Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
meroly
veterán
Távközlési villamosmérnyök lévén, ezt most megszakértem neked
A cella (lehet torony is) váltást tanultuk és tudomásom szerint amíg biztonságos a jel, nem fog egy másik honos szolgáltató tornyára barangolni. Egyébként meg a torony fizikailag ugyanaz, csak több szolgáltató antennája van rajta. Van hogy egymástól bérlik a helyet. Ha részletesebben érdekel, privátban küldtem kis olvasnivalót. Annyira talán nem tömény.A visszaverődések miatt simán lehet hogy a pincében össze-vissza cikázik és néha elkap egy-egy erősebb jelet.
Más telefonnal nézted már ezt?
Impossible is nothing
-
meroly
veterán
215-ön a kamerahangot nem tudtam levenni, így valószínű nem is lehet.
Innentől nekem ez az MTK rendszerű "Nokia" kilőve.Impossible is nothing
-
meroly
veterán
Amire tudok válaszolok, de a többi engem is nagyon érdekelne.
4. dual standby-os, tehát mind a két sim aktív mindaddig amíg az egyiken nem kezd el hívás vagy forgalom lenni, ekkor a másik kikapcsol.
5. S30+ van benne, nem testreszabható8. S30+ van benne, nem telepíthetőek a java alkalmazások
9. S30+ van benne, nem testreszabhatóImpossible is nothing
-
meroly
veterán
-
meroly
veterán
válasz Dermesztő #190 üzenetére
A 215-ről nincs, de 225-öt osztogatnak nálunk cégesként és mindenki visszasírja az előd 301-et, mert az még nokia volt. Konkrétan beszédminőséggel kapcsolatban nem panaszkodtak, de minden mással igen. Nálam a beszédbe az is beleszámít hogy BTon akár kocsiban akár headseten keresztül használom, ez meg ugye erre alkalmatlan sajnos.
Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest