- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
Hááát... Nem tudom emberek én nagyon gondolkodom egy HT17 PRO vételén. Én azt nem értem, hogy mondjuk egy Samsung Galaxy A3 2016 mondjuk valamivel gyengébb (másabb) Ugye ott ugyanez a proc 1,5-ön megy viszont nincs csak 1,5 GB RAM, illetve a GPU csak Mali-T720. És az a telefon még mindig 60-70K! Miért lenne akkor ez a cucc rossz? Nem annyira jól optimalizált az android? Mert akkor egy 200K-s csúcsmobil is lehet kaxer ha egy optimalizálatlan bughalmaz rajta a szoftver...
Nem értem a károgókat. Eddig csak egy ember írta, hogy lassú. Mondjuk kinek mi. Nekem szerintem jó lesz, türelmes típus vagyok...

Valaki írhatna egyébként olyan aki pár napja nyüstöli. Jah és a Vernee Thor nem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Overwatch 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- darkFlash CF8 Pro
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest