- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
válasz
Arthuro_Adam #14 üzenetére
nekem tableten nincs gondom offical Readerrel, de most kipróbálok akkor ezt a reader HDt
reader + nem jött be
-
Arthuro_Adam
őstag
Gmail alkalmazásban nem lehet egy beszélgetésből csak egy levelet törölni, ezt is lehetne javítani. Vagy az is lehet, hogy többen bénák vagyunk
Amúgy valahol azt olvastam, hogy nem az ICS-vel jönnek a nagy változások.
-
NogeOne
tag
milyen jó kép
-
15115
tag
Érdekes
Nekem tűnik furcsának, a mobil 720p-s és a tabletes felbontás mennyire különböző?
...hülye kérdésre hülye válasz...
Azt akarom mondani, hogy az ICS-el kiadott mobiloknak javarészt 720p a kijelző felbontása (eddig amiket olvastam), és a tableteknek is e körül van (nem ócó noname kínaira gondolok).Nem biztos, hogy maga a felbontás a döntő tényező, hanem inkább maga a készülék.
Az új telefonok eléggé magas felbontással fognak rendelkezni, de a tabletben szerintem a 2xxx*15xx-es felbontás még korai
Ha viszont régebbi készülékre érkezik meg az ICS, ott már a felbontás is kevesebb.Mindegy. A lényeg, hogy nem egy kezelőfelülettel kell már megírni a programot, ami kissé macera. A tablet verziós és a mobilverziós egybeolvad. Macera...
-
Sonja
nagyúr
Nem kell ahhoz fizetősnek lennie! Én pl. a JustReader-t használom, és tökéletes.
-
BotaN
senior tag
Úhhh, de beleharapnék ebbe a kis csokidroidba.
-
törölt tag
ez már a galaxy notra is lesz?4.0
-
törölt tag
kezdhetnék esetleg házon belül rendbetenni az alkalmazásaikat, mert például a google reader ugyan már megy tableteken is, de szarul működik. az meg külön vicc, hogy a saját olvasójuk (sem a webes, sem az androidos) nem képes g+-ra megsztani tartalmat... 3rd party (igaz fizetős) ovlasóval sokkal jobban jár az ember.
-
RaveForce
veterán
hajaj mi lesz itt nemsokára..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest