- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kár hogy a Honor sorozat árazása is kezd a csillagászati kategória felé menni.
-
janeszgol
félisten
Hát mit is írjak. Nekem se nyerte el egy-két pontban a tetszésem. Ez a két pont elég fontos, a kijelzőről és a kameráról van szó. Bár előbbivel még simán lehet élni így, de a kamera max közepes. Összességében a cikkből azt szűrtem le, hogy ez egy élhető készülék. Én ennyiért mindenesetre nem ezt venném szerintem.
Még valami: Alice nagyon csinos.
-
Bass
addikt
válasz
t72killer #40 üzenetére
Igen ,sajnos megy a parasztvakítás,eddig a kamerák számát növelték most meg jön az AI 😂 Igen (p20pro)egy 40megapixeles kép 5-7mb ahha😀 A méret és számmániások el is hiszik hogy a 40megapixeltől lesz jó egy kép. Kár a lézeres fókuszért,a dupla ledért és 150-ért mar lehetett volna benne optikai stabi is.
-
Darksiders84
aktív tag
Most hónap közepén ha jól emlékszem lesz valami új Honor mobil bemutatva ami nagyon különlegesen brutál lesz elvileg de azért kíváncsi leszek a Mate 20-ra is remélem kimarad a notch és az ujjlenyomatos gomb előről lehetne teljes kijelzős új forma.
-
Wesder
titán
Inkább egy Mi8
-
Noccs
Kár érte.
-
törölt tag
Ennyiért már inkább Samu S8 -at veszek.
-
törölt tag
válasz
#50751744 #37 üzenetére
Ellenben nem ugyanaz a fejlesztőcsapat. Nem úgy van, hogy egy pár ember dolgozik egy főverzión, és minden telefonra ők csinálják meg, hanem van egy csapat, akik H8-ra fejlesztenek, egy másik pedig Mate8-ra. Lassan már egyből ugorhatnák is át, és csinálhatnák rá a P-t (de nyilván nem fogják).
Darksiders84: Az ára miatt dicsérik legkevésbé már az OP6-ot szerintem
Kezd felmenni náluk is az ár, de cserébe korrekt telefonokat csinálnak.
-
tibaimp
nagyúr
Biztos, hogy nem fogom a Honor 8-at erre cserélni. Nem is értem, hogy miért nem tudnak Dual Aktív telefonokat csinálni mostanában...
-
-
Darksiders84
aktív tag
Én nagyon vártam ezt a mobilt H8 cserére amivel meg vagyok elégedve de így hogy átlagon aluli az aksi a fényerő és átlagon felüli a melegedése már egyáltalán nem nyerő sőt inkább nem akarom elhinni a közel 2 éves H8 után. Valaki írhatna aki már birtokolja a mobilt hogy tényleg létező valós gondok ezek. Amúgy jönnek a frissítések maguktól még a H8-ra de vajon meddig. Ez a One Plus 6 kezd érdekelni de még sosem volt a márkától telóm pedig egyre többen dícsérik remélem nem csak az ára miatt.
-
Akkor már inkább egy OnePlus 6.
-
-
válasz
PowerBuldog #29 üzenetére
A Media Mark csak +5k, és az is megbízható. Sokkal inkább 165-ért az a Sony!
De 100 körül van már LG G6 is, szerintem még az is jobb, mint a Honor 10.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
tibcsi0407 #26 üzenetére
azon a szinten eleg nagy verseny van. jelenleg ott a G6, ott a Pixel (XL), ott a Nokia 8 akcioban, esetleg az s7.
most, hogy a huawei p20 ara elegge elszallt igy legalabb van valami ertelme, de korabban 50 euro kulonbseg volt a honor 9 es a huawei p10 kozott, annyival meg egyertelmuen jobb volt az utobbi, sot.
-
Ne is foglalkozz a tényekkel, hogy a Honor 8 mindjárt 2 éves telefon és még rendszeresen kap frissítéseket, az idén is kapott már többször, májusban is és májusi biztonsági szinten van jelenleg. (Sok Samsung...stb. csúcstelefon régebbin áll.)
A korábbiakkal ellentétben úgy néz ki, hogy hamarosan jön rá az Oreo is: LinkMás butaságokra nem is reagálok inkább...
-
totgab02
junior tag
Ha a realitasokat nezzuk akkor ez egy kivalo ar-ertek aranyu telefon pont arra ko amire ki lett talalva. Ips panel megszokott ebben a kategoriaban, kamera teljesen jo arra amirr az emberek 90%a hasznalja kvazi kepeket loni instara, kinyomtatva se lesz vele semmi problema, nekem tecccik hogy az AI-val ilyen latvanyos a reszletesseget meg a kutya nem figyeli ha az osszkep megnyero de ha a valodagot akarod akkor ott a 24 mpixel AI nelkul aki profi fotokat akar assa el magat ha ezt telefonnal tenne meg. A tulmeleges viszont bajos foleg igy hogy mi lesz evek mulva....Dizájn az mindenkinel mas....Ha egy napot eros hasznalattal kibir a telo akkor az uzemidore sincs panasz.
Osszessegeben ezért az arert teljesen hozza az elvárhatót egyedul az a meleges zavaro meg az ujjlenyomatolvaso az mar megint mas teszta hogy ha egy oneplus 6al hasonlítjuk ossze ami 10essel dragabb de cserebe oled, 6/128g, stock android, nincs melegedes, hagyomanyosan egy erogep akkor nyomaba se er, honorek arra vartak ez lesz az ev felfedezetje de a oneplus csunyan ellopta a show-t ettol fuggetlenul megeri az aratNalam oneplus 6, xiaomi mi 8, honor 10 a sorrend a v10 picivel gyengebb teljesitmenyben
Az mondjuk erdekelne meddig kap frissitest!
-
-
stellaz
veterán
150-ért nem lehet normálisan látni napsütésben?
Jó vételnek tűnik....
-
DaWehun
tag
biztos az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam, hogy lenne RAW fotózás!?
-
vigyori78
őstag
Ajánlott
4-5 óra kijelzőidőazért ennél többet vártam ez így nulla.
Pedig a P20-ban is ez az aksi van, de ott 7-9 óra közti. -
-
amanoba
őstag
őőő..ajánlott gyenge kijelzővel,kamerával és akkuidővel? és még melegszik is..
-
Obyboy
addikt
Múlt héten volt hír, hogy a Huawei le akarja tiltani a készülékek rootolását, ha ezt ki akarják terjeszteni a Honor készülékekre is akkor én biztosan nem fogok tőlük készüléket vásárolni.
-
törölt tag
Inkább a Honor View 10 szerintem mint ez.
-
Hallosz
senior tag
Kihagyom. Pontosabban, színjátszós fényözön jobban mutatna a kijelzőn mint a hátlapon.
Ez a külső a gyártó országában bizonyára népszerű, ám ebben a majdnem európai országban bazárinak tartom. -
koxminator
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Annyi megjegyzést tennék, hogy ha ez ajánlott, akkor a Honor V10 különösen ajánlottat érdemelt volna (mondjuk nekem ez nem újdonság, 4 hónapja vagyok V10 tulajdonos). Ráadásul azt nem sokkal többért meg lehet venni tudtommal. Néha nem értem teljesen az értékeléseket (egymáshoz viszonyítva sem), de ez legyen az én bajom.
-
-
-
Apropó, hány év szoftveres támogatás/mennyi droid főverzió jár ezekre? (Mondom ezt úgy, hogy a 2éves S7e-mre mostanában várom az Oreo-frissítést)
-
Wifi hatótávot, gps pontosságot is jó lett volna mérni, így az adatkommunikációs rész csak a speckók felsorolása - amit a dobozról is elolvashatok.
Üzemidőre meg jó lenne egy szabványosított módszer, adott fényerőn, adott progikkal - hogy összehasonlíthatók legyenek a telók.
-
NoMagix
addikt
150 ezerért ez jó vétel?
A Redmi 5-ös, na, az jó vétel... -
zsolt320i
senior tag
jó a csaj
illetve kár a túlmelegedésért.
szívesen vásároltam volna egy ilyet amikor 115-re lemegy az ára, de így már nem biztos
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest