- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen. Igazából nem szeretem, ha valamit innovációként említenek, mert azért a T nem nevezhető külön osztálynak, legalább is a széles körben használt A, AB és D mellett nem tud újat felmutatni.
Ja, erősítőnél más. Elfelejtettem említeni, hogy eredetileg hangfalakra reagáltam watt terén, azaz a terhelhetőségre, ami kb annyira mérvadó, mint egy autó fogyasztása. Ha magas, attól még nem biztos, hogy több hasznos "erő" is lesz belőle.
-
De hogy lenne különbség? Tudomásaom class T nem alapjaiban új, hanem "néhány" specializált class D erősítő halmaza. Nincs értelme összehasonlítani. Az viszont igaz, hogy egy jóféle class D erősítő a T osztály. Vagy nem?
Pedig tökmindegy, aki nem vérpisti, azt nem érdeklik a számok, csak a hang.
-
Ugye az megvan, hogy a Class T valójában csak egy brandelt Class D? Szóval ugyanaz. Sokféle D osztályú erősítő van, jobbaknak magas a PWM frekije, aztán ezért kevésbé torzítanak, az "T osztály" is gyakorlatilag ilyen. De ez csak egy dolog, egy erősítőnél több minden is számít.
A másik meg hogy hány watt, tökmindegy, a hangerő attól is függ, hogy mennyire érzékeny az adott hangszóró. Ha "érzéketlen", akkor megküldheted száz wattokkal is, nem lesz hangos, illetve az ilyenek hangminősége is elég gyatra szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest