- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
zeno79 #10814 üzenetére
Köszönöm ezúttal is!
Időközben én is felraktam tegnap este a GK-t UKM nélkül, nekem is bőven elég amit a kernel adiutorral lehet állítani, most próbaképp 1497 MH-re állítottam a max frekvenciát, + smartmax governor, aztán használatban majd kiderül hogy így marad-e.
Most, így pár nap használat után nagyon tetszik a Mokee, örülök hogy kipróbáltam!
Egyetértek veled, nagyobb szabadságot ad, és gyors is, igaz azzal kicsit gondban voltam, hogy mit használjak a MIUI-s alkalmazások helyett, de nagyrészt visszatértem azokhoz, amit még az előző telefonomon használtam amin egy tiszta ICS volt mindenféle gyári cucc nélkül.
De így legalább megismertem mi újság a Play áruházbanMost, hogy sokat használtam az utóbbi napokban már nagyrészt meg is szoktam, és tetszik az, hogy letisztultabb, és vannak benne olyan opciók amik a MIUI-ban sincsenek, és olyan is, ami jobban testreszabható mint a MIUI-n, pl értesítési led
Eddig annyit vettem észre negatívumot hogy egyszer volt hogy újraindult a gyári kernellel, de remélem a God's kernellel már nem lesz ilyen.
A Viper4Adroid sajnos nem ment fel twrp-vel (lehet letöltéskor nem volt valami ok, később lehet megpróbálkozok vele) de tegnap kipróbáltam a gyári zenelejátszót, és a gyári EQ-t + a rádiót is, így első hallásra én is elégedett voltam vele, szerintem ha másodikra is így lesz akkor nem keresek mást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Ráfizetéssel - Bontatlan Nintendo Switch 2 (Mind két verzió szóba jöhet)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged