- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
Kíváncsian várom,
hogy fogják majd kamatoztatni a
Mate 8-ban mindezt. -
Kékes525
félisten
Az erre épülő telefonokra lennék kíváncsi.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
vicze
félisten
válasz Depression #35 üzenetére
A váltás az a TSMC 20nm-re vonatkozott.
-
vicze
félisten
Igen igen persze. Mondom nagyon felfelé kerekítettem.
Amúgy a 16nm FF+ ugye azért ismeretlen tényező.Viszont ezen ábra alapján végre megértettem, hogy miért szopás a TSMC 20nm(S810 túlmelegedés), és hogy mekkora bukta lesz a X20... Ezért nem vált senki rá.
[ Szerkesztve ]
-
Pickit3
aktív tag
Nem baj, az exynos szintjét szerintem tudja.
Óóó, ha ezt a demo boardot tudnám kezelni... Sz*rrá hajtanám a telefonomat vele. Rápattintanék egy hűtőt a telefon hátuljára és 3Ghz-ig meg sem állnék.
Te is ilyenen dolgozol? Mintha említetted volna az okos telefonok belsejének fejlesztésével foglalkozol vagy valami ilyesmivel, nem? -
Pickit3
aktív tag
Forrás
Antutu ponthuszárok örülhetnek, mert ugyanis állítólag 83k-t gurít a tesztprogramban. -
Fejvadi
nagyúr
Szépen fejlődik.
-
dealerman
aktív tag
underground techno will never die
-
dilajoska1
őstag
Wikipédián is írják de google-ba rákeresel hogy t880 és megtalálod.
Igen hivatalosan tényleg 772mhz de szerintem még így is túlzás az a 302gflops amit a samung ír.http://www.dailytech.com/ARM+Announces+Next+Generation+64Bit+CortexA72+CPU+Design+MaliT880+GPU/article37127.htm
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
vicze
félisten
válasz dilajoska1 #20 üzenetére
De az Exynos az 772 nem 700 és a 302 a hivatalos adat Samsungtól...
Mert az ARM-es wiki táblázatban a csíkszélesség miatti növekedés sincs belekalkulálva nyilván."kb 30gflops", igen ez az elég ismeretlen tényező, ami nélkül bármit kikalkulálhatunk. Adsz egy linket ehhez, mert a 1,8x as T760-os viszonyításhoz képest nem találtam semmit.
-
dilajoska1
őstag
Hivatalosan 850mhz (itt ugye 900mhz). mp1 konfigban kb 30gflops akkor 4x30gflops.
Ezért írtam a 430-nál 320-380 órajeltől függően!
Exynosnál 700mhz és az 200gflops körüli![ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
vicze
félisten
válasz dilajoska1 #17 üzenetére
Órajel, órajel, órajel! Mindegyik estében vagy a konkrét SoC-hoz tartozó órajelet írtam(Exynos, Apple), vagy a legmagasabb órajelű variánst(Adreno).
A T880-nál kerekítettem, mert annak nincs megadva az értéke tudtommal, így marad az ARM-re hagyatkozás T760-hoz képest + órajel korrekció, ami 900-zal igen magas.
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Na majd ha Mate8 tesztet olvasunk itt...
-
vicze
félisten
Hát...
Most pusztán GFLOPS-ra levetítve és ARM által megadott adatokkal számolva a T880MP4 ~200GFLOPS-ra jön ki, lehet több lesz, de már felfelé kerítettem nagyon.
Az Exynos 7420-ban a T760MP8: 302GFLOPS.
Adreno 430: 420GFLOPS, az 530-at 550GFLOPS körülire várják.
PowerVR GXA6850: 230GFLOPS, GT7600: 172GFLOPS.Persze ezek az adatok nem reprezentatívak a végső grafikus teljesítményre nézve, azt több minden befolyásolja, ez csak a nyers erő, de az némi rálátást az erőviszonyokra.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
.mf
veterán
"Huawei Mate"
Kérem alássan Szerkesztő kend, ez vajh nem a Hüvelyk Matyi fivére, a Hüvely Máté?
Egy fokkal komolyabbra véve a szót, azt tudhatnánk, hogy mit jelöl a címben szereplő "brutál", ha ez nem éri el jelenlegi csúcskategóriát? Az én olvasatomban akkor lenne brutál, ha átvenné a vezetést teljesítményben, de nem erről van szó. Kellenek a klikkekhez az indokolatlanul erős jelzők?
[ Szerkesztve ]
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
prolad
addikt
Mit tud MP4-ben a T880? Elèg lesz a többiek ellen,vagy szokás szerint elmarad a grafikus teljesítmèny?
-
MeGabee
senior tag
Felért a Kirin a többiekhez,ez világosan látszik.
Azért kiváncsi vagyok,hogy a jövőben a középkategóriában milyen chipszettel fognak indulni,mert bár nem rossz a Kirin 620, de azért IGP szinten még le van maradva.
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
tjb007
nagyúr
„Az előbbi négyes 2,53 GHz-en”
Helyett 2,3, bár van egy olyan sanda gyanúm, hogy a készülékekben ez is inkább csak 2 lesz.
-
JanR
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok mit fog nyújtani a Mate 8-bal. A P6-t ezért nem szerettem, mert maga a rendszer nagyon jól volt optimalizálva, de a játékok, vagy alkalmazások már döcögtek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest