- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- [Re:] Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- [Re:] Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- [Re:] Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen okostelefont vegyek?
- [Re:] Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- [Re:] Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
INGJOKE
veterán
Sosem értettem, hogy miért az órákra kerül gyengébb GG védelem? Az órában sportolsz meg minden oda tudod ütni bármihez, míg a telóra jobban vigyázol, vagy legalább mindegyikre victus menne.
Troll! Feed them!!! I13PM Sierrablue +AW S6 44mm +Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65
-
HThomas
senior tag
Hm, nem vagyok meglepve, hogy a Garmin berakta ezt a funkciót... kíváncsi vagyok, hogy az új Fenixeknek lesz-e ilyen változata.
-
Ezt a ficsőrt ÍGY kell elképzelni? Sztem ultragáz.
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
-
-
Schuler888
senior tag
-
igramhu
friss újonc
már ideje volt ez az előrelépés
-
Tudom. Ezért van a Talkbandem. Csak, ez füles, úgyhogy nem kell karba beszélni. Sportoláshoz meg a Freelace pro.
Samsung Note 9 (8/512) Android 9, Tab S7+ 5G
-
pappfer
csendes tag
Megjelenés környékén, vagy nem sokkal utána van olyan üzlet, ahol le szokták akciózni, vagy ez esélytelen, és fölösleges erre várni? Látom pár helyen már árulják, mindenhol ugyanaz az ár.
-
HThomas
senior tag
Igen, futás, túra... lásd amit a kolléga írt fentebb.
Én pl nem hallgatok zenét közben, élvezem a csendet, és ezért nincs is nálam headset. Általában a hívásokat is ignorálom ilyenkor, de időnként befut egy-egy fontos, néhány szavas hívás, amit inkább felvennék. De akár ugyanez a kanapén punnyadva, amikor a teló a szomszéd szobában pihen a töltőn...
Nekem egy Fenix 6 pro van, szerintem az egy kurva jó óra, de ez a hívásfogadás néha hiányzik belőle. -
Schuler888
senior tag
Asszem 2013ota hasznalok okosorat telefonalasra is, nem a karba kell beszelni, mint Michael az tenyleg idiotan nez ki, egyszeruen olyan mozdulattal kell mintha a kezeddel a fuledhez nyulnal... Je mint pont mint egy telefonnal valo telefonalasnal
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #18 üzenetére
Vagy orrot piszkál, közben a kezével takarja a száját, h ne lássák h beszél. Ravasz, nagyon ravasz. Mondjuk én pont lesz"rom, h ki mit néz.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Samsung 870 Evo 1 TB inside :-))
-
blueMerle
veterán
Nem, nem így kell. Nekem a Huawei Watch GT2-esemmel ha hívást fogadok akkor nem kell "belebeszélni", mert ugyanúgy működik mint a telefonon a kihangosító, és pont annyira haznos vagy épp haszontalan mint egy kihangosító a telefonon. Szóval leegyszerűsítve: így ahogy a képen maximum egy hülye használja (vagy épp Hasselhoff)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A stílusos sportóra fontos tudással gyarapodott, és így már az asszisztens is vezérelhető.
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Politika
- [Re:] Az előrejelzettnél jobban csökkenthetnek a memóriaárak
- Gaming notebook topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kés topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb)
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5500 / 5600 / 5600X / 5700X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Webtown Informatika Kft
Város: Budapest
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest