Honor blog: Június 6-án valami forradalmi dolgot mutat be a Honor

Az biztos, hogy a Honor bemutat valamit Pekingben június 6-án. Az viszont egyelőre teljesen homályos, hogy ez konkrétan mi lesz, legalábbis technológiai oldalról, mert annyit már tudunk, hogy okostelefonról van szó és Honor Play lesz a neve. És nagyon rejtélyes utalásokat tettek rá a gyártónál, hogy mitől lesz annyira különleges.

A Huawei (a Honor anyavállalata) illetékesei konkrétan úgy fogalmaztak, hogy a június 6-án bemutatandó új Honor telefonban lesz először elérhető az a technológia, amit szó szerint "ijesztőnek" neveztek és azt gondolják róla, hogy kompletten megváltoztathatja az iparágat. Richard Yu, a Huawei lakossági üzletágának vezetője úgy fogalmazott, hogy ha összehasonlítjuk a felhasználói élményt és sebességet az új technológia és a most használt között, az akkora különbség, mint levegőben repülni a földön sétálás helyett.

Richard Yu
Richard Yu

A Huawei szerint a technológia (ami nagy valószínűséggel valamiféle AI-megoldás lesz) abszolút készen van és forgalomba hozható, ráadásul nyilván nem csak ez a most bemutatkozó Honor telefon fogja megkapni, hanem a Huawei/Honor márka összes modelljébe is eljuthat. Noha kamerában a Huawei már most is azt érezheti a kiemelkedő DxOMark eredmény után, hogy ott mindent megtettek, de nincs kizárva, hogy ezt is érinti majd a fejlesztés, ám sokkal nagyobb esélye van annak, hogy az egész operációs rendszerre kihatással levő mesterséges intelligenciával kapcsolatos áttörés jöhet, ami jó eséllyel magában foglalhat egy olyan asszisztenst is, ami jóval tanulékonyabb lehet, mint a most piacon levő megoldások.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor