- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
Ez egy hányás...
Átláthatatlan, kontraszttalan. Ráadásul én nem szeretem a linuxban ezt a kategorizálást, volt már rá példa hogy nagyon nem oda rakta ahova vártam. Szerencsére a keresés mező segít.
Max a Win7-es Startot lehetne metros designnal felruházni, de ami kiválóan működik, azon nem kéne változtatni.Egyébként őszintén, mi értelme van hogy a linux úgy nézzen ki mint egy windows?
Túlságosan megszoktam a microsoft megoldásait. XP-n a start menüm egyedi mappastruktúrát kapott, az újabbakon meg ömlesztés és keresőmező használat van.
Egyébként ha már így témázgatsz linuxon, akkor tudsz nekem olyan shellt ajánlani, amin alul lehet a tálca, lehet opcionális panelokat még berakni mint LXDE-ben, és működik a pofozós gesztus, mint gnome3/win 7-8-ban? Gondolok itt a jobbra hajítom az ablakot és a fél képernyőt elfoglalja cuccra.
(#166) GoodSpeed: nekem nincs, én utálom az állandó vinnyogását. Beépített rendszergazda fiók+józan ész forevör. Meg Nod32. Persze másnak nem javaslom, de eddig 3 év alatt nem volt gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest