Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Den Hadnagy

senior tag

válasz tuki2200 #52 üzenetére

Mielőtt nagyon elvinnéd magad ilyenekkel

"Jack max középkategória a csóróknak akik még nem tudtak használható BT fülest venni."

felhívnám a figyelmedet, hogy pont a jack csatlakozóval rendelkező Galaxy széria -amely általában egy a mindenkori Android flagshipek közül - nyitóáron 300k magasságában mozognak. Nem túl elegáns ilyen szinten csórózni, meg magyarozni szvsz (világos, hogy nem konkrétan rám értetted, hanem általánosítasz - de az még rosszabb).

Pláne, hogy leírtam, milyen más gond is van, ha történetesen egy egész napos úton pl. lemerülsz. Tudom, powebank, de akkor is egyszerűbb kábelesen használni a fejest. Arról nem beszélve, hogy sok 30-40 ezres BT fejeshez pl. eleve adják a jack kábelt, hogy akkor is menjen a téma, ha nincs kraft.

Az már csak hab a tortán, hogy egy drágább, stúdióban is használatos fejhallgató pl. sose lesz vezetékmentes, nyilván okkal ragaszkodnak a hifisták, meg az őket kiszolgáló gyártók a vezetékhez, ill. a jackhez. Egy audiofil meg minden többnyire, csak nem csóró.

• Den Hadnagy

senior tag

Azért az egy vicc, hogy az árat emlegetik, miközben szerintem az egész Nexus/Pixel vonalat a túlárazással, meg az egy lépéssel lemaradt hardverrel rontották el. Az már csak extra, hogy utoljára a Nexus6 volt szép.

Jack? Felhasználóként szeretem, ha nem terelnek. S8+ van a birtokomban, hol jackkel használom, hol BT-tal. De szeretek dönteni, választani, engem ne kényszerítsenek kompromisszumra. Hiába bír 8 órát a BT fülesem, ha lemerül, baromi idegesítő lenne, ha meg kellene várnom, amíg feltöltődik. Most csak átdugom jackre, és szeva. Legyen jack.

Új hozzászólás Aktív témák