- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeJay
félisten
de 2D-nél ha kb. csak facebook messenger viber meg böngészőt nyomatod ott az hogy 60Hz vs. 120Hz kétlem hogy nagyon megdobja
nem 60fps vs 120fps mint játékoknál
statikus témánál meg az LCD úgyis csak akkor frissül ha van pixel változás, ez nem CRT monitor hogy másodpercenként 60x rajzolta újra a teljes képet 60Hz-en -
-
-
-
-
-
Ricardo
titán
Azért a 730 nem tűnik annyira gyenge vasnak. ettől függetlenül nem felső kategóriás lapka. Az előd hagyományait követve az kellett volna bele. Kérdés lesz e még mostanába bejelentés. Lehet hogy nem véletlenül X2 lett a neve, és nem F2
Remélem hamarosan kiderül.
-
válasz
Darth_Revan #33 üzenetére
Viszont 4500-as aksi :) az a 730 meg nem lassú. :)
Lesz piaca ennek is
-
Darth_Revan
veterán
Lassú CPU, 120 Hz kijelző amit undorító kamera lyukkal ekesitettek....ha marad Magyarországon is 100k alatt akkor talán a 120 Hz frissítés miatt el lehet gondolkodni rajta , de akinek nem létfontosságú a 120hz és inkább játszani akar rajta annak 9t/9t pro az egyértelmű választás.
Mondjuk ez sem igazi poco telefon és csak átnevezték a k30-at, hogy a hírnevet próbálják meglovagolva vasarlasra rávenni az indiai vasarlokat... Kezd gáz lenni a xiaomi az elnevezések téren.
Ár/tudás terén a 9/9t európában lazán veri ezt, a kijelző terén is a 120hz király lenne de sikerült is elqrni azzal hogy nem teljes kijelző/pop up camera mellett döntöttek.
-
Ricardo
titán
Várom a teszteket.
-
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
-
válasz
Viktor0610 #29 üzenetére
Hát nekem nem annyira, szélén elveszi a helyet, a középen belógó legalább meghagyja mindkét oldalt
Nekem annyira nem kell amúgy se a kamera.
-
-
válasz
Viktor0610 #27 üzenetére
Lehet fake, mert a többi videón meg kameraluk van.. Az se jobb
-
-
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
De hogy ez mennyire valós?
-
Letelt a visszaszámláló, de semmi nem változott az oldalon.
Persze, ennek nincs köze egy európai, B20-képes verzió bemutatásához, de jó lett volna látni, mizu.
-
ezt nézve az i6+ Nagyobb kihívás volt , az ipad más lap mert az egy csúnya nézéstől is meghajlott . Farzsebben én sem hordok mobilt , ahhoz már túl nagyok a mostani eszközök .
Tény túl nagy erőhatást eleve nem bírhatnak ki a telefonok hála a mai napig tartó vékonyításnak . -
Noukoum
veterán
válasz
this is life #22 üzenetére
Nézz teszteket i6+-al, nagyon durván hajlik és nem kell szétfeszíteni. Ezt persze javították is.
Ebben a videóban látszik a csávó kezén hogy nagyon törni akarja, nos nem hiszem hogy a valóságban ilyet kéne kiállnia.
Én nem farzsebben hordom a mobilt, viszont ha hordanám sem ülnék rá szóval nálam tuti nem lenne probléma. Viszont aki igen annak érdemesebb erősebbet venni. Pl az iphone 11 pro széria elég strapabíró. -
Farzsebbe nem raknám az egyszer biztos . Amúgy az ilyen törés tesztek akkor lennének szakszerűek ha eszközzel mérve lenne a töréshez szükséges hajlító erő.
Azért Jerry jobban megszenvedett az i6+al .
Gondolom a xiaomi is belefutott az apple hibájába , hogy minél kevesebb masszív anyagból rakják össze a telefon , a környezetünk védelme érdekében -
Noukoum
veterán
válasz
this is life #19 üzenetére
Azért elég durván feszíti azt a mobilt. Az i6+ és ipad pro sokkal kevesebbtől hajlik/törik.
Napi felhasználás során (pl zsebben) ennek tuti nem lesz baja, ettől függetlenül szemét dolog az anyagspórolás. -
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
Mert ez X2, nem pedig az F1 utódja.
Cikkhez: maradok az F1-en. NFC miatt pedig erősen gondolkozom a váltáson és az infra is jól jönne. De megvárom a K30 Pro-t
-
[Ez a videó ] alapján ,annyira nem várós telefon, törik mint a ropi(kb redmi foldnak is lehetne nevezni) .De hátha pró jobban sikerült telefon lesz .
-
Noukoum
veterán
válasz
MarkCsiha461 #3 üzenetére
Processzor (és gpu), háttértár, memória, kamera
Ja meg jelen volt Jack is -
Ricardo
titán
Ennek örömére élengedhetnék a Poco F1-re a tizes droid hivatalos frissítését.
-
Stabi83
senior tag
válasz
Darth_Revan #12 üzenetére
Hát a 765 mellé tényleg érdekes a 120Hz panel...
-
Darth_Revan
veterán
Miért csak snapi 765?! Ha már nem is 865 de 855/855+ Illő lett volna...
-
Ricardo
titán
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Kíváncsi vagyok mit mutatnak holnap.
-
-
Stabi83
senior tag
válasz
Erős proci, péklapát méret és jó ár!
Ez kell annak a rétegnek akik nem a csúcskategóriában keresnek telefont és pl játszani akarnak.
Minden másra amúgy is feleslegesek már ezek az SOC-k ( bár a játékokhoz is )... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
ZavaBalazs #1 üzenetére
Nemááár, mekkora troll
Ezt engedelmeddel helyesbítem is
-
floratm
senior tag
válasz
Kamerában is kiemelkedő volt
-
SamiCsillag
senior tag
válasz
Most még a proci sem lesz az.
-
roli543
őstag
Ez egy jó nagy baromság így.... megint budget flagshipet kellett volna virítani (ami még persze megtörténhet) ez így csak ugyanaz más néven... nem tetszik ez a fajta hozzáállás sok ázsiai gyártótól...
-
MarkCsiha461
tag
OFF: Ez a telefon miért is volt olyan nagy cucc?Mert a procin kívül semmi nem volt benne kiemelkedő
-
Nálunk pedig xiaomi mi 10T néven fog megjelenni?Vicc....
-
ZavaBalazs
őstag
"Az teaserekben rendre felbukkanó Smooth AF-ről egyelőre közelebbit nem tudunk, nyilván valami továbbfejlesztett autofókusz megoldás"
igazából az smooth as fuck, és a 120 Hz kijelzőre utal. és én már azt hittem, hogy én vagyok a hülye, hogy automatikusan ennek olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged