- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
A flash, a PDF olvasó, a Windows lukjai és még sorolhatnám, hogy mi minden miatt kaphatnék be valami szemetet a gépre. Persze jelent valamit az UAC, de hogy maxra állítsam magamnak, az kizárt. Az UAC egyik fontos tulajdonsága, hogy megtanítsa olvasni a usert, de köszönöm, ez megy.
Ilyen statisztika mellett nem hiszem, hogy komolyabb szükségem van rá. Valamint igyekszem nem Windowson tölteni az időt, nagyjából csak a játék miatt van a gépen.
Am. az FF12 szervice tuti nem fog állandóan futni, nem lenne semmit értelme.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #93 üzenetére
Nem tényleges admin mód, mert jobb gombos menüben ott van, hogy "futtatás adminisztrátorként" és van, ami igényli ezt, szóval ez normál fiók, csak nem szopatom magam UAC-vel. Persze ezzel elesek attól, hogy a háttérben futó dolgoknak korlátot szabjak, de üsse kő.
Akkor sem kapott el semmit a gép, mikor még XP-n egyik install után 3 hónappal jöttem rá, hogy elfelejtettem víruskeresőt felrakni és csak alap XP tűzfal védett ezen időszak alatt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #89 üzenetére
Jó kérdés, magam részéről nem élek UAC-vel, valahogy az egész megvalósítása vicces egy akármilyen Linux és a root jelszó után, persze tudom, nem ugyanaz a célja a dolgoknak. Hozzáteszem, soha nem nyeltem be semmit a netről vagy bárhonnan az elmúlt 6 évben (szóval nekem szabad UAC-t kinyomni
).
Gondolom rókáéknál is érzik a probléma mibenlétét, ezért fogják 12 hét múlva kiadni az UAC-vel együttműködő silent installos verziót. Onnan már csak az kell, hogy az UAC kontroll alatt álló helyeken eljussanak a Firefox12-ig.
Nekem a róka frissítésében eddig az nem tetszett, hogy nem értesített rendesen. Mikor kijött egy frissítés, kb. 5 másodpercre kirakot egy pici szöveget, aztán kussolt. Ha nem látom és nem vagyok képben róla, hogy van frissítés, akkor nem fog eljutni hozzám időben.
Pano: lehet a virkeredben van a baj. Ingyenes Avastom évek óta tökéletes a rókával.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
julius666 #86 üzenetére
Korábban sem lehetett ilyet csinálni. Könyvtárak, egyéb helyeken ezért fordul elő még FF2.0 is, mert a helyi rendszergazdát nem érdekli, az egyszeri usernek meg hiába szól a róka, hogy van frissítés, telepíteni nem tudja a rendszergazdai jogok nélkül.
Pont ezt a problémát fogja orvosolni majd a silent installos róka, de az meg csak hónapok, vagy akár évek múlva fog eljutni az ilyen helyekre, mint egy könyvtár.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megy Linux és Windows alatt is, a Firefox Sync funkciója meg minden szükségest átvisz az összes, sync-re beállított Firefox között.
Btw, 6 hetente frissít, nem állandóan, a 6 hetes időszakok között max valami apróságot tartalmazót frissítés jön. Ha ez neked sok, akkor ott van a hosszan támogatott verzió, amit írtak a hírben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 4
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Futás, futópályák
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest