- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerelo
aktív tag
nekem a Symbian még mindíg bejön.de ez a video katasztrófa.
-
JR.CSé
senior tag
Hát a rendszer még mindig tetszik.Azt sajnálom h a régi Symbian 5th ösökre nem adják ki mint pl a C6,C5-03 vagy az 5800. Akkor lenne csak igazán jó.Bár már egy ideje ígérik h megjön a frissítés ezekre a böngésző és az ovi maps személyében én még nem nagyon találkoztam ezekkel vagyis ez is csak ígérgetés volt nagyon úgyfest...
-
gaben88
őstag
Még mindig N8 Wp7-et akarok!
-
DummyBoy
senior tag
"MeeGo minek? Arra, amire a Maemo. Semmire."
Azért ehhez a roppant kömönfont jambikus pentameterekben íródott többszörös körmondathoz nem kell lvl80-as szövegértelmezés ...
Azért a Maemo-t elég sokáig fejlesztgették ... de az direkt fejlesztői projekt volt, nem pedig hivatalos nagyközönségnek szánt oprendszer.
Hogy a Meego sorsa mi lesz ... senki sem tudja. Olvastunk már sok "okos" dolgot erről ...
-
DummyBoy
senior tag
Látom képben vagy a témában ... pffhhh ...
Anno a Nokia azt mondta, hogy a Meego lesz a top, Symbian meg a közép és felsőkategória ...
Symbiant leváltja a WP7 (kicsit bánom, rengeteg olyan dolgot hiányolok a WP-ből, amit a Symbian az idők kezdete óta tud ...) ez tény.
Ettől még maradhat a Meego (Vagyis amit mi annak hívunk ...) ...
Továbbmegyek .. ha kiadnának egy új telefont, mai szintnek megfelelő HW-el, és olyan tudású rendszerrel mint a Maemo (Vagy akár maemo-val), akkor biztos azt választanám.
Sajnos az N900 nem mai gyerek már, de hogy az eddig általam látott és használt legsokoldalúbb kütyü, az is biztos.
Kiváncsi leszek az N9-re, mit hoz majd, de hogy a Maemo semmire sem jó ... az vicces ... nem hinném, hogy bármelyik mai mobil oprendszer többet tudna mint az
Azt meg hogy mi LESSZ ezeknek az operációs rendszereknek a sorsa a jövőben, azt senki sem tudja ... Rengeteg pletyka repked mindenfelé, attól, hogy valalki valamit hall vagy olvas valamit, azt szvsz nem kéne tényként kezelni vagy tálalni ...
-
leviske
veterán
válasz
callmeakos #20 üzenetére
A MeeGo egy terv volt, ahogy a Maemo is. A különbség az, hogy a Maemo-val még bőven időben lettek volna az iOS-al szemben.
A Symbian-t nem tartják meg. Meg lesz erősítve a S40 platform és a Microsoft-ból kierőszakolták a hardverkövetelmények csökkentését az olcsóbb mobilokhoz. A MeeGo, a Maemo és a Symbain is megy a kukába a Nokia részéről.
-
keIdor
titán
válasz
callmeakos #20 üzenetére
MeeGo minek? Arra, amire a Maemo. Semmire.
-
Sajnálom a symbiant, anno nagyon szerettem a rendszert pedig.
-
leviske
veterán
Igazán jöhetne is. Már százszor volt róla hír, meg videó, csak maga a frissítés nem akar megérkezni.
(#16) noxwill: A S^3 tulajok többsége szerintem azzal a feltétellel ment bele a 3-as verzióba a beígért 4-es helyett, mert a Nokia vezetősége biztosított mindenkit a 4-es újdonságainak a portolásáról. Míg ezzel nem végeztek, nem kell őket biztatni a rendszer eltemetésére, főképp nem a MeeGo-ért cserébe, amit úgy tűnik, hogy már nemigen fognak felhasználni a WP7 mellett.
-
Akos96
senior tag
Mondhattok akármit, a pápölsz pasast nem tudja überelni.
-
callmeakos
veterán
Ideje lenne eltenni a Symbiant végre végleg a spájzba kedves Nokia és helyet hagyni mondjuk a MeeGo-nak!
-
Maxentius
addikt
A legnagyobb poén viszont az h az Anna meg pont tegnap jelent meg hivatalosan (bár nálunk még nem frissíthető). Erre mg itt a kiszivárgott Belle...
-
NoMagix
addikt
Mindjárt küldök neki egy csomag Blu-Tack ragasztót!
ha már erre adja a fejét, legalább tervezné meg rendesen mit akar bemutatni... balfék! -
Ricardo
titán
Ennek a csókának nem hogy ilyen telefont, de még egy számoló gépet sem szabadna adni.
-
debrejo
senior tag
Mai napig nem tudtam megfejteni a terítő mintázatát. Húsevő virág ami megett egy csíkos macskát aminek már csak a farka lóg ki a növény szájából? Egy új skorpiófajta ami zebracsíkos és virágnak álcázza magát, ezzel tévesztve meg áldozatait?
No mindegy, azért az ürge se semmi, most se fogom végignézni, ahogy pár hete se tudtam
-
Jassz
tag
Igazán odacelluxozhatta volna, ment volna a terítőhöz
-
Blyan
félisten
A terítő még mindig üt.
-
Fancy-boy
addikt
Kicsit régi videó...
A mai pörgő világban, egy régi hír, nem hír. -
keIdor
titán
Jajj ettől a videótól múltkor már rosszul voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Működés közben is látható a nemrég kiszivárgott Symbian Belle kezelőfelület.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest