- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul227
aktív tag
Ezek megvoltak. VPN az gépen kell vagy a telomon? Wifihez csatlakozzon az óra elején? Meg az hogy update sw nem tiszta, mert azt írja nincs elérhető frissítés (vagy hasonló). Location a garmin oldalon csak ország volt átállítottam united statere. Aztán a telón VPN fake GPS beállítva usara. Mégsem történik semmi. Kilövöm a garmin connectet, újra indítom. Semmi. Sőt, adatokat törlök, gyorsítótárat és semmi. Jobb felső gombot kell nyomni, elvileg ott lenne? Futás séta stb alatt? Nincs ekg
-
-
|AP|
veterán
köszi!
Engem elsősorban ez a verzió érdekelne:
A te képeden is és az összes videón is úgy látom, hogy ránézésre azért elég műanyagos.
Nyilván nem azt várom el, hogy egy teljesen elegáns óra legyen, de ez a kis részlet nem tetszik rajta annyira. Ezért is nézném meg élőben, mennyire vészes -
beteg
őstag
Feleségem is visszakapcsolta. Így most nem figyelmeztetget.
A headsetjét is tudja normálisan használnide az autoja kihangosítójával vannak bajok.
Az hagyján, hogy nem csatlakozik automatikusan, de a hívás felületén a bt eszközök között sem jelenik meg. Be kellmennie a bt beállításokba és ott csatlakozni.Eddig soha semmi gond nem volt vele. Volt már más hívast is fogadni képes órája (samsung, csak azt meg naponta tölteni kellett
) több telefonja is...
Keresem, h mire lehetne lecserélni neki ezt az órát. A sima venu 2 ben azt hiszem nincs hívás. Csak az meg kisebb. A Plus még méretben jó lehetne, de abban meg talán van hívás funkció. Félek, h az is szórakozna.
-
beteg
őstag
Köszi, kipróbáljuk.
Elsőre mondjuk hiába akarta bekapcsolni a hívásokat, nem akart bekapcsolódni. Aztán valahogy mégis, de akkor még mindig aut írta, hogy nem sikerült csatlakozni.
Pár perc után eltűnt a hibajelzés.
Kérdés, hogy hogy fog működni a headset és az autókihangosító.Köszi szépen!
-
batabe
senior tag
na jött, visszajelzés, megoldás...
nagyon költői:
They are advising not to disable the call function on the screen, as this is most likely the root.tegnap kipróbáltam, visszaaktiváltam a bluetooth settingsben a call functions-t, és meglepődve tapasztaltam, hogy nem tapasztalom a kezdeti kihangosítós/füles bluetooth kapcsolódási problémáit. Az s22 simán felcsatlakozik auotmatikusan az óra mellett a kihangosítóra, majd a fülesre is...
egyelőre jó így.
-
beteg
őstag
Nálunk, ha a bluetoothnál kikapcsoljuk a "Hívásokat", akkor nincs gond a bluetoothal. A kocsival sem. Mert olyankor az óra kapcsolata is átmegy inaktívba.
Csak olyankor 2 percenként jön ugye a figyelmeztetés.
Ezért inkább most úgy használja, hogy az be van kapcsolva és amikor beül a kocsiba, akkor mindig újra csatlakoztatja az autót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest