Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
"ha állandóan be lehet kapcsolva a kütyü, állandó skype futtatással, skype fiókkal, online számmal, használható-e vajon teljes értékű telefonként?"
Minden további nélkül viszont itthon én nem nagyon alapoznék erre mivel van ahol még EDGE sincs, nem hogy 3G meg LTE.
(#55) Bone123
Legyen akkor szükségtelen ha úgy jobban tetszik
"Olyan tömegkellék viszont még nincs, amely lehetővé teszi az instant fotómegosztást,"
Dehogyis nincs, ott van kapásból a Nikon S800c meg még a Samsungnál is házon belül pár modell. Ha az instant alatt viszont a 3G/LTE -t érted akkor ez valóban így van csak hogy az feláras móka lesz (minden szempontból).
-
tjb007
nagyúr
Ezekhez pont nem szükséges egyik sem (lásd Nikon S800c).
Ez a Galaxy Camera egy felesleges erőfitogtatás a Samsung részéről, ha csak fele ilyen jó lenne akkor is bőven lenyomnák a versenytársakat (mármint azokat akik ugyanilyen hibridet dobtak piacra). Feltételezem még olcsóbb is lett volna így szélesebb körben is hódíthatott volna de a Samsung mint az látszik is nem így gondolta. -
tjb007
nagyúr
A Nikon Androidos kompaktjáért sem kapkodnak pedig az feleennyibe kerül (igaz abban nincsen csúcshardver), kíváncsi vagyok a Samsung hogyan fog majd teljesíteni eladásban.
A közösségi média függőket (akik az arckönyvön élik az életüket és a péntek esti buli utáni Róka Rudit is felrakják) leszámítva szerintem csak a riporterek/tudósítók azok akik ezeknek a hibrideknek elég nagy hasznát tudnák venni.(#24) Zoooja
Elméletben megoldható lenne de nem sok ember lesz szerintem (főleg itthon) aki ki fogja fizetni pluszban azt a 35-45e forintos felárat amibe a 3G/LTE modul kerülni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest