Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adlersson
aktív tag
Hol máshol adnának ki Snow White verziót, mint ott, ahol kb. évi 30-40 napig van fél centi hó, az is 2500 méter felett.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Igazából teljesen mindegy, mert a kijelző színe akkor is elüt a káváétól, ha be sincs kapcsolva, vagy fekete képet nézegetsz.
Persze nem annyira feltűnő, mint fehér kávákkal, de azért bőven látni. -
janeszgol
félisten
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Nekem van egy hófehér Lumia 650 telefonom, illetve a Note 3 is fehér. Gyönyörűek, pláne a túltolt amoledes színekkel. De az igaz, hogy egy matt fekete (kicsi szürkével) mindent visz.
-
Ferike81
senior tag
válasz
tomboy0013 #8 üzenetére
Kinek a pap, .......
Szerintem akkor inkább egy fekete mint egy ilyen. Egyébként nekem az S7 fehér, de tuti nem vettem volna zebrát. Ez így szép. -
janeszgol
félisten
Full fehérnek lenne szép. Ez a zebra effekt megöli a komolyságot.
-
Hányszor fognak lelőni egy poént??
-
noro79
tag
Mekkora hír. Napi samsung
-
Azt hittem az 5 csaj is benne van az árban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB Lightgray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Világosszürke, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro