- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- MIUI / HyperOS topik
- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ez egy hányás...
Átláthatatlan, kontraszttalan. Ráadásul én nem szeretem a linuxban ezt a kategorizálást, volt már rá példa hogy nagyon nem oda rakta ahova vártam. Szerencsére a keresés mező segít.
Max a Win7-es Startot lehetne metros designnal felruházni, de ami kiválóan működik, azon nem kéne változtatni.Egyébként őszintén, mi értelme van hogy a linux úgy nézzen ki mint egy windows?
Túlságosan megszoktam a microsoft megoldásait. XP-n a start menüm egyedi mappastruktúrát kapott, az újabbakon meg ömlesztés és keresőmező használat van.
Egyébként ha már így témázgatsz linuxon, akkor tudsz nekem olyan shellt ajánlani, amin alul lehet a tálca, lehet opcionális panelokat még berakni mint LXDE-ben, és működik a pofozós gesztus, mint gnome3/win 7-8-ban? Gondolok itt a jobbra hajítom az ablakot és a fél képernyőt elfoglalja cuccra.
(#166) GoodSpeed: nekem nincs, én utálom az állandó vinnyogását. Beépített rendszergazda fiók+józan ész forevör. Meg Nod32. Persze másnak nem javaslom, de eddig 3 év alatt nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest