Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Jó kis telcsi, azonban:
Státusz: Muzeális
Készenléti idő: 280 óra
Beszélgetési idő: 6 óraEzzel ellentétben a 130-as:
Először is új kiadás
Készenléti idő: 864 óra
Beszélgetési idő: 13 óraNem meggyőzni akarlak, szó sincs róla. Nálam elsődleges szempont a hosszú üzemidő. Extrákra nem vágyom, telefonként kezelem a készülékeimet, hiszen azok.
Régebben vettem egy Samsung E2370-et, cirka 16 ezerért.
Készenléti idő: 1600 óra
Beszélgetési idő: 22 óra
Ma már használtan is 20 ezer körül van az ára, (ha kapható egyáltalán,) különben ebből vennék még egyet. -
dzso22
senior tag
Munkás telónak valóban jó de ha már ennyibe kerül akkor inkább veszek egy n95-öt.
Ha melóba megy mindegy hogy új vagy használt. -
Vakegérke
félisten
Tegnap megrendeltem, ma megkaptam. 6.990 Forintot fizettem érte, a szállítás ingyenes volt.
Mit mondjak, nem egy csúcs készülék. Gagyi hatása van. Azonban nem kotyog, nem lötyög, nem recseg, nem ropog.
Amire kell, arra jó lesz. Telefon kell viszonylag hosszú üzemidővel. Remélhetőleg hű társam lesz. -
u.gabor
csendes tag
Tetszetős darab. Nem tudja valaki, hogy mikortól kapható ? Nagyon örülnék, ha a Nokia kiadná újra az E52-est. Az volt a legjobb telefonom és a mai napig bánom, hogy lecseréltem egy Sony Xperia T-re. Azóta is folyamatosan keresek elérhető árú 52-est de sajnos amiket találok azok messze vannak, postát meg nem szeretnék, mert az lenne a jó, ha ott a vásárlás helyén meg is lehetne nézni, kézbe fogni.
burriebonz: Az E52-n a jack 3.5-es, tudom, mert nekem is volt egy, sőt, még mindig megvan a család egy másik tagjánál.
-
burriebonz
tag
Na az e52 az egy rettentő eltalált darab volt! Nekem is volt egy időben és talán azóta se volt annyira jó telóm! Talán csak azt róhatnám fel neki hogy nem 3.5-ös jack volt rajta!
Meg igazából szerintem az s60-at kellet volna levinni az alsó- középalja kategóriába, nem ezt a nyomorult asha szériát tolni, na de hát ez már...
-
-
C$abi
aktív tag
Nagyon rendben van ez a kis telefon, aki csak telefonálni meg SMS-ezik egész nap de azt nagyon (építész) azoknak tökéletes. Lesz erre igény, de egy E52-es-szerűre méginkább lenne kereslet.
-
El Gringo
senior tag
válasz
burriebonz #39 üzenetére
hát a régit
-
=Mentor=
őstag
Talán mert (főként) a fejlődő országokban van rá igény, egyébként pont az a helyzet, hogy a Nokián kívül már egy A-brand sem gyárt hagyományos készüléket, a kínaiak közül is csak kevesen. Ráadásul a Microsoft kukázta a hagyományos mobilgyártást, tehát a Nokia is kilőve, egyre nagyobb bajban lesz az aki hagyományos mobilra vágyik...
-
rep3at
őstag
Bulifonnak tökéletes, hazafelé talán meg is találod a kulcslyukat harmadjára negyedjére
-
ghost364
senior tag
válasz
Sonyimádó152 #19 üzenetére
Nem sok egy picit ennyi smile?
Ez a telefon pont jó lenne a nagymamámnak, a mostani telefonjában már haldoklik az akksi.
-
moleculez
veterán
Szerintem teljesen rendben van, lehet veszek is ha kapható lesz. Kétkatisba.
-
Forest48
aktív tag
-
Munkás telefonnak jó lehet ütni-vágni
-
bajaki
őstag
Ennyiért rendben van.
De ezen filmet nézni? lol
-
Lefagyol
csendes tag
..Szerintem 2-3 ezer forintért lenne nagy kereslet rá hazánkban(is).
-
halkow
őstag
6k-10k ért kicsit sok
-
El Gringo
senior tag
azon gondolkozom, nem lenne-e egyszerűbb egy régi 6600-t újra kiadni, mint ilyeneket megtervezni.
-
Örni
senior tag
Doki, mi most visszatértünk 2004-be? Nem Marty, ez 2014!
-
meroly
veterán
-
wortz
tag
Ennél meg már csak az volt jobb, hogy volt a telefonban kamera, meg LED is, de a LED nem a kamera mellett volt, hanem a telefon tetején, nehogy már fotózáshoz is használni lehessen. Nem tudom milyen márka volt, talán Nokia, de az biztos, hogy valami olcsó, gagyusz butateló volt. Viszont még ha nem is egy "kameramobil" ez akkor is prosztó dolog volt szvsz.
-
B1T3
addikt
Mondjuk ilyen alapon Androidos telefonnál is rengeteg épül egy kaptafára, azaz fogjuk fel úgy, hogy lehet aszerint válogatni, kinek melyik tetszik a legjobban.
Szerintem például ez jobban néz ki, mint a 106 és a 108 (bár utóbbira eléggé hasonlít, csak a renderelt képeken úgy tűnik, az egész előlap matt, míg a 108-nál nem így van), a 112 pedig egyenesen ronda.
-
Sonyimádó152
csendes tag
Nagyon pofás kis készülék!
Ennyiért pedig nagyon jó vétel!
És ez még tényleg Nokia!
ÉS nem Mirosoft!
-
dsr
senior tag
Telefonnak nem rossz
-
meroly
veterán
Ez az 1xx széria kezd unalmas lenni már. Ilyen paraméterekkel kapásból 4-5 telefont lehet mondani (105,106, 108) és még ennél jobbakat is (112 pl).
De érdemes eltenni emlékbe, hisz ez az első microsoft termék, ahogy a 225-ös volt az utolsó gombos nokia.
20 év múlva sokat fog érni -
Rob700
senior tag
Azt nem értem minek Ennyi hagyományos telefont kiadni... Bőven elég lenne 2évente egy típus... Aki ilyet besz úgysem egy nagy telefon guru... Plusz ez ugyan azt tudja ugyan azzal a kijelzővel mint a 3-4-5évvel ezelőtti...
-
zsigus
őstag
Az én 520-amra nem sikerült egy LED-et tenni a kamera mellé (~40e Ft-ért), de a legolcsóbb, kamera nélküli "butatelefonra" kellett.
Egyébként megérheti az árát, és tényleg nem olyan vészes a kinézete... Bár nem igazán látom magam előtt a célcsoportot... "Gombos" telefonnal nem hiszem, hogy olyan sok fiatal szaladgálna, idősebbeknek pedig lehetnének mondjuk színezett híváskezelő gombok.
Még ha ez nem is egy direkt idősek számára tervezett készülék - ahol a gombok kétszer ekkorák az olvashatóság miatt - azért lehetett volna finomítani rajta egy picit. Szvsz.
-
AS
félisten
QQVGA (160 x 128 pixel)
Miért nem? QVGA? ezzel felbontásal nagyon gáz kép tényleg.
Amugy jó lenne. -
Garada
őstag
Nem rossz, biztos meglesz az a réteg aki ilyen telefont keres
-
Lenry
félisten
"16 óra filmezés" vs. "160x128 pixel"
-
Fritz Teufel
addikt
A biztonság kedvéért gyorsan megnéztem a hír dátumát, nehogy meg legyek viccelve, de nem... ez mai hír
-
Ez is Microsoft termék, vagy a régi Nokia kezében maradt?
-
B1T3
addikt
Ennyiért simán jónak tűnik „nem kell sajnálni” telefonnak, főleg, hogy nem is néz ki rosszul.
-
Nigér
őstag
Kellemesen néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A finn gyártó hivatalosan is leleplezte legújabb, hagyományos kialakítású, numerikus billentyűzettel ellátott belépőszintű telefonját.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest