- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Yettel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Valószinűleg 600as proci lesz benne és kap egy HVGA kijelzőt. Amúgy szerintem külsőre nem rossz.
-
Alexios
veterán
válasz
-=Ghost=- #18 üzenetére
Mesélj kik azok a sokak. Pont inkább fordítva szokott lenni, csilivili külső, cask félórát várok arra, hogy betöltsön valami. Általában így szokott lenni a nokia csúcstelóiba, stb, nem nagyon van olyan, hogy erős belseje van de nem veszik..
A wildfire pedig már megjelenésekor is gyenge volt, és a 100-90 körüli kezdőárával meg röhejes is, mikor egy optimusnak, de kb bármilyen korabeli androidos telónak izmosabb belseje volt. -
Eddie141
senior tag
válasz
-=Ghost=- #18 üzenetére
Ez talán egy kicsit erős volt. Ennyi erővel itt a másik oldal is, hogy hiába a világ legszebb telefonja, ha szaggat rajta még a notepad is... Tehát szerintem mindkettő fontos.
Mindenesetre szerintem a ZTE sem rossz egyáltalán. Nekem is az van, és elsőre én is így éreztem, de a hardver nagyon sokat javított az idővel az összképemen, és mára már tetszik is. Na és azt is el kell mondani, hogy előröl nem sokban különbözik mondjuk egy HTC-tőlÁrban viszont annál inkább. Az anyagminőségével meg a személyes tapasztalataim alapján semmi gond nincs. 3hónapja használom, de még egy kis kopás sincs rajta. Eddig egyik telefonom sem bírta így ki. Én nagyon szeretem...
-
plus44
veterán
Kinézetre bejön, mostanság rákaptam ezekre a mütyűr telókra.
-
Eddie141
senior tag
Gyönyörű. Szuper kis telefon lehet ebből. Már csak a pontos specifikációk kellenének, de külsőre engem megnyert (mondjuk feketében inkább
) Mindenesetre tetszik
-
Stanley-B.
őstag
Szzzéép kis készülék lett :
-
gybazsi
senior tag
Remélhetőleg ez már nagyobb felbontású kijelzőt és erősebb processzort kap mint a sima Wildfire, ami nem sokban tér el hardveresen a Tattoo-tól.
-
Hank18
csendes tag
Persze nyilvan az otthoni ar a lenyeg, en csak azt mondom h a htc ezt a desire es wildfire dolgot nem ugy szanta h az egyik 80ezer a masik meg 105. Ugy gondolta h a wildfire 50 a desire meg 100. Az h a mi kis hazankban ehesek az impotorok az a mi gondunk. Gondoltam is ra h haza viszek parat mondjuk 50ert. Sztem vinne a nep. Ugy tudom 70 a legolcsobb.
-
vigipeer
csendes tag
Ezt linkeltem be pár órája facebookon Mobilarénának
Nem hiszem, h véletlenül bukkant fel ez és a 0:19-nél a fura hátuljú HTC, főleg, hogy a vasárnapi Superbowl alatt nem vetítenek olyan reklámot, ami nem tökéletes, nem makulátlan és nem az emberek érdeklődését fogja csigázni, főleg így Barcelona elött! -
Akos96
senior tag
Ez úgy néz ki, mint egy LG Arena:
-
JNashville
senior tag
Maga a reklám szerintem elég klassz, illik a HTC mobiljainak stílusához.
-
Dr.Anonymus
addikt
"idő előtt vált elérhetővé a Wildfire 2 reklámfilmje "
- ez nem a wildfire, hanem a HTC reklámfilmje, amiben szerepel egy pillanatra egy új telefon is...
(meg egy rakás másik telefon, pl. a végén a Desire HD...) -
Hank18
csendes tag
Tudjatok ez egy olyan dolog, hogy szidhatja mindenki a wildfiret, de azt tudni illik csak Magyaro.-on van tularazva. En Londonban elek es itt 40000Huf-jak megfelelo osszegert kapod a wildfiret a szolgaltatotol (feltolto kartyaval, nem elofizu, logo nelkul) mig a desiret 130ert. hozzatennem h nem kodoljak be a telefont, szoval sim free. ezert az arert mar azt mondom h nagyon jo kis telo, nyilvan kompromisszumokat kell kotni, de mit kapsz ennyiert otthon? 6303 nokiat maximum. Szoval ne a htc-t szidjatok hanem az importort. En magam amugy wf tulaj vk es nagyon szeretem.
-
Zirowe
nagyúr
Jó, hát a wildfire számomra is egy értelmetlen húzás volt.
Amúgy én már várom azt az időt, amikor a desire szintű vas lesz az alap/belépő színt, és a kétmagosok a felsőkategória.
Remélem hamar eljön.Bár, amíg a gyártók ezeket az 5-600mhz-s procikat erőltetik még mindig az alsóban, addig nem sok jóra lehet számítani..
-
Zirowe
nagyúr
Nem volt akkora "hú, de nagy" dobás ez a wildfire (egy átskinezet legend, vagy nevezzük inkább olcsóbb desire klónnak, legalább is, ami a kinézetét illeti): csúnya és gyenge volt.
Erre kidobják a 2es verziót, de a külsőre már megint nem gyúrtak.
Lefogadom, hogy kb a belső is ugyanaz lesz, ismerve a htc-t..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Valószínűleg csak egy véletlen hiba folytán bukkant fel a HTC hivatalos YouTube csatornáján a Wildfire 2 reklámfilmje.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest