- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Honkydoo
őstag
Még hardveres raid kártyával sem? Mert nekem a kártyámmal sikerült elérni 88 MByte/s-es olvasási sebességet dd-vel, úgy hogy egy 1 Gbyte-os fájlt mozgattam a /dev/null-ba.
A neten olvastam az egyik HP-s hálókártyánál hogy "toe (windows only)". És azt hiszem bizonyos oldalakon a fentebb linkelt kártyáról is ezt olvastam. Bár olvastam azt is hogy a linuxon be lehet állítani a toe-t, csak azt nem tudom, hogy milyen kártyákkal? Ezért vagyok elbizonytalanodva.
-
Honkydoo
őstag
Sir Psycho:
Köszönöm a válaszod! Igen, ez az a szabvány amire gondoltam.
Bár találtam egy olyan ITX lapot, amin sok mini pci-e, és egy pci-e x16-os port van. Elképzelhető, hogy az egyik mini pci-e portból csinálok egy PCI portot a nagyobb sebesség miatt. Bár ez is csak elmélet, nem tudom, hogy vajon tényleg el lehet e érni a 66Mhz-es sebességet így. (A honlapon azt írták, hogy a riser tudja, de hogy ez mennyire igaz a gyakorlatban azt nem tudom.)bambano:
Valóban.Az a B terv, ha az A nem jönne be.
Az A terv pedig az, hogy egy "gyenge" CPU-s gépből csinálok egy gigabit verő RAID5-ös configot.. A kérdés az hogy ez mennyire kivitelezhető?
Olvastam olyat, hogy linuxon nem megy a toe. Ha mégis megy, vajon a toe mellett tényleg közel lehetne e kerülni a gigabites ethernet max sebességéhez? -
Honkydoo
őstag
Várom a véleményeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Garis ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti Trinity 12GB GDDR6X videokártya
- Nokia mobilgyűjtemény - E-series + 2 klasszikus
- Siemens SL 45 - magyar, dobozos, ingyen Fox
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest