- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sh4d0w
félisten
Bla, bla, bla... és ezt komolyan mondtam.
Ha nem érzed gáznak azt, hogy az OS zabálja fel a hardvert, akkor csak sajnálni tudlak. Nem az a feladata, hogy "rátelepedjen" az alatta futó vasra, hanem kapcsolatot biztosítson a hardver, a programok és a felhasználó(k) között. (Még mielőtt vki belémköt emiatt is: nem is terveztem, hogy az OS definícióját írjam ide.)
Részemről ennyi ezügyben a vita...
-
sh4d0w
félisten
Jóember, én nem mondtam, hogy a GPU futtassa az OS-t! Én csak azt mondtam, hogy a GPU befogható jól párhuzamosítható, számításigényes feladatok elvégzésére és erre inkább legyen befogva, semmint az OS grafikus felületének megjelenítésére - mint ahogyan írtam, erre már van működő példa.
-
robyeger
addikt
persze lehet használni tiltva nincs ez kétségtelen, csak a microsoftnak meg van az a piaci befolyása amivel egységes mederbe tudná terelni a CUDA és a CF féle irányzatokat, de nem mer élni vele. Pedig biztos vagyok benne, hogy a jövő ez lesz. Azért annak a hírnek nagyon megörültem mikor egy ATI kártyán le tudtak NV féle PhysX kódokat futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest