- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Én a 4.x.x verzió megjelenése óta 2gereráció lemaradással követem a FF-ot. Most is csak a 8.0.1 van fent. Mikor kijött 3nyitott ablaknál felzabált 350+ mb memóriát. Töröltem is le a fenébe. Faragtak valamit rajta azóta már teljesen jó. Nem fagy, nem zabálja a memóriát. Inkább ülnének rajta még egy két hónapot de tényleg csak akkor adnák ki ha valóban stabil. Nem értem ezt az ész nélküli kapkodást.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Megy Linux és Windows alatt is, a Firefox Sync funkciója meg minden szükségest átvisz az összes, sync-re beállított Firefox között.
Btw, 6 hetente frissít, nem állandóan, a 6 hetes időszakok között max valami apróságot tartalmazót frissítés jön. Ha ez neked sok, akkor ott van a hosszan támogatott verzió, amit írtak a hírben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- EA Sports WRC '23
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest