2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hófehér Galaxy Note9 az ünnepekre

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Samsung NewsRoom

Nem volt tévedés a régi-új színvariáció, Tajvanon decembertől rendelhető a First Snow White színű burkolatba csomagolt phablet.

Hirdetés

Már jóval a készülék bemutatója előtt felmerült, hogy hosszú idő után a Galaxy Note kilences jelzetű modellje újra elérhető lesz fehér színvariációban. Az utolsó készülék a Note5 volt, amelyet ebben az árnyalatban is választhattak a vásárlók, noha akkor az előlap is követte a készülék többi részének színét. Ezúttal az előlapi kávák maradnak feketék, a keret és a hátlap viszont úgynevezett First Snow White (legyen hófehér) kivitelt kap.

További képek a galériában!
További képek a galériában! [+]

Evan Blass pár hete nagyon feltételes módban dobta be a hófehér Note9 renderképét, felmerült, hogy csak ügyesen kivitelezett képmanipuláció, de láthatóan nem az volt. Viszont a 128 GB-os memóriavariáns ebben a formában viszont csak Tajvanon lesz elérhető december elejétől és úgy tűnik, ez így is marad. Nemzetközi forgalmazásról egyelőre nem esett szó. Arrafelé viszont vezetékmentes gyorstöltő is jár a szintén fehér S-Pennel szerelt, 283 ezer forintos (30.900 NT$) modellhez.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.