Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Én ezt venném a 3 közül. A p4 támogatása már lassan lejár. 4a 5g még 1 év. + ennél a kettőnél már új példány nem nagyon lesz. Hátlapra valami egyedi skint inkább innen: [link]
#318Thom!: nem annyira vészes ez a 60 Hz - főleg úgy, hogy az iphone 14 se tud jobb kijelzőt felmutatni, több, mint 2xeres áron. -
ghiottone
nagyúr
-
törölt tag
Azért a HDR-rel kapcsolatban valamit tisztázzunk.
Amikor túltolt HDR-re panaszkodnak, az valójában a tone mapping, amit akkor is rárak a képre, ha kikapcsolod a HDR-t és csak 1 expóból készül a kép. Viszont akkor elveszted a többelemes zajszűrést, a HDR+ lényegét, amitől Pixel a Pixel...Ellenben linkeltem a fotós topikban is, hogy vannak benne dual exposure slider-ek, amikkel tudod szabályozni külön az árnyékokat és csúcsfényeket, magyarul annyira lesz erős a "HDR", amennyire akarod.
GSMArenán meg valószínűleg hiba történt, de ettől függetlenül van értelme nappal is a Night Sight-nak statikus témáknál, mert több expót használ, tisztább lesz tőle a kép.
-
ghiottone
nagyúr
Persze. Igen, azt láttam. Ott vagy hibás volt a szoftver és automata módon mindig bekapcsolt a night sight vagy szimplán így akarták - mondjuk az első esetben a hold ikon és a feldolgozási sebesség azért eléggé árulkodó lett volna + a végeredmény elnevezése is tartalmazza a 'NIGHT" jelzőt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged