Új hozzászólás Aktív témák
-
Amacs
aktív tag
A sebességgel tényleg nincs gond. Nekem is baromira elég lenne a 7/2.
Aznap meg volt osztva telefonról a netem, és laptoppal felcsatlakoztam rá. Szabályosan elfelejtettem, hogy nem a 100/100-as netet használom, mert az oldalak betöltésével semmi gond nem volt. Persze nem töltögettem le nagyobb állományokat.
Telefonon hd tv stream akadás nélkül ment, miközben a városban tömegközlekedtem, szóval elég jó lenne ez. -
Amacs
aktív tag
A 7/2 Mbit/s a Telenornál az alap, ha nem kifejezetten magsabb sávszélességet kínáló csomag, ott ezt adják.
Tesztelhetnék egyszer a sebességüket is, bár gondolom mindenkit felengedni csupán cat3 lte sebességgel is, már igencsak cellagyilkos ötlet a forgalmasabb helyeken. Na meg a sebesség át illetve visszaváltása is elég macerás gondolom.
Viszont poén lenne, a Dunától Keletre megdolgoztatnák a Telekomot is -
Amacs
aktív tag
Tulajdonképpen így van, ahogy leírta.
Sok hibája van a szolgáltatóknak, de az emberi feledékenység történetesen nem miattuk van.
A probléma itt az, hogy ezt kihasználják.
Persze az sem példátlan, hogy valamit elszúrjanak az előfizetésben az időszakos kedvezmény beállítása miatt. Ez engem jobban szokott aggasztani. -
Amacs
aktív tag
Nem vagyok nagy telefonálgatós, csak a mobilnetet szoktam figyelemmel kísérni, az viszont most nekem 1600~1800 forintról 1000-re csökkent. Tudom még ez is rettenet soknak számít, de legalább nem emelés lett a vége. Sajnálatos, hogy ez az előző mondat egyáltalán megfogalmazódhatott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest