Hivatalosan is bemutatkozott a Nokia 130

Hirdetés

A Nokia hivatalosan is bemutatta legújabb, hagyományos kalakítású mobiltelefonját, a 130-at. A készülék specifikáció terén csak a legszükségesebbet nyújtja, 1,8 hüvelykes QQVGA (160 x 128 pixel) felbontású kijelzővel rendelkezik, emellett természetesen a numerikus billentyűzet is adott, a hátlapon pedig egy kis led fény használható zseblámpaként.

A finnek újdonsága támogatja a maximum 32 GB-os microSD kártyákat, a Series 30 operációs rendszernek köszönhetően pedig video- és zenelejátszó, valamint FM-rádió fért még a repertoárba. A Nokia 130 a gyártói adatok szerint 46 óra muzsikahallgatást (MP3), valamint 16 óra filmezést garantáló, 1020 mAh kapacitású akkumulátort kapott, adatkommunikációs szempontból pedig a Bluetooth 3.0 és a microUSB csatlakozó emelhető ki.

Az egy- és kétkártyás változatban debütáló masina piros, fekete és fehér színekben kapható, méghozzá rendkívül kedvező, 19 eurós áron, ami itthon a járulékos költségek miatt egy picivel több lehet majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Előzmények

  • Nokia Lumia 930 - ablak, fém tokozásban

    Hardveresen a csúcsot hozza, szoftveresen a 8.1-es WP előnyeit nyújtja, a kamera elsőrangú, frankó az összeszerelés, az ilyen masinák méltók a Nokia névhez. Amíg még van Nokia név.

  • Nokia 225 Dual SIM - hagyományokat követ

    Még mindig a Nokia az, aki a legtöbbet foglalkozik a hagyományos készülékekkel, teszalanyunk egy nyomógombos mobil, ami kiválóan teszi a dolgát - ha nincs sok elvárásunk.

  • Nokia Lumia 630 - okos folytatás

    A finnek újdonsága jól illeszkedik az elérhető árú Lumiák szériájába, hiszen szép, kellemes a tudása, ár/érték aránya pedig elődeinél is jobb.

  • Nokia X Dual SIM - bétateszt következik

    Érdekes gondolat olyan androidos okostelefont csinálni, ami feature phone-nak akarja mutatni magát. A finnek újdonsága ennek ellenére piacra került.

Hirdetés