Új hozzászólás Aktív témák
-
monsta007
tag
Hát, kár hogy nincs PC-re
-
baliii
senior tag
tetszik a játék, de ha már bekapcsolom a boxot játszok Skate-el, GoW-al, GTA-kkal, stb... Ez mondjuk szerintem PSP-re lenne ideális, vagy mondjuk ipod touch-ra / iphone-ra. Persze attól még boxon is jó lesz
-
BalaNce87
addikt
Zseniális!
-
Pedig, hogy vártam PC-re.
-
ysoltee85
aktív tag
1200 MSP-t egy kicsit sokallom érte, de elég jónak tünik!
-
Mikiller
aktív tag
Szeretem én is az ilyen 2D-s mászkálós/gondolkodós játékokat, de ezt a fekete-fehér játékot jobb, hogy nem adják ki PC-n. A Trine még mindig marad a favorit nálam.
Na jó azért lehet végigjászanám 1x
, de csak azért, hogy ne vegyétek a fejemet
-
elithun
őstag
-
@rglaaf
veterán
remek legalább nem kell egy marék speedet bevenni hogy gyorsnak érezd a játékot
-
törölt tag
Nekem nem jön be...
(Jöhetnek a kövek)
-
HyP3b0y
senior tag
Imádom az ilyeneket
-
Thome
veterán
Nem néztem meg a videókat, de ez tuti vétel lesz.
-
Bencus88
nagyúr
tetszetős
-
bigadam94
tag
Nagy kár, hogy nem jön PC-re..
-
Gabr
tag
Állat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged