fent volt rajta az app2sd, ami a kártyára telepíti a programokat. Úgy gondoltam, ha kijön a 2.2, visszarakom a gyári 2.1-et és frissítem a gyári 2.2-re. De sajnos a 2.2 kártyára telepítése sem olyan, mint amit elképzeltem. Nem mindent rak át, tehát a hely továbbra is fogy. Ráadásul még elég sok program nem engedi a kártyára telepítést (de idővel ez biztos változni fog).
És közben úgy megkedveltem a + dolgokat amit a root ad, hogy már hiányolnám, ha nem lenne. Most már tudok képernyőképet menteni, és olyan biztonsági mentéseket készíteni, ami a feltelepített szoftverek beállításait is visszarakja. És ez azért valljuk be, nem semmi. 120 program egyedi beállításait újra megcsinálni egy reset után... idegőrlő feladat.
Én nem akarok senkit meggyőzni semmiről. Mindenki azt csinál amit akar, nem is bocsátkozom vitába emiatt. Viszont aki mégis a root mellett dönt, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani Pinkolin ROM-ját. A gyári 2.2-re alapul, azt az alapelvet követi, hogy maradjon tiszta a rom, nem erőlteti rá senkire a sok, mások számára haszontalan appokat, mint más romok készítői. Itt is van számos egyedi lehetőség, DE csak mint lehetőség. Ha akarod, felteheted, ha nem nem. Nagyon stabil, Rom Managerből telepíthető, frissíthető ha kijön egy új változat.
-
delbarta
senior tag
Gondoltam kipróbálom a képfeltöltést picasa-ra. Elindítottam a folyamatot, de az account mezőben csak 1 gmail fiók látható, nem tudok másikat kiválasztani. Hogyan tudok más fiókomba feltölteni képet? Kösz.
-
delbarta
senior tag
Titanim Backup-al kapcsolatban kérek segítséget. Most ezt és a MyBackup-ot használom, mert a titanium-ban nem egyértelmű nekem, hogy tudom lementeni a call log, bookmark, sms, mms, android home, alarms, dictionary részeket, amiket a mybackup-ban a data alatt egyértelműen kiválaszthatok. A titanium-ban az appok elmentésére már rájöttem, de hogy a rendszer elemek közül mik vonatkoznak ezekre, azt nem találtam. Kösz.
-
delbarta
senior tag
"...vagy TV műsor egyáltalán nem találok."
Hát, akkor nem nagyon erőltetted meg magad a kereséssel: Műsorújság
"Fizetős appok elérése csak rootolt telóval lehetséges?"
Igen. Vagy külföldi sim kártyával.
"Egyébként akinek még a 7 képernyő sem elég..."
Igazából nem csak 7 képernyő van, mert ott vannak a Scene-ek is. A további 7 képernyők, ráadásul annyi, amennyit akarsz.
-
delbarta
senior tag
Én pillanatnyilag ezt a ROM-ot használom. Kijött most egy új verziója, amiben a fejlesztő felszabadította a nyelvi választási lehetőségeket:
* Unlocked All languages to all network numbers (all CID's)
Most már ki lehet választani a Language & Keyboard részben a Hungarian (Hungary) lehetőséget is, nemcsak az English (Hungary)-t. Ezzel nem túl sok, de néhány menü magyar lesz, de ami miatt a legjobb, hogy az olyan programok, amik tartalmaznak magyar kezelőfelületet, csak a nyelvi kiválasztás miatt nem jelentek meg, most már magyarul látszódnak. Pl. a naptárban a napok nevei, motonav. Itt van pár kép:
http://img844.imageshack.us/img844/3710/snap20100807164137.png
http://img514.imageshack.us/img514/6340/snap20100807165359.png
http://img153.imageshack.us/img153/5547/snap20100807164211.png
http://img829.imageshack.us/img829/1056/snap20100807164216.png
http://img822.imageshack.us/img822/4623/snap20100807164226.png -
delbarta
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6102 üzenetére
Nálam a sygic is és az igo motonav is tökélesen fut, nincs vele semmi gond. Ezekhez nem kell rootolt készülék. Szerintem az igo-nál jobbat nem fogsz találni.
-
delbarta
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6100 üzenetére
Igen. De előtte azért olvasgasd el a hozzászólásokat, mert úgy hallottam, van akinek hazavágta a készülékét. Egyébként itt van magyarul is a leírás: [link]
-
delbarta
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6090 üzenetére
Nem hiszem. Szerintem folyamatosan frissíti az állapotát, hogy amikor valóban szükség van rá, akkor azonnal tudd használni.
-
delbarta
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #6056 üzenetére
Sms érkezés hangját az sms beállításai között találod.
-
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #6012 üzenetére
Független a készüléked? Ha nem, akkor az az oka.
---
(#6014) sz_gabor555: Nekem a vissza gomb ilyen. -
delbarta
senior tag
-
delbarta
senior tag
Igen, magával tudja ragadni az embert. Bár továbbra is azt vallom, hogy egy jó stabilt keresek (megtaláltam), csak míg megtalálja az ember, azzal elmegy egy csomó idő. Ráadásul előbb-utóbb rátalál az ember egy másikra, ami jobban tetszik... vagy a meglévő is frissül, új verziói jönnek ki. Ezért jó a gyári, nem kell ilyenekkel foglalkozni, csak használni.
-
delbarta
senior tag
válasz
Dinamiq #5959 üzenetére
Testvéremnek galaxy-s van, hétvégén hasonlítgattuk a kettőt (akkor még nekem is 2.1 volt). A képernyője sokkal szebb, élesebben látszik rajta minden és a színek is jobbak. Alig nagyobb a kijelzője, mégis jobb nézni rajta a filmeket, játékokat, ráadásul ezek hangja is jobban szólt a samun. A játékok gördülékenyebben, gyorsabban futottak, főleg a gameloftos csodák.
Más szempontból viszont közelébe sem ér (szvsz) a desire-hez. Anyaga elég gagyi, a menüjében lassabb a mászkálás, tovább tart egy-egy funkció elérése. Nem mind, de érzésre nem ment olyan gördülékenyen mint ez. Így lehet egy erősebb vasat, rosszul optimalizált szoftverrel lefogni.
-
delbarta
senior tag
Azoknak akik feltették a gyári 2.2-t és szeretnék visszacsinálni:
-
delbarta
senior tag
válasz
Attila04 #5880 üzenetére
1. Tedd fel az anysoftkeyboard appot és a magyar billentyűzetet. Ebben van magyar, ékezetes billentyűzet. Nagyon jól használható, főleg fektetett módban. Az összes ékezetes karakter ott van a billentyűzeten.
2. Most éppen romot pakolok a készülékre, nem tudom pontosan megmondani, de menu, settings, utolsó menüpont, első menüpont ha jól emlékszem, és ott ráböksz az alsó gombra.
-
delbarta
senior tag
Nekem főzött rom van fent. Akinek eredeti van, megnézné, hogy van-e az appok között egy Java nevű kávéspohár? Mert nekem van, de ha elindítom, mindig elszáll FC-vel. És uninstallálni sem engedi. Kösz.
-
delbarta
senior tag
Én profilokat használok. Bármelyik ilyen jellegű app. jó hozzá. Én a Profiles-t használom. Kicsi, egyszerű, de teszi a dolgát. Ott az Éjszaka profilban ki van kapcsolva a wifi és így nem szinkronizál. Automatikusan vált a profilok között időpont beállítás szerint. Nálam az éjszakai 23-06-ig tart. Azután átvált a következőre, amiben már be van kapcsolva és tud szinkronizálni.
-
delbarta
senior tag
Az új főzött ROM-omban megjelentek új funkciók. Egy-két dologgal nem vagyok tisztában. Tudna valaki segíteni? Kösz.
- Wifi 802.11n > Ez hoz valami gyorsulást a wifin ha csak 54MB-es, 802.11g-s eszközökkel használom?
- Ext4 Support for A2SD+ > Ez mivel jobb mint az ext3? Gyorsabb?
- Zipaligned > Ez mit jelent?
- Better scheduler > Ez mire szolgál? -
delbarta
senior tag
ROM Manger programmal kapcsolatban kérdezném azokat akik használják, megéri-e feltenni? Nem okoz problémát a telefonban? Átír benne valamit? Vagy attól még működik ugyanúgy a normál recovery mód (hangerő le+bekapcs)? Minden tapasztalatot szívesen vennék. Kösz.
-
delbarta
senior tag
Én most a Pinky Desire 0.2 ROM-ot használom. Kb. 90 app. van telepítve. Ilyen eredményeket kaptam a Quadrant és a Linpack mérőkkel:
Quadrant: 1280
Linpack: 40,398 Volt már 41 is, de általában 38 körül van.(Ide hogy lehet átméretezett képet betenni, hogy rákattintva látható legyen a valós méretben?)
-
delbarta
senior tag
válasz
Dinamiq #5517 üzenetére
Kijött a LeeDrOid 1.7. Na, lehet ez így már kipróbálom. Ez alatt már a gyári 2.2 van.
Egy negatív dolgot viszont észrevettem: nem működik a jól megszokott calendar pad pro programom. Pedig ennek olyan jól áttekinthető felülete volt. Illetve működik, csak teljesen üres.
-
delbarta
senior tag
válasz
petibacsi06 #5566 üzenetére
Mindenkinek ezt mutatja.
-
delbarta
senior tag
válasz
Dinamiq #5548 üzenetére
Akkor valószínűleg nem ugyanazt az oldalt nézzük.
Én ezt néztem és itt nekem nem megy egyik link sem. 404-es oldalak jönnek be. De valóban nem számít, mert a másikkal kezdek megbarátkozni.
-
delbarta
senior tag
válasz
Dinamiq #5517 üzenetére
Mivel a LeeDroid-hoz egyenlőne nincs élő link, elkezdtem keresgélni, és találtam egy ígéretesnek tűnő romot:
Feldobtam, egyenlőre még tesztelgetem, de jónak tűnik. Azt nem tudom hogy csinálta, de minden, a 2.1 alatt feltelepített cucc ott van az appok között és még így is van 132MB szabad hely.
Úgy látszik ez mindent a kártyára rak. Még olyat is, amit az előző app2sd nem tett oda.
-
delbarta
senior tag
Olvasd el a hozzászólásokat, vagy csak a legutolsó oldalt azok közül. Egy csomó hiba van benne.
---
(#5517) Dinamiq: Kösz, lehet, kipróbálom, max. ha nem tetszik még mindig mehet vissza a 2.1. -
delbarta
senior tag
Na, azt hiszem megy vissza a 2.1. Megvárom míg kihoznak egy olyan romot amiben csak root és működő app2sd van. Sajnos az xda-n nem találok olyat, ami megfelelne ezeknek. A legtöbb millió módosítással van telepakolva, és minél több helyen nyúlnak bele, annál több a hiba. Pedig ez a rom olyan ígéretesnek tűnt, de nincs benne app2sd és nem találok hozzá olyat ami működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest