- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Dr. Akula #48 üzenetére
Vagy a versenyképes fizetés,bírom mikor ezzel dobálóznak, pedig fingjuk sincs róla, hogy mi is az. A versenyképes fizetés az én olvasatomban az az összeg ami az adott munkakörben ajánlott legmagasabb bér + 20% NA az versenyképes, tehát az az összeg amiért a munkavállalókért vívott versenyt biztos megnyeri egy munkáltató.
-
Tamás88
őstag
Én 512MB-tal használtam 64 bites rendszert, mondjuk nagyon lassú volt (Vista), de 2 GB rammal már baráti módon lehet használni.
-
Nelman
tag
Hogy hülyeséggel emeljem a tétet. Nálunk a kőkorszaki barlangrajzoknál is 64bit-es operáló rendszer volt a kőbalta.
-
stawros
tag
Nekem is van még régi cumóm, 1 régi 478-as gép amin 32bit-es XP-t használok, de én lementettem a vga-hoz (Ati9600)a drivereket, így nem ér meglepetés.
-
Cs1csó
titán
-
haxiboy
veterán
Ideje volt már
-
nap
addikt
Én már a windows95-öt is 64 biten toltam...
-
Th3Ac3
tag
válasz
andy19770128 #25 üzenetére
Szintúgy 3850 AGP Windows XP-s játékokhoz. Még a gyári hűtést is lecseréltem Accelerora az OC-hez
-
GodGamer5
addikt
Hál istennek ezt is megértük. Már xp-nél is próbálgattam a 64bitet, azóta meg alap.
-
Semplar
őstag
válasz
andy19770128 #25 üzenetére
Igen, 3850 volt a csúcs AGP -re. Szintén 5:4 monitor, Samsung SyncMaster 763mb. Képe, mint újkorában!
-
Kronos3000
senior tag
X64+ 8GB ram +ssd a rendszenek, kell a zökkenőmentes működéshez.
-
Dr. Akula
félisten
Kész csoda hogy nem sír senki hogy "régen minden jobb vót".
-
Aprósólyom
addikt
32, 64... Az mind semmi. Én anallóg OS-t használok.
-
Janus27
tag
Véleményem szerint már a Windows7-ből se kellett volna 32 bitest kiadni, utána meg már végképp fölösleges volt!
-
Semplar
őstag
Nem mintha eddig kurva nagy támogatást adtak volna a régi kártyáikhoz...
-
Solten
őstag
Ideje volt...
-
Raysen623
addikt
Nekem a Pista ment utoljára 32 biten, utána már csak 64 bites OS-t használok.
-
klambi
addikt
Sohasem értettem ezt a 32 bites vonzalmat... xp-n is boncolgattam a 64 bitet, mivel A64-em volt. Utána soha többet nem használtam 32-es rendszert. Bár erősen korlátoznának ma már a napi felhasználásban is!
-
-
Raymond
titán
Az utolso fellegvara a 32bit-es Windows-nak azok a szerencsetlen 2GB RAM, 32GB eMMC-s Atom-os 2in1 es tablet gepek voltak. Mar tavaly koptak ki az uzletekbol ma pedig mar vegkepp csak elvetve talalni. Normalis gep (asztali vagy lapos) amibe AMD vagy NV kartya megy mar par eve nincs 32bit-es Windows-al.
-
snecy20
nagyúr
A felhasználók zöme szerintem már 2010 körül átállt 64bit-re.
-
Televan74
nagyúr
Én már a XP után dobtam a 32bitiet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napirajz könyv
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest