- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
Kell is haladni a korral: az xp-nél az aktuális linux jobb volt (szubjektív), a windows 7-nél nem, a windows8-nál megint a linux felé billen a mérleg nyelve.
Például feltettem a windows8-at és a Linux Mint 15-öt:
A Windows 8 nem ismerte fel a wlant, a wwant, a bluetoothot, a lant, a Mint alapból mindegyiket.
Céges környezetben a windows8-ra áttérés kb. esélytelen: a nagyok most térnek/tértek át xp-ről a windows 7-re, vagy 5-7 évig nem váltanak, 2020 körül pedig már nem a windows 8-ra fognak. -
premete
veterán
Olyan driver hibáról még nem hallottam, hogy a XI. kerületben megy simán le 15, fel 5 Mbps-sel, a velencei-tónál pedig csak 2G-n, ugyanott windows7, vagy linux megy hibátlanul, 3G-n, le ~4, fel 2 Mbps-sel. Ugyanazon az ssd-n, meg sem mozdítva az asztalon, ugyanaz a Dell, benne ugyanaz az Ericsson modem.
Szerinted mennyiből állna a Microsoftnak beletenni egy kapcsolót, hogy automata/3G only?
Linux disztrókban, de már a 20 ezer forintos telefonokban is van ilyen. -
premete
veterán
válasz
pushalias #497 üzenetére
Így sose lesz lottó ötösöd, ha a dislexia nem akadályozna, akkor megértetted volna, hogy a driver rendben van. Pedig még a screenshotokat is betettem, hogy azok is megértsék, akiknek az olvasás nem tartozik az erősségeik közé. Hogy okulj belőle, amelyik eszköz mögött sárga jel van, akkor nincs driver.
Attól használd csak a vinfos 8-at, mekiben mutogatni az idióta képeket és a f@szbukon nyomulni elmegy. -
premete
veterán
Jó, legyen igazad, a 2012. október 28.-i topikban az Ericsson által egy nappal későbbre dátumozott drivert már használták, amit ugye a microsoft még utána fogadott el, majd szignált, és a Dell letöltési oldalán 2013. márciusi.
Ja, és a linkelt topikban látszik a képen, hogy a device managerben a dw5560 sárga, nálam nem, de ugye az mindegy, rossz a driverem, azért 2G-n csatlakozik.
Tudom, a picipuha és a windows 8 az überf@sza, mindenki más hülye.
Az az egyetlen w8-as driver van, amit linkeltél, azért A00 a száma, az van fenn nekem is, és a firmware is. Mindkettőt ma töltöttem le, és összehasonlítottam a fenn lévőkkel, ugyanazok. -
premete
veterán
Akkor készítette az Ericsson és adta a Microsoftnak, de az az aktuális. Amit linkeltél, az a topik még a driver dátumánál is régebbi, ami nálam fenn van, az a legújabb. Még azt sem lehet mondani, hogy a jel gyenge, mert jó, és HSPA+ w7 alatt. Persze, ez a lassúság 100%-os HSPA+ jelnél nincs, de ilyen jelerősség kevés helyen van, automatán kapcsolódni pedig alapból 3g-n nem akar a w8, ha az edge erősebb: ezért hiányzik a kapcsoló, hogy lehetne váltani 2g/3g között.
-
premete
veterán
Amit linkelsz, az a 2012. októberi állapot, azóta van windows 8-as driver. Ha elolvastad volna a linken lévő szöveget, miszerint nem ismeri fel a modemet, akkor láthatnád, hogy nálam felismeri, működik is, csak rém lassú.
-
premete
veterán
Mert nem az eszköztől függ, okostojás, és nem kell rögtön kitalálni, hogy nem jó a driver. Mondjuk elférne az ssd-n a w7 és a linux mellett a w8 30 GB-ja, de nekem használhatatlan a gyatra sebessége miatt.
Nem hiszem, hogy a Picipuhának megerőltető lenne beletenni egy fuckung toggle-t, hogy "auto/3G only, ami a legfapadosabb Linux disztróban is benne van alapból, sőt pár év óta még drivert sem kell a mobilnethez telepíteni (régebben kellett az umtsmon). -
-
premete
veterán
Vannak azért olyan érdekes húzásai, amiket én speciel nem tudok megszokni: az első, hogy csak Edge-en csatlakozik a nethez, ugyanott, ahol a windows7 3g-n, pontosabban a sebessége a w8-nak a w7 kb. huszadrésze átlagosan. Szóval nem érte meg azt a 4500 forintot, amennyibe került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest