Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Új hozzászólás Aktív témák
-
cr4sh-
tag
Csak jöjjön már!
-
MartOOn
addikt
ide nekem de hirtelen!!!

-
kbencee
aktív tag
A sense miatt ezerszer inkább ezt venném mint a N1-et
-
erdoke
titán
Az nem egy dühös "kibaxott" volt.

Inkább úgy képzelj el magad elé, hogy széttárt kézzel mondom, hogy csak egy készülék, nem műtárgy.
Egyébként nem azt mondtam, hogy nem számít a dizájn, hanem azt, hogy egy bizonyos szint fölött fontosabb a praktikum.
Hidd el, több gombbal jobban tudnád használni, egyszerűen mert a legfontosabb funkciókat hozzájuk tudnád rendelni. A kijelzőn pedig több férne el a második kategóriás dolgokból, mert azokból sok van. -
iZed
aktív tag
hat benned mitol van ien indulat? aranyer?:/
ok, semmi gond, neked nems zamit a dizajn, nekem igen. nemkell "kibaxott"ozni meg hasonlok ne indulatoskodj mert hamarabb meghalsz. relax. vegso soron a lada is megy 50el, 90nel, 130al, tehat semmivel se jobb barmelyik 10millas verda. a fo funkcio serul azzal h "jobb" autot veszel

ja, nem csak nezegetem a telot, sokkal inkabb hasznalom

-
erdoke
titán
Ha nézegetni akarod a telefonod/PDA-d, akkor talán nem a több gombos a legjobb alany. Én a legpraktikusabbat keresem, és nagy ívben teszek a dizájnra egy bizonyos szint fölött. Végtére is ez egy kibaxott eszköz, aminek engem kell szolgálni, nem egy műtárgy. Amennyiben a használhatóság rovására megy a dizájn, akkor a fő funkció sérül. Majd beszerzek egy iPhone makettet otthonra, és recskázgatok ráérő időmben, de úgy általában maradnék a praktikumnál, és így a több gombnál, ha nem bánod.

Az egy gomb = 1 funkció elgondoláshoz képest a 4-5 gomb, gombonként 2-4 programozható funkcióval sokkal praktikusabb.
-
8nemesis8
veterán
Hát nem valami sok a különbség a nexussal, de szerintem sikeresebb lehet, sajnos nem valami jól kezdett a nexus.
-
madarasz92
őstag
Szerintem jó kis cucc...
-
Enjoy
addikt

Annak ellenére, hogy nekem is iPhone-om van, egyetértek.
Itt csak két gombot lehet programozni (home, ill. hangerőállító)
Bár nem érzem hiányát, de ettől még elférne bőven.De nem hiszem, hogy az új iPhone-on több gomb lesz, max nyomnak be a Home gomb alá egy kis világítást, hogy legyen egy kis örömük a "gombosoknak"

-
erdoke
titán
És ha még programozhatók is, akkor tényleg katasztrófa, hogy hatékonyabban tudod működtetni a készüléked. Különösen, ha fizikailag ott van a hely, pl. van egy gomb középen, aztán nem teszel mellé semmit. Az üres hely a lehető legpraktikusabb egy készüléken... Várjunk csak, miért is? Jaa, mert a szifonon úgy van?

-
iZed
aktív tag
uristen mennyi gomb. mikor jonnek mar ra a gyartok..
-
AS
félisten
Nem nem ez a Nexusnál is jobb lesz, HD videó felvevőt ígérnek meg meg lejátszót.

Experso vagy milyen felület lesz rajta
-
ThorsHUN
őstag
Kivancsi leszek az arara. Ha a Google nem mestersegesen tolta le az arat a Nexusnak, akkor azonos arban lesznek, mig, ha a Google belepiszkalt, akkor viszont lesz arkulonbseg.
Ebben bizonyos funkciok (pl FM radio) elerhetoek lesznek elvileg a Nexus One-al szemben.
Orulnek is egy ilyennek szolgaltatoi kinalatban, csak sajnos a szolgaltatok nem kenyeztetnek el minket ilyennel...
Mondjuk azert, ha a T felvenne a kinalataba akkor ott lenne a Vodas Nexus ellenfele
(En ezt valasztanam
)Erdekes lesz a "trackball". Ez lesz az elso optikai trackballos telo, ugye?
Szimpatikusabb, mint a Nexus, csak nagyon felek, hogy kb masfelszer annyiba fog kerulni:S -
Taybore
aktív tag
"A Google mobil HTC köntösbe burkolt kiadása"
Inkább a Nexus One egy Google köntösös HTC
-
erdoke
titán
Bizonyos hálózatokon a HTC HD2-nek is voltak eleinte 3G problémái, szvsz ez inkább az új SoC, és az ehhez alkotott driver csiszolatlansága miatt van/volt.
Valószínűleg az egyezség része, hogy a HTC is kiadja más néven, kicsit eltérő külsővel + Sense UI-val a készüléket. A nagyobb gyártási szériából mindketten profitálnak.
Egyébként meg gyárthat a SE és a Google is készüléket magának, de előbbi nem igazán tudott az utóbbi időben, az utóbbiról pedig egyik napról a másikra kicsit nehezen hitték volna el, hogy webes szoftverek mellett elsőrangú telefon gyártó is... -
Harlek
tag
És akkor a trükkös kérdés: Androidra a Bravon ráhúzzák majd Sense UI-t?
-
Enjoy
addikt
HTC-vel nem érdemes telókat gyártatni, mert csak szívnak velük a gyártók

SE is pórul járt X1-es Xperiával, mert picit előbb kihozta a sajátját totál hasonló specifkiációkkal, de picivel jobb kiadásban.
Most Google próbált szerencsét, erre picivel később kihoz a HTC egy "saját" telót, s a végén kiderül, hogy nem véletlen voltak 3G problémái a Nexus One-nak.
De ez csak egy összeesküvés elméle a sok közül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest