Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KFORboy
senior tag
Ezt mondták forradalmi húhának ami megreformálja, alapjaiban változtat meg mindent...
Pfff... Csak egy újabb béna gamer telefon aminek még semmi létjogosultsága a szoftverek híján.
Soha nem lesz honor készülékem de huawei sem.
Többszörösen is sikerült lejáratni maguk, bebizonyítaniuk, hogy csak egy sokadik kínai copy gyártó akik csak magasan hordják az orrukat az árcímkével.
Mint a Józsefváros piaci bádogtető alól kiszabadult csincsik az AsiaCenterbenXiaomi helyből jobb, annyira amennyire ez a kettős még nekifutásból SE tud.
Kaszálja is el Trump a francba az egészet...
Még a nagy trailerük is olyan tipikusan retardáltakra szabott, semmi technikai infót nem adó CGI humbug.
Szánalom !
Egy grammot nem nyom a szavuk súlya ezentúl. -
judas13
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na ja.Copy world.
Amúgy Notch egy gamerben. Remélem mindenki maga elé képzelte a szituációt.....
ForRedGloryAzaz

-
CptAdamica
nagyúr
válasz
tomboy0013
üzenetére
Kicsit távol áll a HTC attól, hogy az LG-től nyúljon...

-
tomboy0013
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az U12 LG dizájnja se túl eredeti.
-
judas13
veterán
-
judas13
veterán

Kirin 970 SoC octa core 10 nm
GPU Turbo AI funkció kihasználása esetén 60%-al növeli a grafikus feldolgozás hatékonyságát,30%-al csökkenti az energia fogyasztást ezalatt(más Honor is megkapja majd)
6.3 inch FHD
Felbontás 2340 x 1080 19.5:9
2-6 GB RAM
7.1 csatornás 3D Histen.hang
4D funkció?
Cam 16+2 MpxUff!!! Na teszteljük le gyorsan.
-
judas13
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Honor play és a 9i két teló lesz úgy tudom.
-
t72killer
titán
Okostelefon <-> forradalmian új, csak nekem hangzik ellentmondásosnak, pláne kínából? 15éves a kategória, érdemi használata (telefonálás, email-olvasás, böngészés) nem változott. Ez a cucc vajon főz majd kávét és hazahozza a gyereket az óvodából?
Mondjuk ahol hiány van, az az érdemi tablet-felhozatal. Tolhatnának egy 10"-os tabletet jóféle kijelzővel, napon is hosszú akksiidővel és hasonló jókkal.
-
judas13
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Jogos! Passz😐
-
ForRedGlory
félisten
4 db kamera? 🙈 GSYNC kijelzo? 😂
Amugy gondolom a kijelzobe epitett ujjlenyomat olvaso lesz az a nagy wasziszdasz...
-
KFORboy
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Sértegetéssel kezdeni a HSZ-t...
Azmán igen... -
Mik76
senior tag
Lehet hasznalhatoak lesznek az esti fotok....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jacis
nagyúr
válasz
7Heads Drago
üzenetére
"Hajrá tepsik, üveg hátlappal. Sosse érdekelt a vezeték mentes töltés" -ez legyen a Te problémád. Én szeretem a tepsiket illetve a qi-t is.
-
neoforce
aktív tag
Szerintem 6 kamera lesz a hàtlapon és 2db Kirin 970 proci lesz benne 😂

-
7Heads Drago
veterán
Neked se sok fogalmad van a telokról.
- Eddig össze tudták rakni. Még 5 collba is nem hogy 5.5 be.
- A te zsebed nyilván nagyobb mint az enyém. Rühellem ha nem lehet leülni se vele.
- Hogy példát mondjak: pl Samsung s7, Lg g6 Mindkettő jó méret lenne, csak már nem újak. Akkor még belefért? Most hogy fejlődik a technika nem...
- Elég sokan szenvednek nap mint nap a törött kijelzős telojukkal. Hajrá tepsik, üveg hátlappal. Sosse érdekelt a vezeték mentes töltés.
- Eddig hogy fértél el a tamagocsin? Mert eddig a l7xus telok kiváltsága volt a 6 coll. -
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
Mivel ez van a képen. Egy 2016 év végén megjelent telefon.
-
SkyLine3000
addikt
Lesz rajta fizikai home gomb!?

-
Sz.Péter
tag
Egy valódi bomba kinai szőkét asszitensnek,a telóhoz.Ez lenne a forradalom.A többi púder.

-
balgab84
aktív tag
Hu, ez olyan apple-os bejelentes😀😀😀😀forradalmi....stb😀
-
törölt tag
válasz
tomboy0013
üzenetére
-
KFORboy
senior tag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Fizikailag problémás ilyen készüléket összerakni a komponensek, burkolat és azok rögzítése és strapabírósága mellett.
Mindazonálltal a "tepsik" fogynak, ez kell az embereknek...
Nincs piac egy maroknyi emberben akinek ez a szíve, vágya egyszer, aztán sohatöbbé... Mert rájönnek, hogy káva csökkenéssel azok a nagy kijelzős telók nem is tepsik, mert a fizikai méretük csökkent jócskán.
Cserébe jó hülyén nézhet ki egy falatka tamagocsi kijelző a tenyeredben akkora ikonokkal / virtuális gombokkal, hogy még egy óvodás is sírva dobná vissza mert akárhogyan nyúlsz hozzá, 5 dolgot nyomsz le EGYSZERRE... -
7Heads Drago
veterán
Ezek már a ló túloldalán vannak szerintem.

Nekem az is nagy öröm lenne, ha kiadnának 5,5 coll körül egy keskeny kávás, notch mentes kirin 970 4gb telot mondjuk oled-del és 3.500 akkuval.
Sajnos erre nem képes egy gyártó se. 5,8-6 coll körül van minden telo ami értelmes chippel van és jók a képei. Nagy tepsik, én meg sütni nem akarok semmit se rajta. -
KFORboy
senior tag
Izgalmasan hangzik

Csak akkor már tényleg valami forradalmi dolog legyen, amit még más nem csinált meg és valóban szüksége van rá a nagy közönségnek...Mert már processzorokkal is hülye akit lehet csábítani, mikor egy középkat. SoC is röccenés mentesen mindenre elég, mindezt hozzád vágják a kínaiak harmad áron a mainstream márkákhoz képest, jó anyaghasználattal, egyéb extrákkal, hazai garival, aztán évekig örülsz...

Mellesleg a Huawei is innen indult, csak azóta magasan hordja az orrát.
A telefonjaik meg egy ropi ellenállóképességével bírnak... -
Ha egy új asszisztens, akkor nem érdekel, szóval tudnék örülni valami másnak!

-
jacis
nagyúr
Gondolom lesz alul is egy frankó kis notch.
-
hemaka
nagyúr
Forradalmi copy-paste?

-
tibcsi0407
félisten
válasz
janeszgol
üzenetére
Így van. Ugye Android-os körökben nem véletlenül terjedt el a BL nyitás, mint fogalom.
A probléma az lehet, hogy a Honor V10-zel ki szerettek volna építeni egy nagy developer társadalmat a Kirin köré, csak éppen nem sikerült.
Nem is adtak nekik elég segítséget sem, ezért nem terjedtek el a custom ROM-ok a Honor telefonokon. Megbuktak.
Erre egy ilyen kicsinyes bosszúval reagálnak? Elmennek a 3,14csába.. -
totgab02
tag
Ha ettol eldobjuk az agyunkat milyen lesz a mate 20 pro?
-
janeszgol
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Érdekes téma. Ugye sokszor hangoztatják, hogy a szoftvereket nem megvesszük, hanem csak béreljük, mivel szellemi termékek nem kézzel fogható végeredménye. Ez ok. De mi van a hardverekkel? Azokat megvesszük, tehát a miénk. (Oké lehet bérelni is, de most nem ez a lényeg.) Tehát azt csinálunk vele, amit szeretnénk. Azt megértem, ha egy cég gari időn belül nem ad kódot, de gari idő után nyugodtan megtehetné. Persze nem közvetlenül, hanem közvetetten, intézhetné a magyar support.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Be bizony, hogy szomorodjanak meg!!
Most két lehetőségem van:
a) kérek kódot és már most dobom a 3év garit
b) nem kérek, de akkor a gar. lejárata után is nézhetem tovább az Emui-t
"First world problem", tudom.
Egyébként az igazán szupi az lenne, ha megerőltetnék magukat és kihoznának egy - tényleg jó - Oreo-s rendszert a P10-re (tudom, egy éves, és én vagyok a hülye, hogy most vettem egy ilyet, de hát mit lehet tenni ...)
-
Tkulcsar
csendes tag
Ha valóban annyira nagy durranás lenne akkor inkább egy Huawei-ben debütálna
de kíváncsian várom 
-
Ricardo
titán
Erre kíváncsi vagyok.
-
janeszgol
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor nem én leszek a célközönsége ezeknek a hangzatos kijelentéseknek.

-
Mans20
addikt
Vajon most melyik részét fogják elbakni a telefonnak? A kamerát már sikerült az utóbbi 2 évben.
-
judas13
veterán
Ekkora bombasztikus kijelentéseket. A repülés vs gyaloglás meg hasonlók.
Csak akkor tényleg legyen is érdemi, forradalmi megoldás a szavak hátterében különben hiteltelen, komolytalan lesz az egész márka a szememben.Amúgy én is a gamer vonal felé hajlanék csak az meg mitől lenne teljesen más mint egy Black Shark teszem azt..
-
tomboy0013
veterán
A kép alapján a felső kávát készülnek forradalmian megnagyítani
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
janeszgol
félisten
Az ilyen hangzatos kijelentéseket hiányolom ma. Viszont csak akkor lesz ütős, ha valóban lényegesen jobbá teszi a napi használatot. Ne hangutasítás legyen benne, nekem az pl semmit nem jelent. Itt a teljesítményen volt a hangsúly, meglátjuk.
-
tibcsi0407
félisten
Ja, a kis f*szok meg a Bootloader nyitást beszüntették a Huawei-nél.
-
pauliboy23
senior tag
Ezek is öntudatra ébrednek, mint a skynet
-
CptAdamica
nagyúr
Én sejtem, most már az ánusz lenyomatoddal is feloldhatod a telót!
-
ThorsHUN
őstag
Miert erzem azt, hogy ez a Xiaomi Mi 8-ra ralicitalas lesz?

-
RRamstein
tag
Kezdtem félni hogy nem lesz megint havi 30 telefon Huawei honor bagázsától

-
Abszolut nem érzem forradalminak a mai mobil trendeket.
Ez sem lesz az.

-
rdt89
addikt
Vajon ez a forradalmi dolog egy plusz chip beintegrálása, vagy a már piacon lévő kirin 960/970-es készülékeken is aktiválható/frissítést követően használható dolog lesz? Elég nagy szavakkal dobálóztak Huawei-ék, remélem nem alaptalanul.
-
szekra
addikt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Már nem egy, hanem két gyorsítót tartalmaz az új Google TPU generáció
- Késik a MOUSE: P.I. For Hire
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)