- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ez egy hányás...
Átláthatatlan, kontraszttalan. Ráadásul én nem szeretem a linuxban ezt a kategorizálást, volt már rá példa hogy nagyon nem oda rakta ahova vártam. Szerencsére a keresés mező segít.
Max a Win7-es Startot lehetne metros designnal felruházni, de ami kiválóan működik, azon nem kéne változtatni.Egyébként őszintén, mi értelme van hogy a linux úgy nézzen ki mint egy windows?
Túlságosan megszoktam a microsoft megoldásait. XP-n a start menüm egyedi mappastruktúrát kapott, az újabbakon meg ömlesztés és keresőmező használat van.
Egyébként ha már így témázgatsz linuxon, akkor tudsz nekem olyan shellt ajánlani, amin alul lehet a tálca, lehet opcionális panelokat még berakni mint LXDE-ben, és működik a pofozós gesztus, mint gnome3/win 7-8-ban? Gondolok itt a jobbra hajítom az ablakot és a fél képernyőt elfoglalja cuccra.
(#166) GoodSpeed: nekem nincs, én utálom az állandó vinnyogását. Beépített rendszergazda fiók+józan ész forevör. Meg Nod32. Persze másnak nem javaslom, de eddig 3 év alatt nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Windows 11
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Óra topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest