- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ez egy hányás...
Átláthatatlan, kontraszttalan. Ráadásul én nem szeretem a linuxban ezt a kategorizálást, volt már rá példa hogy nagyon nem oda rakta ahova vártam. Szerencsére a keresés mező segít.
Max a Win7-es Startot lehetne metros designnal felruházni, de ami kiválóan működik, azon nem kéne változtatni.Egyébként őszintén, mi értelme van hogy a linux úgy nézzen ki mint egy windows?
Túlságosan megszoktam a microsoft megoldásait. XP-n a start menüm egyedi mappastruktúrát kapott, az újabbakon meg ömlesztés és keresőmező használat van.
Egyébként ha már így témázgatsz linuxon, akkor tudsz nekem olyan shellt ajánlani, amin alul lehet a tálca, lehet opcionális panelokat még berakni mint LXDE-ben, és működik a pofozós gesztus, mint gnome3/win 7-8-ban? Gondolok itt a jobbra hajítom az ablakot és a fél képernyőt elfoglalja cuccra.
(#166) GoodSpeed: nekem nincs, én utálom az állandó vinnyogását. Beépített rendszergazda fiók+józan ész forevör. Meg Nod32. Persze másnak nem javaslom, de eddig 3 év alatt nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest