Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
zeno79 #10814 üzenetére
Köszönöm ezúttal is!
Időközben én is felraktam tegnap este a GK-t UKM nélkül, nekem is bőven elég amit a kernel adiutorral lehet állítani, most próbaképp 1497 MH-re állítottam a max frekvenciát, + smartmax governor, aztán használatban majd kiderül hogy így marad-e.
Most, így pár nap használat után nagyon tetszik a Mokee, örülök hogy kipróbáltam!
Egyetértek veled, nagyobb szabadságot ad, és gyors is, igaz azzal kicsit gondban voltam, hogy mit használjak a MIUI-s alkalmazások helyett, de nagyrészt visszatértem azokhoz, amit még az előző telefonomon használtam amin egy tiszta ICS volt mindenféle gyári cucc nélkül.
De így legalább megismertem mi újság a Play áruházbanMost, hogy sokat használtam az utóbbi napokban már nagyrészt meg is szoktam, és tetszik az, hogy letisztultabb, és vannak benne olyan opciók amik a MIUI-ban sincsenek, és olyan is, ami jobban testreszabható mint a MIUI-n, pl értesítési led
Eddig annyit vettem észre negatívumot hogy egyszer volt hogy újraindult a gyári kernellel, de remélem a God's kernellel már nem lesz ilyen.
A Viper4Adroid sajnos nem ment fel twrp-vel (lehet letöltéskor nem volt valami ok, később lehet megpróbálkozok vele) de tegnap kipróbáltam a gyári zenelejátszót, és a gyári EQ-t + a rádiót is, így első hallásra én is elégedett voltam vele, szerintem ha másodikra is így lesz akkor nem keresek mást.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest