Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Köszi, ezt nem tudtam.
De általában mp3 formátumú. Jobb helyeken 320kbps, rosszabbakon kevesebb. Én amúgy megértem, hogy ezek a fizetős helyek miért az mp3-at favorizálják. Olcsóbb streamelni a telefonra.
Nem néztem utána pontosan. Lehet hogy semmiben nem különböznek. Lehet hogy annyiban, hogy el vannak látva másolásvédelemmel(?), de ebben nem vagyok biztos.
Az ideális szerintem az lenne, ha nem kellene fizetni a letöltésért sem a hallgatásért... Ez mind szép és jó, de erre nem lehet építeni egy hálózatot.
D1Rect:
peter9228:
Meg fogom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Ford topik
- Steam Deck
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest