Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
Én csak attól kapok hülyét, hogy időnként még mindig random lemerül valamelyik, mert nincs rendes kontakt. Egy yt-s tipp után fültisztitót megforgatva a lyukakban egy ideig jó, más megoldás nemigen van...
-
szekra
addikt
válasz
JohnDoe_Hun #397 üzenetére
Tuti eredetit vettél?
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Pár napja vettem egy prot i12 mellé.
Összességében jól működik csak van egy pár zavaró tényező.
Például hogy nem egyszerre merül a két füles.
Továbbá amikor felnyitom a fedelét a toknak és megjelenik az ablak a telefonon akkor lefagy a teló. Az ablak nem tűnik el és kilépni sem lehet csak a képernyőzár segít aztán újra fel kell oldani. A toknak a fedele is lötyög egy hangyányit de ezzel még együtt is tudnék élni.
A zajszűrés tökéletes rajta eddig. Azt lehet tudni h mely készülékek hibásak? A pattogásra gondolok. -
Vasy09
őstag
Na, engem is elért az airpods pro recsegő hiba!
Múlt héten csütörtökön elvitte a futár az Istyle-hoz, pénteken jelezték, hogy bevizsgálták és csere lesz. Kedden írták, hogy küldik vissza, tegnap pedig át is vettem! 1 hét alatt lezongorázodott! Hatalmas pirospont az Istyle-nak. Nagyon boldog vagyok, hogy ezért nem kellett kétszer 350km-t kocsikáznom!
-
budhanil
csendes tag
Sziasztok, Pár napja vettem egy Airpods Pro-t. Segítséget kérnék. Van egy halk alapzúgás Noise Cancel és Trasparency módban. Nem túl hangos, persze ha bármit hallgatnék nem tűnne fel. Ez a White noise - az ANC alaptulajdonsága, vagy teljes csendnek kéne lennie?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
aron1994 #385 üzenetére
Szerintem nagyon jó. De én nem vagyok zenész aki kihall minden hangot. De nagyon tetszik hogy egyszerre kapcsolódik az ipademhez iphoneomhoz watchoz. Csak akkor éri meg neked is ha vannak ilyen cuccaid. Ha csak iphonehoz használod lehet van más alternatíva is ami jó lehet olcsóbban.
-
aron1994
csendes tag
Aki sokat hallgat zenet es szamit neki hogy a hangzas jo legyen, a szerint a pro mennyire teljesit jol? Gondolkodok a beszerzesen, de nem tudom hogy megeri e az arat vagy keressek egy masikat ami jobb.
-
Vasy09
őstag
Amíg garis, addig tuti nem kell számla, mivel az apple soha nem kérte eddig tudtommal! Azért írtam a számlát, mert akkor azzal ugye tudod a garanciaidőt befolyásolni, ha a vétel későbbi, mint ahogy a rendszerben látszik a gari idő!
Szerintem ezen ne parázz, amíg garisnak mutatja a rendszer, addig nem kell semmi hozzá! -
Vasy09
őstag
-
válasz
kovimester #373 üzenetére
Van egy gyakori hibaja a Pro-knak, hogy recseg (az ANC miatt). Ez esetben visszakuldod, es kicserelik, de tenyleg sok gond volt veluk.
-
Trol
tag
Sziasztok!
Airpods Pro-t vettem a hardverapron, nyilván olcsóbban mint a bolti ár, fóliás volt. Hibátlan a készülék, de szerettem volna a széria szám alapján csekkolni a jótállást az Apple honlapján. Azt beütve azonban azt írja nem tudja ellenőrizni a vásárlás dátumát ezért adjam meg. Meg is adnám a dátumot de sajnos nem engedi módosítani. Ilyenkor mi van? Számlám nincs róla, mi történik ha mégis szervizbe kellene vinnem a terméket?
Előre is köszi a választ. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
1. jó
2. jó
3. jóNem tudom a Sennheiser milyen, de biztos nem vennék Airpods helyett.
-
szekra
addikt
válasz
1) Majd megerősítik a vájt fülűek, de úgy tudom egrészt bluetooth füleseknél nem lehet a kábeles variánsok minőségét hozni, másrészt a Spotify-on max. 320kbit/s minőségben tudsz zenét hallgatni. Összefoglalva: erre tökéletes
2) Nagyon jó az ANC a pro-ban, a konkurenciához képest is
3) Minőségi, nem recseg, zajos környezetben is tökéletesen hallható a beszéd, nálam pl. háttérben a TV zaja sem hallatszik, pedig tőlem 2m-re van -
kovimester
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérdezni a fórumozókat!
Szemezek az Airpods Pro és a SENNHEISER Momentum True Wireless 2 vel.
Nagyon sok videót néztem már; tesztek; összehasonlítás; stb. de még mindig nem tiszta minden.Kérdéseim:
- zene hallgatás téren milyen a Pro ( Spotify hallgatók )
- zajszürése milyen Pro-n ( itt az olvastam hogy nagyon kimagasló)
- mikrofon milyen; forgalomban; séta; szélben; komoly zajos környezetben ( mennyire szűri ki a hangokat kintről stb.)Előre is köszönöm szépen a segítséget!
-
Digital
addikt
Sziasztok!
Kinek-milyen lett a fülese a csere után?
Az enyém végre nem pattog!Ami fura hogy kaptam hozzá egy szett gumidugót is, ezek valahogyan másabbak mint az eredetik voltak. A hangpróba is gond nélkül lefut, nem panaszkodik illesztési hibára.
-
Digital
addikt
Ma este jött az sms, átvehetem a készülékem. Nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
dud998
őstag
válasz
RudiLicenc #357 üzenetére
-
-
Digital
addikt
Nos a visszahívásról.
Ma Pesten volt dolgom, felvittem a fülest magammal.
A vásárláskor kapott számlám nem volt meg, tegnap a szegedi mm-ban adtak egy másolatot.
Az Allee-be mentem az iCentre-hez. A sorozatszámot nézték, már át is vették a fülest töltőstől, állítólag másfél hét múlva ér ide a csere. A srác szerint csak a füleseket cserélik.
Mozgás közben a bal oldala recegett, mintha kefényi szőr lenne a fülemben. Lehet hogy nevettek de párommal minden szőrszálat kiszedettem a fülemből... -
Csabee.
nagyúr
Na szuper! Hivatalos csere program van az AirpodsPro-kra. Nekem is ezt a hibát produkálja mint a leírtak.
hivatalos oldal -
dud998
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- Be is futott a Honor GT Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Politika
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Így változat a Xiaomi 16 dizájnja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest