- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Kiváló bulizós telefon lenne. Olcsó, úgyhogy nem akkora kár, ha az ember részegen elhagyja.
-
margithid
veterán
Én azt gondolom, hogy ezt nem kéne már erőltetni. Profit nincs rajta és a fejlődő világban is mindenki okosmobilt akar már.
Akciókkor 15-20k-ért lehet kapni egy lumia 520/530-at. -
Zol01
tag
Ezt a legyártott mennyiséget nem lehet eröltetettnek nevezni, ennyi bizony kell legyen a piacon. Én egyre többször érzem azt hogy néha jó lenne egy kicsit használni egy "nem okos telefont". Sokszor vissza sírom az E52-met, persze nem azért hogy lecseréljem a jelenlegi telefonom.
-
félisten
Én meg pont ilyet keresek magamnak.
A legtöbben valóban okosat akarnak, de van egy réteg, akik miatt még mindig érdemes ilyet gyártani.
Egy idősebb ember nem biztos, hogy érintős telefonra vágyik.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
XtremLor
őstag
Van erre is igeny, nagyon sok emberrel talalkozok aki ilyet keres, nem fagy le, naponta se kell tolteni, vigyazni megint nem kell ra, egyszeru! Amikor valami kemenyebb fizikai munkat csinalok kenytelen vagyok kirakni a zsebembol mivel tudom, ha egyszer odaverek valamit annak annyi, terden,combon meg emel az ember nem is keveset A fogorvosnal ultem multheten, a varoban egy asszony odajott hogy valaki segitsen mar neki mivel nem tudja letenni, bo 15 perces beszelgetes kozben volt
[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
törölt tag
Pedig szerintem lenne értelme az ilyeneknek. Vesz az ember egy ilyen alap telefont ami tud csatlakozni mobilnetre, wifire, és vannak különböző üzenetküldő alkalmazások rajta, és mellé egy tabletet. Mint telefon ez használhatóbb, mint multimédia/munkaeszköz a tablet használhatóbb megoldás.
-
kengyel
nagyúr
Nem rossz kis telefon ez, nekem tetszik .
kengyel
-
icezozo
addikt
Kellenek is a piacra ! Ilyen aron meg foleg!
http://qwankido.hu/
-
fi:zi'k
nagyúr
5e-ért simán jöhetne.
Kicsit zavarban vagyok most a témával kapcsolatban, de a Microsoft nem csak a Lumiákat vette át?96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Воланд
titán
-
margithid
veterán
Igazából a lényeg, hogy nincs rajta profit. Nem értem minek erőlteti microsoft. Már kínaiak se gyártanak ilyesmi telefont. Az egy dolog, hogy van akinek ez kell még, az vesz a tescoban valami gombosat és kész. De ez már elhanyagolható réteg, főleg profit szempontjából.
-
eventus
veterán
Szükség van ilyen telefonokra. Csak picit komolyabb kinézet sem ártana. Nem kerülne pénzbe szebbet rajzolni.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
Воланд
titán
válasz margithid #14 üzenetére
akkor ezek szerint lassan droidos keszulekeket sem fognak gyartani?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
bepken
veterán
Microsoft Nokia 215 - azta! ez elég perverz (bevallom, végleg elvesztettem a fonalat, hogy kinek mit szabad)
egyébként amolyan bulitelefonnak valóban tökéletes volna. jelenleg én is egy ősrégi 6230ast használok, és talán mondanom sem kell...tökéletesen működik! (a 6 éves!!! aksi még mindig lazán bírja a 2-3 napot)
tudom, ennek kb zéró esélye van...de hogyha kidobnának egy E52-es tudásával épphogy vetekedő modellt, akkor Faterom oda meg vissza lenne az örömtől. - irtózik a gondolattól, mi lesz majd, ha megadja magát a szintén matuzsálemkorú készüléke....
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem igazi hiánypótló készülék, főleg ezzel az akkuval.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
dikan
tag
Egy ilyet tuti fogok venni bulitelefonnak. Lerészegedőspartyhoz egy feltöltőkártyával ideális.
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
Graphics
Jómunkásember
Az idősebbek ezeket még mindig úgy viszik, mintha aranyból lenne.
Nagy a kereslet a klasszikus telefonokra.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Én ezeket a telefonokat úgy tudnám elképzelni, hogy adatkommunikáció terén megkapnák a 4G modemet és Wifit, hogy hotspotként lehessen használni. Egy tablet mellé tökéletes lenne.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
mentoloshypo
senior tag
Ki vesz manapság ilyen telefont?
-
sentinel
aktív tag
A mai napig szívesen használom az E52-m telefonálásra. Nagyon sajnálom hogy nem lett utódja A fizikai gombok a heti töltés, a fogása telefonálás közben, a mérete a sok tepsihez képest... verhetetlen.
-
kengyel
nagyúr
válasz mentoloshypo #27 üzenetére
Majd ha nálunk lesz akkor én ! A gyerek úgy is összetörte az előzőt , ezt legalább nem lesz olyan egyszerű !
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
bepken
veterán
aki főleg telefonálásra, esetleg üzenetküldésre szeretné használni a készülékét, és mindezt fizikai billentyűket nyomkodva szeretné tenni. - plusz aki a filléres árcímkéért nem bugoktól hemzsegő, szó szerint használhatatlan szemetet vár cserébe, sokkal inkább egy egyszerű, de stabil készüléket.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
gepardlacee
tag
0,3 megapixeles kamerát hogy sikerült?
radioPLAY - online rádió - www.radioplay.hu
-
akom
őstag
Én.
-
Tigerclaw
nagyúr
Rengeteg ember nevezhető digitális analfabétának különböző mértékben, különböző okból. Például rengeteg idősebb ember akik nem a számítógépek fénykorában nőttek fel és nekik "kínai" az egész. Ők örülnek ha egy ilyet, vagy épp egy atm-et tudnak kezelni. Másoknak a telefont továbbra is telefonálásra használják, amire a mai okostelefonok csak korlátozottan felelnek meg, főleg a rövid üzemidejük miatt...nekik egy ilyen tökéletes második telefonnak. Vagy épp amolyan szegény ember strapatelefonja is lehet, mert azért sokkal jobban bírja a strapát mint egy okostelefon, de nincs túlárazva mint a valódi strapatelefonok.
Én arra lennék kíváncsi, hogy mikor lesz nálunk, lesz-e szolgáltatónál és mennyibe fog kerülni.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
bepken
veterán
tényleg így gondolod? tényleg egy 29 dolláros low-budget készüléknek kellene a formabontásra koncentrálnia?
szerk.: amíg az 5. év után is bekapcsol és tökéletesen kezeli a hívásokat, addig a kutyát nem fogja érdekelni, hogy melyik sarka van lekerekítve, vagy épp hány milliméter széles a hangszóró nyílása....
(#36) Mr.Silkó! pontosan! ha ezen a részén javítanak (javítottak), akkor már bestbuy kategória a történet.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
-
bollokcs80
Korrektor
Én csak azt nem értem, hogyha egyszer "3G-mentes" butatelefon, akkor miért kell erőltetni ezeket a Facebook, Twitter és egyéb klienseket. Aki ilyenre vágyik, az úgyis okostelefont veszt, aki meg nem, annak csak az életét bonyolítja...
Bog egyik hasonló készülék tesztjében nagyon jól kifejtette ezt.
B.Cs.
-
Freiherr
őstag
Múltkor néztem a teszkóban egy gombos Dual simes telót 7900-ért.Nem jut eszembe a márkája,de igen megnyerő volt a külseje,majdnem beújítottam egyet,annyira tetszett.
XXX
-
tybsen
addikt
Egy ilyesmi készülék 3G v. LTE-vel és hosszú üzemidővel szerintem nagyon jó lenne wifi hotspot-nak wifis tabletek mellé. Ilyet miért nem csinál senki?
-
félisten
Megoldható persze, de ha a telóban lenne ilyen lehetőség, akkor az egyszerűbb (mínusz egy hotspot és egy sim kártya) és olcsóbb (a modem nélküli tabletek olcsóbbak és több fajta van belőlük) is lenne, vagyis lenne kereslet az ilyen butafonokra.
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Dr.Anonymus
addikt
és én azt hittem hogy megszűnik a nokia mobil gyártóként...
-
kelly416
veterán
Nagyon nyomatják a zöldet, pedig pont a fehér az érdekes lehet, hogy csak a fehér háttér miatt, és a fekete pedig majdnem elegáns. Jó kis telefonok ezek, van létjogosultsága a piacon az ilyen készülékeknek is, de megint megtaláltuk a csövön a lyukat? Egy ilyen vas egy ilyen akkuval még jó, hogy elpötyög ennyit. Annak idején a T20-am is jól teljesített 1150mAh-ás akkuval. Egy ilyen házba a mai technológiával szerintem másfélszer ekkora akku is elférne. Szerintem.
-
Воланд
titán
válasz Dr.Anonymus #46 üzenetére
ezt az ms gyartja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
tybsen
addikt
válasz margithid #43 üzenetére
Miért ne lehetne hotspot funkció benne, az összes okostelefonban van ilyen, pedig azok is telefonok elsősorban ugye és nem wifi hotspotok. Egy wifi hotspot egyébként is plusz egy eszköz.
Nyilván erősebb akksi kellene, ezt értettem a "hosszú üzemidő"alatt az előző hsz-omban.
Szerk. Na most olvastam vissza, (#26) Xaels hasonlóan gondolkodik, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Most mondjam azt meglepődök ezen a sz@ron?! Szánalmas amit a Nokia művel. Szerintem maga sem tudja mit akar. Lepaktáltak a Microsofttal, látszik is az eredmény, aztán prókálkoztak "droid kopival" lemásolták az iPad-et, most meg ez. Hihetetlen...
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Kupon kunyeráló
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Hardcore café
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...