- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
Hogyhogy melyik fix kerüljön bele? Mindegyik.
Van erre tesztrendszerük, meg ott van mindenki pluszként tesztelni aki Win.update-n keresztül kapja, ha akarja ha nem. Legfeljebb visszahívják, ha baj van és javítva felteszik újra. Volt már ilyen és lesz is. Így gondolkodva nem is kell, hogy up-to-date legyen az ISO, elég ha mondjuk egy hónappal régebbi az aktuálisnál az összeállítás. Csak lenne... -
Thrawn
félisten
Hát hogyne, simán elfut például a jegyzettömb, meg a Solitaire
A "csomó minden" általában nem egyezik meg az ilyen gépet használók igényeivel, az anyagi körülményeik adottak, tehát marad az álmodozás és a tetűlassú gép amit örülsz ha 3 nap alatt újratelepítesz mindenestül.olbaidhun: linux-szal én nem foglalkozom, ha ilyesmivel keresnek csak széttárom a karjaimat, hogy bocsika...
D1Rect: Ha tetszik akkor használd egészséggel, semmi bajom ezzel, de nekem ide ne hozd mert a hátadba állítom
-
Thrawn
félisten
válasz
macilaci78 #24 üzenetére
User error!!!!4444
Ha kevés a memória akkor ne engedj egyszerre 20-30 frissítésnél többet települni. Pár hete egy 16GB memóriával megspékelt gépet telepítettem, ott engedtem neki. Ennek az lett az eredménye, hogy az utolsó pár darabnál már több, mint 9GB memórát evett meg a Winupdate. Ha nem a saját szememmel látom el sem hiszemvzozo: sajnos ez így van, a 36 óra teljesen valószerű. Rengetegen tartanak otthon IGAZI pénégyet (ami egyébként celeroncs), mert az király ugye... Meg rengeteg RAM is van!!!444 (ez max 1 GB ugye...) Meg százhúszas a vinyó is ám! Cserébe tetűlassú, 20-30 megával ír olvas. A legszebb az amikor jön egy gép, és ott virít a Sulinet matrica rajta (ergo van vagy 15 éves)
Természetesen esélyed sincs egy normálisabb gépet összedobni nekik, hogy ne ezzel a vassal szívjanak, mert 30-40k-t sem képesek kiadni gépre az emberek. -
Thrawn
félisten
A sok "under-the-hood" fejlesztés nekem is tetszik, de aki azt a kezelőfelületet kitalálta az valami komoly cucc hatása alatt állt. Más bajom nincs vele egyébként, ezért is várom türelmesen a 10-est.
forzamo: épkézláb, logikus, egérrel és billentyűzettel kezelhető felületet szeretnék, ez úgy tűnik a 10-ben meglesz.
-
Thrawn
félisten
Lassan ideje lenne egy SP2-es ISO-t kiadni nem? Egy friss telepítés után 2-300 frissítés jön le
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Formula-1
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- Mobil flották
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest